Mecz reprezentacji Polska - Usa REMIS 2-2

Status
Zamknięty.

Marcin24

Ja i Kazia
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
207
I tak sta?o si?. Polska reprezentacja zremisowa?a z dru?yn? Usa.
Jak my?licie czy to szcz?scie, a mo?e pocz?tek reprezentacji.

Wed?ug rankingu fifa (FIFA.com - The FIFA/Coca-Cola World Ranking)

Usa jest na 18 miejscu.
Polska za? na 66

Reprezentacja Polski zagra?a ?adny mecz, jednak wydaje mi si?, ?e Usa nas troch? zlekcewa?y?o. Standardowo nasza reprezentacja mia?a 100% sytuacje. Chocia?by Roberta Lewandowskiego, kt?ry mia? okazje sam na sam.

13' - gol dla Amerykan?w
30'- gol dla Polski - Adam Matuszczyk
53' - zn?w dla Amerykan?w
73' - i wyr?wnanie B?aszczykowskiego.

Moim zdaniem Kanadyjski s?dzia troch? faworyzowa? dru?yn? Usa.

Uwa?am r?wnie?, ?e Polska reprezentacja zagra?a ?adny mecz.

Pozdrawiam.

Odp: Mecz reprezentacji Polska - Usa REMIS 2-2

USA takie znowu s?abe nie jest. Dostali si? na mundial w RPA i nawet wyszli z grupy. Teraz licz? na wygran? z Ekwadorem. Musimy zacz?? wygrywa? ?eby si? dobrze zgra? do czasu euro.

Ogl?dn??em ten ranking fifa i jest troch? dziwny jak dla mnie. Egipt na 9 miejscu? Serbia na 15? Przecie? z Serbi? grali?my w el. do euro 2008 chyba i z nimi spokojnie wygrywali?my. Wi?c co si? sta?o z nasz? reprezentacj??

Ekwador jest na 72 miejscu wi?c wstyd b?dzie z nimi przegra?. Nawet nie wiem za bardzo kto dam gra. Przejrza?em ich kadr? powo?an? na ten mecz i dalej nikogo nie kojarz?. Licz? na zwyci?stwo.

Tego meczu niestety nie ogl?da?em, bo po prostu by? za p??no.

Ja ogl?da?em mecz do pierwszej bramki, kt?r? trafi? Altidore, kt?rego komentatorzy krytykowali, po pierwszej bramce postanowi?em wy??czy?, bo pierwszy gol zosta? wbity bardzo ?atwo, my?la?em ?e Polska przegra mecz - rozpocz?cie meczu znakomite, podanie Polski przej?te przez Amerykan?w.

@Don
Z ty podaniem to by?a ?enada :D
Jednak po tym jak Polska reprezentacja straci?a bramk?, wzi??a si? w gar?? no i jako? si? uda?o wbi?.

@down, ma dzisiaj byc. Tylko nie wiem o kt?rej.

Ostatnia edycja:

Szczerze meczu nie ogl?da?em i nie wypowiem si?.
Chcia?bym si? zapyta? czy b?d? jakie? powt?rki w tv? :)

Po wyniku i kr?tkim podsumowaniu w necie s?dz? ?e: do dobrego poziomu jeszcze nam brakuje ale mam nadziej? ?e idziemy w dobrym kierunku. Remis z USA to ju? jest co?. Szkoda ?e jednak gonili?my USA a nie ona nas :) Czyli nie mieli?my ani razu przewagi w meczu, no c?? czekamy na dalsze mecze towarzyskie.

Teraz kiedy b?dzie mecz z Ekwadorem?

Nie, niestety nie ogl?da?em meczu, ale jutro po szkole obejrz? sobie na YouTube.

@jaachuuu
Tak,prowadzili?my, kilkana?cie lat temu. "Ale wielki wyczyn!" pomy?la?e? z kpin?, co nie? Ale to by? Mecz Polska - Brazylia, wygrali?my wtedy 1:0!

@topic
Widzia?em powt?rki bramek w TV, i musz? przyzna?, ?e 1 bramka by?a ?enua.

Ja nie musz? ogl?da? meczu ?eby wyobrazi? sobie t? ?enuj?ca gr?. Dla mnie Polska w pi?ce no?nej to pokraki rodem nieudacznik?w. To, ?e raz uda?o im si? zremisowa? albo wygra? par? mecz?w ze s?abymi dru?ynami to akurat nie czyni ich mistrzami. Wola?bym, ?eby zagrali chocia? w nast?pnych mistrzostwach bo nied?ugo dru?yny 2 ligowe b?d? zamiast naszej reprezentacji je?dzi? na wszystkie wa?ne spotkania bo jakby nie by?o wstyd pokaza? si? z takimi "pi?karzami". Nigdy mecze polak?w mnie nie fascynowa?y dlatego od niedawna je sobie odpuszczam.

Eee tam, poszcz??ci?o im si?.
Nasza reprezentacja sk?ada si? z pa? z na?elowanymi w?oskami kt?re nie umiej? gra?.
Z Ekwadorem pewnie przegramy.

O! I jeszcze podziel? si? czym? ?miesznym co powiedzia? mi kumpel!
Kolega -Ty, s?ysza?e??!
Ja - O czym?!
Kolega - Polska przegra?a w pi?ce z Wyspami Owczymi.

Eee tam, poszcz??ci?o im si?.
Nasza reprezentacja sk?ada si? z pa? z na?elowanymi w?oskami kt?re nie umiej? gra?.
Z Ekwadorem pewnie przegramy.
O! I jeszcze podziel? si? czym? ?miesznym co powiedzia? mi kumpel!
Kolega -Ty, s?ysza?e??!
Ja - O czym?!
Kolega - Polska przegra?a w pi?ce z Wyspami Owczymi.
Gadasz jak menel o mydle. G?upie gadanie, Polska s?aba, Polska chujowa. Nieprawda, jak kto? si? na czym? nie zna, to niech si? nie odzywa. Bia?o-czerwoni zagrali dobry mecz z dru?yn? notowan? notowan? o jakie? 50 miejsc wy?ej w rankingu FIFA, z reprezentacj? w kt?rej gra mi?dzy innymi pierwszy rozgrywaj?cy Fulham czyli finalista pucharu UEFA - Clint Dempsey czy London Donovan - najlepszy pi?karz MLS.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry