• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-XML MediViLL ACC! [Dla fan?w 7.60!]

Status
Zamknięty.

Forseti

Senior User
Liczba reakcji
82
Witajcie!

Temat bardziej dla fan?w serwera 7.60, poniewa? oni szybciej b?d? kojarzy? ten acc maker. Je?eli kto? kiedykolwiek gra? na serwerze pod 7.6 zwanym MediViLL OTS to zna ten acc maker.

Funkcje jakie posiada account maker:
  • Nowy i funkcjonalny SMS SHOP!
  • Zak?adanie konta jest teraz lepsze i bezpieczniejsze!
  • Zak?adka 'Domki', czyli wi?cej opisane o komendach i specjalnym akcie!

Wygl?d account maker:
rbe42d.png

Do u?ywania tego account makera polecam xampp'a (bodaj?e wersja najnowsza, starsza te? mo?e by?)! Mo?e on nie dzia?a? prawid?owo pod przegl?dark? Google Chrome.

Dobra, nie b?d? wam tutaj wi?cej owija?. ?ci?gacie, wrzucacie do odpowiedniego folderu w xampp'ie i gotowe.

Zapraszam do ?ci?gania i testowania,
Dawido.​

Download:

Skan:

//Reup linku 07.06 eLeXo

Odp: MediViLL ACC! [Dla fan?w 7.60!]

o.0 bardzo fajny, troche dziurawy ale jak go naprawi?em to b?dzie chodzi?

Super, 10/10 . Dodam go na swoj ots ;]

Jak dla mnie s?aby ACC Maker, a szczeg??owo jego grafika bez sensu, mo?na by?oby zrobi? du?o lepsz? w folderze images cho?by ?ci?gn?? i podmieni? kilka plik?w, a na pewno co? z tego by by?o.

Jak dla mnie s?aby ACC Maker, a szczeg??owo jego grafika bez sensu, mo?na by?oby zrobi? du?o lepsz? w folderze images cho?by ?ci?gn?? i podmieni? kilka plik?w, a na pewno co? z tego by by?o.

Panel Admina:
Login: Admin
Has?o: Pass

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Polecam ale autorem tego ACC MAKERA jest Baabuseek i on go sprzedaje , wi?c nie s?dz? ?eby? mia? pozwolenie na udost?pnianie go za darmo...

Bardzo ?adny Accmaker Lecz troche taki "chudy" i taki szary ale ka?dy ma sw?j gust
Moje ocena to 7/10
Pozdrawiam Ptoku

No co Wy, Panowie.. Jak Redaktor Tibia.net.pl m?g?by szanowa? czyj?? prace? To niedorzeczne.

Nie M?j Gust, Lecz Mo?e Kto? B?dzie Zainteresowany. Og?lnie 6/10 .

Nie wiem czy Baabusek pozwoli? Ci udost?pni? jego prace.. I czasami nie m?w ?e Ty go robi?em by strzele tutaj ?miechem ... Wi?c pozdro za kopiuj - wklej.

W?tpi? aby MediViLL da? ci jego Acc Maker, poniewa? jest kilka b??d?w.
Je?eli nie masz go od MediViLL'a wi?c od kogo? W?tpi? aby Baabussek ci zezwoli? na udost?pnianie tego Account Makera.
I nie piszcie g?upot pierwszy raz ten Acc stworzy? MediViLL dopiero potem Baabussek chcia? mie? taki sam...

Co do ACC 8/10

Pierwszy MediViLL a drugi Baabuseek a ja go posiadam od MediViLLa.

Hahahaha masz szcz??cie, ?e z frajerami (czyt. MediViLL) nie gadam tak to bym do niego zadzwoni? i zapyta? czy to jest prawda a gdzie s? obrazki z MediViLL'a poka? mi je prosz? :]
Prosz? Moderatora o usuni?cie tematu, A ty VortiS'ku si? ogarnij i uszanuj prace Baabusska :]

Gwoli ?cis?o?ci accmaker zrobi?em z polecenia pewnej osoby na wz?r MediViLL'a (dzia?a?em na tym samym szablonie).
Accmaker dost?pny z powy?szego linku jest mojego autorstwa. Wystarczy otworzy? config.php - "ACC by Baabuseek"

Status
Zamknięty.
Do góry