Meetin - Temat og?lny.

Status
Zamknięty.

Aviolles

Advanced User
Lipiec 31, 2009
Liczba reakcji
19
Witam. Niedawno zacz??em gra? w Meetina2 i ju? zosta?em. Mam 27 shamana i powodzi mi si? jak na razie dobrze, gram na si?dmym ?wiecie. Zapytam czy kto? te? gra, bo mo?na si? spotka?.

Odp: Meetin - Temat og?lny.

Moim zdaniem Metin2 to g?wno / grafika zrypana , szybko ci si? znudzi

grafika nie jest zrypana ma super wyglad skilli ale szybko sie nudzi dzieci neo wchodza na serwy kradna spamia i po graniu najleprza profesja do expa jest Sura WEAPON! a do PVP(dueli,pojedynkow) Sura Black Magic (BM) natomiast bardzo duzo osob gra wojem bodym ktory jest jak sura wp:P posiada skile np. aura miecza a sura wp czarowane ostrze jest to, to samo wiec wybierasz albo woja albo sure jesli chcesz byc dobry w expie i szybko wbic lvl :D sa 4 profesje Wojownik, Sura, Ninja,Szaman na gre trzeba wydac duzo pieniedzy z real:| ale nie ma po co grac w ta gre jesli dzieci neo maja zaraz Ci rozpierdolic fajna zabawe gra fajna neo kidy nie wiec JEBAC NEO KIDOW! pozamykac kurwa dla nich serwery pozabijac ich nie wiem co tylko zeby nie psuli komus dobrej zabawy

Pozdrawiam Dragacz.

Metin2 to szajs, nie op?aca ci si? w to gra?, zbyt duzo dzieci a ?rednia wieku to 9 lat... Odinstaluj ten shit i graj w wowa.

Metin2 to szajs, nie op?aca ci si? w to gra?, zbyt duzo dzieci a ?rednia wieku to 9 lat... Odinstaluj ten shit i graj w wowa.
masz racje, ale sa takie osoby ktore maja 15+ lat i zachowuja sie normalnie wie? nie krytykuj, kazdy gra w co chce wiec...

Fajny by? do p?ki wbi?em 69 wojownika mentala ;P i 59 Sure bm

byl byl fajny ale juz nie jest fajny :P

Nie wiem co to Meetin, ale wiem ?e Metin2 to fajna gra, z dobr? grafik?, lecz nierozbudowana (np. mi?dzy drzewami kt?re stoj? w odleg?o?ci 2 graczy nie mo?na przej??, itp.) i przynudza.

Misje typu zabij 10 wilk?w (potem s? lepsze ale i tak zrypane) ) 0 fabu?y, 8 latki m?wi?ce : ho za mna (na pocz?tku nie skapaowal?em nie ?e bym by? geniuszem ortograficznym ale a? takie co? to jest debilne) mnustwo hack?w przyspieszaj?cych atak i chud to wszystko razem BARDZO psuje gre.Ja nabi?em 34 lvl w jaki? dzie? (nie maniaczy?em) Obiecuje Ci ?e za kilka dni napiszesz posta ?e nie chcesz gra? w to g?wno

Miesi?c temu mia?em formata, wi?c i nowe gry, programy musia?em nowe powgrywa? i takie tam, ale metin nie poci?ga? mnie a? tak, ?ebym go ?ci?ga? ponownie a? godzin?.

Swoj? gr? zako?czy?em, wi?c dyskutujcie bezemnie. I TO POWIEDZIA? PO KILKU GODZINACH OD MOJEJ WYPOWIEDZI WIEDZIA?EM ?E NIE PRZESTANIE GRA?

Ostatnia edycja:

Ja gram ale na metin2 us mam tam 75 assassina i 4 czary na p na polskim nigdy tego nei wbijecie i nigdy nie b?dziecie mieli nic od 65 na + 9 wi?c radze przejsc na Amerykanskiego oferuje bardzo wiele a polski to demo :] Je?li nie wierzysz mo?emy si? spotka? na us :))

Miesi?c temu mia?em formata, wi?c i nowe gry, programy musia?em nowe powgrywa? i takie tam, ale metin nie poci?ga? mnie a? tak, ?ebym go ?ci?ga? ponownie a? godzin?.

Swoj? gr? zako?czy?em, wi?c dyskutujcie bezemnie.

fajna gra, z dobr? grafik?, lecz nierozbudowana (np. mi?dzy drzewami kt?re stoj? w odleg?o?ci 2 graczy nie mo?na przej??, itp.) i przynudza.

Racja co do grafiki jest w bardzo dobrym stanie sam gra?em 22 wojownik mental a co do b??d?w masz racje s? one (niekt?re) dziecinne... Pozdrawiam:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry