Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A szuka?e? w folderze schemas? Baza danych jest w data/schemas/forgotten.sql jak si? nie myl?.Mam tylko jedno pytanie, dawno sie tym nie bawilem i stawiajac ots robie to wedlug "Instrukcja obs?ugi TheForgottenServer i Gesior Account Maker" i natrafiam na problem ktory plik mam zaznaczyc jako baza danych w xampp'ie?
Bo pliku "forgottenserver.SQL" nie umiem sie doszukac a jesli zaznaczam "forgottenserver.s3db" to jest kupa bledow i nie robi bazy danych. ;/
Na guild chat piszesz?To powiedz jak wara wys?a?, bo pr?bowa?em:
/war-invite, gildia, 500
/war-invite gildia 500
I ani to ani to nie dzia?a![]()
Baza danych to w?a?nie mysql.sql.ew schemas jest tylko mysql.sql , pgsql.sql i sqlite.sql. A bedzie to dzialac jezeli ten plik wezme z innego twojego silnika np z "RPG project" bo tam owy plik jest

Nast?pnej edycji raczej nie b?dzie, gdy? robi? serwer Mega Evo, o kt?rym nied?ugo dam zna?.Mam pytanie b?dzie kolejna edycja tego serwera?
Ta jest dobra ale brakuje w niej ?ycia a mianowicie chodzi mi o natur? w tej pracy jest s?aba mam nadzieje ?e w nast?pnej b?dzie lepiej.
By zmieni? ilo?? dni VIP nale?y wej?? w data/actions/script/other i dokona? edycji pliku vip.luana ile jest vip dni?
-- Credits StreamSide and Empty
function onUse(cid, item, fromPosition, itemEx, toPosition)
if getPlayerStorageValue(cid,11551) < 1 then
if getPlayerLevel(cid) > 1 then
getPlayerStorageValue(cid, 11551)
doSendAnimatedText(getPlayerPosition(cid), "Welcome!", TEXTCOLOR_RED)
doCreatureSay(cid, "CONGRATULATIONS! You are now a VIP for 99999 days! You can now enter the VIP-area and use unique features!. ", TALKTYPE_ORANGE_1)
setPlayerStorageValue(cid, 11551, (getPlayerStorageValue(cid,11551) + [COLOR="Blue"][B]999[/B][/COLOR]))
GoDa robi si? w?asnor?cznie. Nie dodawa?em takiego u?atwienia.Mam pytanie jakie s? passy na GODa ?