• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Mega Evo edit by Help3R & Ichtio.

Status
Zamknięty.
Odp: Mega Evo edit by Help3R & Ichtio.

silniczek dobry juz stoi na dedyku z 3 tyogodnie nic nie pada

Wielki Plus Dla ciebie

ma ktos moze poprawiny items.otb do tego ots?

Ok przyda si? ale nast?pnym razem zrobiliby?cie co? po nowsza wersie
Np 9.10:hah:

loguje si? na acc manager, temple position is wrong. why?

JEST jeden WIELKI problem. Sa nim runy kupujesz u npc runy rune magic wall np. ktora ma 3 ladunki uzyjesz jej raz i runy niema....

Albo kupisz 100 run otrzymujesz tylko 99 i sie nie koncza nieeeeee

Mi ten silnik dziala i sie bardzo podoba dzieki za wstawke ;)

Dzi?ki podoba mi si? ze doda?e? grafik? potwor?w z tibi 8.6 o co jest trudno:confused:

Mam tylko jedno pytanie, dawno sie tym nie bawilem i stawiajac ots robie to wedlug "Instrukcja obs?ugi TheForgottenServer i Gesior Account Maker" i natrafiam na problem ktory plik mam zaznaczyc jako baza danych w xampp'ie?
Bo pliku "forgottenserver.SQL" nie umiem sie doszukac a jesli zaznaczam "forgottenserver.s3db" to jest kupa bledow i nie robi bazy danych. ;/

Mam tylko jedno pytanie, dawno sie tym nie bawilem i stawiajac ots robie to wedlug "Instrukcja obs?ugi TheForgottenServer i Gesior Account Maker" i natrafiam na problem ktory plik mam zaznaczyc jako baza danych w xampp'ie?
Bo pliku "forgottenserver.SQL" nie umiem sie doszukac a jesli zaznaczam "forgottenserver.s3db" to jest kupa bledow i nie robi bazy danych. ;/
A szuka?e? w folderze schemas? Baza danych jest w data/schemas/forgotten.sql jak si? nie myl?.

ew schemas jest tylko mysql.sql , pgsql.sql i sqlite.sql. A bedzie to dzialac jezeli ten plik wezme z innego twojego silnika np z "RPG project" bo tam owy plik jest

ew schemas jest tylko mysql.sql , pgsql.sql i sqlite.sql. A bedzie to dzialac jezeli ten plik wezme z innego twojego silnika np z "RPG project" bo tam owy plik jest
Baza danych to w?a?nie mysql.sql.

Mam pytanie b?dzie kolejna edycja tego serwera? :)
Ta jest dobra ale brakuje w niej ?ycia a mianowicie chodzi mi o natur? w tej pracy jest s?aba mam nadzieje ?e w nast?pnej b?dzie lepiej.

Mam pytanie jakie s? passy na GODa ?

Mam pytanie b?dzie kolejna edycja tego serwera? :)
Ta jest dobra ale brakuje w niej ?ycia a mianowicie chodzi mi o natur? w tej pracy jest s?aba mam nadzieje ?e w nast?pnej b?dzie lepiej.
Nast?pnej edycji raczej nie b?dzie, gdy? robi? serwer Mega Evo, o kt?rym nied?ugo dam zna?.

na ile jest vip dni?
By zmieni? ilo?? dni VIP nale?y wej?? w data/actions/script/other i dokona? edycji pliku vip.lua
Na niebiesko zaznaczy?em co trzeba edytowa? (przewi?) :
Kod:
-- Credits StreamSide and Empty
function onUse(cid, item, fromPosition, itemEx, toPosition)

if getPlayerStorageValue(cid,11551) < 1 then
		if getPlayerLevel(cid) > 1 then
			getPlayerStorageValue(cid, 11551)
			doSendAnimatedText(getPlayerPosition(cid), "Welcome!", TEXTCOLOR_RED) 
			doCreatureSay(cid, "CONGRATULATIONS! You are now a VIP for 99999 days! You can now enter the VIP-area and use unique features!. ", TALKTYPE_ORANGE_1)
			setPlayerStorageValue(cid, 11551, (getPlayerStorageValue(cid,11551) + [COLOR="Blue"][B]999[/B][/COLOR]))

Mam pytanie jakie s? passy na GODa ?
GoDa robi si? w?asnor?cznie. Nie dodawa?em takiego u?atwienia.

Ostatnia edycja:

no Ci powiem troszk? si? napracowa?e? ale by?o warto mapka wygl?da ca?kiem ?adnie :) my?l? ?e inni u?ytkownicy b?d? zadowoleni :) Pozdrawiam

mapka,skrypty i najwa?niejsze niemuli mi kompa ;] Ocenka : 6+

Status
Zamknięty.
Back
Do góry