• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Mega Projekt

knatalka89

Active User
Liczba reakcji
4
Witam poszukuj? osoby, kt?ra potrafi zrobi? idealny silnik pod 8.5 z idealnym balansem postaci, musi by? tak?e stabilny, czyli robota dla profesjonalisty.
w po?owie wrze?nia chcemy ruszy?, b?dzie to ots rpg mapka zrobiona od podstaw, b?dzie to najprawdopodobniej jedna z najleprzych map na otsach maperka siedzi nad ni? ju? oko?o 5 miesi?cy. w nied?ugim czasie do??czymy kilka scren?w z mapki zainteresowani zg?asza? si? na forum napiszemy do wybranych, prosz? o kr?tki opis co? od siebie do?wiadczenie itp.

potrzeba tak?e kogo? co zrobi pi?kny layout do acc makera,i zeby w opcji admina by?a mo?liwo?? dodawania itemk?w do sms shopu, nie mamy jescze nazwy,choc mamy ju? kilka pomys??w

Odp: Mega Projekt

Zal .
Kod:
opcji admina by?a mo?liwo?? dodawania itemk?w
to sie w bazie danych robi ...
Kod:
maperka siedzi nad ni? ju? oko?o 5 miesi?cy.
-.- map edytory 8.5 i klient jest od 1 miecha :)

Oto killka pr?bek tego co maperka potrafi s? to mas expy zrobione na moj? prozbe, mas expy odtworzone z blackots.pl tam mo?ecie zobaczy? jak wygl?daj? oryginalne a tu jak maperka zrobi?a po swojemu, oczywi?cie te mas expy na erpg nie b?d?, ale w krutce do?o?e tu ss z tej nowej mapki rpg

Ostatnia edycja:

Mnie toto jako? na super, hiper, mega, pro, uber projekt nie wygl?da...

Mapka kwadratowa, niby RPG a nie do?? ?e masa teleport?w to jeszcze po 8 (czy ile? tam.. Nie liczy?em) demon?w w takim ma?ym domku... Co? mi si? te? wydaje ?e to jest 5 dni.. Dobra g?ra tygodni pracy, a nie 5 miesi?cy. Nie obra?aj?c oczywi?cie nikogo, dla mnie to nie wypali :S.

I jak chcesz zrobi? sobie super projekt skoro nawet niezbytnio znasz si? na makerach ? Poczytaj troch? zanim si? za co? we?miesz ;]

Najpierw trzeba przeczyta? co nad ss pisz? a pisz?,?e s? to mas expy takie co s? na blackots.pl i jest to pr?bka tego co maperka robi i nie bedzie tego na mapie rpg, tak s? to kwadratowe bo s? odtworzone z blackots.pl tylko uleprzone, i kto gra na blackots, lub gra? mo?e por?wna? i oceni?

Ostatnia edycja:

Czyli ?adnej inwencji tw?rczej ? Wszystko ?ci?gni?te z jednego otsa ? Ja bym zrobi? co? w?asnego... Bo to je?eli jest z jakiego? OTS-a to ju? oklepane i ludzie nie b?d? gra? ;]

?le wy jeste?cie nie kumaci pisze przecierz,?e mapa robiona jest od podstaw a te ss to jest jak wygl?da na standardowym ots a jak maper poleprzy? RPG JEST ROBIONE OD ZERA zreszt? zobaczycie ss tamte dalem zeby pokaza? jak zrobi?a teren w jakie? 3 h a jak wygl?da? na blacku zrobie ss z blacka dla porownania. TE SS NIE MAJ? NIC WSP?LNEGO Z MAP? RPG wiec czytajcie ze zrozumieniem bo czyta? te? czeba potrafi? (CVZYTA? I ROZUMIE? CO PISZE)

To po co w og?le da?e? te SS'y? Trzeba by?o od razu da? te z RPG...
a t? mapk? co pokaza?e? ja bym zrobi? w 1h a nie jestem super pro mapperem tak jak twoja mapperka kt?ra robi Super hiper pro map? je?li ona robi taki kawa?ek w 3h to w 5 miesi?cy zrobi?a pewnie 2 miasta + kilka expowisk..

Do góry