Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja mam pytanie czy ktos ma linka czy cos do xamppa 1.6.6/1.6.6a w wersji dla linuxa ? wszedzie sa dla jebanego windowsa... pomocy bo oszaleje. czy autor dalej interesuje sie tematem ??
zaraz porobie to i owo i przetestuje. a mam pytanko jeszcze bo widze ze bardzo dobrze znasz sie na rzeczy. jak mam wkleic ten acc do xamppa ?? i jeszcze jak go skonfigurowac. czy moge dodac opcje takie jak sms itp. z gory dzieki i pozdrawiam.
dobrze z ta kompilacja itp ?Pobra?em silnik i nie ma na mapie train monkow itp ;/
mo?e prymitywne, ale dzia?a. Pozdrawiam
| Notka moderatorska: |
| Po??czone posty. |
Failed connecting to database - MYSQL ERROR: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) (2002)
Wszystko w porz?dku silnik czysty jak ?za. Tylko co? mi kurwa temple wrong postion wyskakuje. Ale sobie z tym poradz? wielkie dzi?ki za silnik.
100/100
Pozdro..
Tutaj masz rozwi?zanie, raczej angielski znasz.dobra wszystko fajnie sie zaladowalo na mysql, ale chyba jednak ta wersja odpada pod tego serwa. gdy probuje wlaczyc serwer wypi...la mi blad.
Failed connecting to database - MYSQL ERROR: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) (2002)