MegaEvo Edit by Help3R =)

Status
Zamknięty.
Odp: MegaEvo Edit by Help3R =)

Mam pytanie.
zmniejszy?e? bicie potwork?w ?
Nie;/
To zaledwie 5-10 minut roboty ;P
Pod koniec tygodnia dodam nowe czary i zmieni? atak potwork?w i zrobi? balans.

Ostatnia edycja:

Ile razy mam m?wi? , ?e nie posiadam source do tego silnika.
Source jest p?atny...

Heh
Punkty reputacji: 382

i nie wiesz ?e source jest na licencji GNU GPL i jest ca?kowicie darmowy, mo?na go rozpowszechnia? a nawet powinno si? to robi?, p?atny jest jedynie dost?p do dzia?u w kt?rym mo?na znale?? coraz to nowszy i bardziej dopracowany darmowy kod programu.

Mam nadziej? ?e pomog?em i nauczy?em Ci? czego? poza tym Elf ju? od dawna nie robi TFS a nawet je?li by robi? to pisanie do niego w sprawie source nie mia?o by wi?kszego sensu.

mam jeszcze jeden problem bo jak Mysql>na sqllite to wtedy mi serv nie dzia?a

Jeszcze jedna sprawa Help3R, czemu uwa?asz ?e to server 0.4? O ile dobrze pami?tam to 0.4 ma inne pliki (chodzi o to ?e w 0.4 s? pliki kt?rych w 0.3.6 nie ma) ni? ten server kt?ry wygl?da jak 0.3.6 z kilkoma zmianami w source.

mam jeszcze jeden problem bo jak Mysql>na sqllite to wtedy mi serv nie dzia?a
A co si? wy?wietla?
Mo?e ?le wpisa?e??
Spr?buj:

Kod:
sqlType = "sqlite"
Screen plax.

Jeszcze jedna sprawa Help3R, czemu uwa?asz ?e to server 0.4? O ile dobrze pami?tam to 0.4 ma inne pliki (chodzi o to ?e w 0.4 s? pliki kt?rych w 0.3.6 nie ma) ni? ten server kt?ry wygl?da jak 0.3.6 z kilkoma zmianami w source.
Nie robi?em ?adnych zmian w source...
Silnik mam z tego ots:http://tibia.net.pl/silniki/447427-8-60-riot-server-1-9-aktualizacja-100-rpg.html

Pomo?e kto? .? Mam taki problem , wszystko z ots jest dobrze ustawione itp . lecz kiedy w??czam (ja i m?j kumpel ) tibie 8.60 i ??czymy si? do otsa tego (oboje mamy win7 j?sli to co? znaczy ) to wywala tibi? .
Mia? kto? podobny problem , pomo?ecie ?

Z g?ry dzi?ki
Musio22
Notka moderatorska:
Za??? osobny temat. Ten s?u?y do oceny

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Pomo?e kto? .? Mam taki problem , wszystko z ots jest dobrze ustawione itp . lecz kiedy w??czam (ja i m?j kumpel ) tibie 8.60 i ??czymy si? do otsa tego (oboje mamy win7 j?sli to co? znaczy ) to wywala tibi? .
Mia? kto? podobny problem , pomo?ecie ?
Z g?ry dzi?ki
Musio22
Mo?liwe , ?e w IP Changerze macie ustawiony z?y port logowania.
Poka? screena b?dzie ?atwiej , bo tak nie b?d? strzela? ;]

A wi?c tak ?eby nie by?o ?e off top to napisze Ots ?wietny ale mam problem :

A wiec teraz co do mojego tamtego zapytania mam ju? screeny

1.Tutaj jest po w??czeniu co si? pojawia :
84578209.png

2.A tutaj po ponownym uruchomieniu tibii :
sszbuga.png

Pozdrawiam
Musio22

Witam, mam problem z tym silnikiem poniewa? gdy za?o?? posta? automatycznie ustawia si? id town 5 nawet gdy Sample Druid ma town id 1 i gdy posta? padnie to jego pozycja x y z si? zeruje i posta? nie mo?e si? zalogowa? ju? pokazuje si? takie co? "Temple position is worong. Contact with the administration." nie wiem jak to zmieni? ?eby posta? nowo za?o?ona mia?a id town 1 my?la?em ?e jak zmieni? u postaci Sample to co? da a nic nie daje... M?g?bym liczy? na pomoc?

Dzi?ki, mo?e mi kto? jeszcze powiedzie? gdzie na tym silniku si? zmienia ?eby pacc nie by?o darmowe tylko po wykupieniu z sms shopa? config.lua jest strasznie popl?tany ??

mam problem po wyszkakuje zebym sie szkontaktowa? z administratorem jak zmienie mysql>sqlite i mi to wyskakuej to co zrobi?

Poka? screena , bo tak za bardzo nie jestem w stanie pom?c.

Help3R wstawisz silnik jako? z nowymi czarami i wgl ?

UWAGA!! UWAGA!!
Dzisiaj o godzinie 20:30 nast?pi?a aktualizacja silnika!
Wi?cej informacji na pierwszej stronie!

?adna mapa :) Zaraz zasysam zobaczyc czary i sprawdzic czy napewno nie ma bugow :)
Pff wiedzialem ze za wszystko mozna dostac warna :P
W depo house 2 pod dywanem jest woda i nie da sie po tym chodzic. Na mapie w sumie nie ma bledow ale troche dziwnie sa te tp rozmieszczone w depo. Troche to niewygodne. Lepiej jak jest wszystko w jednym miejscu, blisko temple :P
Ale podoba mi sie taka mapa z drzewkami itp.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry