MegaEvo Edit by Help3R =)

Status
Zamknięty.
Odp: MegaEvo Edit by Help3R =)

Moge prosi? tego silnika przez inna strone oprocz speedyshare ??? Speedy chce premium a ja nie mam :(...
Dziekuje i pozdrawiam !

Do??czam si? do pro?by o reupload ostatniej wersji silnika na non-premium.

Mam pytanie czy mozna mi ten silnik przeslac na gg 44026395 bo przez speedy share trzeba miec konto premium. Przepraszam za jakies bledy ortograficzne ale mieszkam w Angli 5 lat i zapomnialem, wiec prosze nie wypisywac naucz sie pisac czy cos w tym stylu.

MACIE WSZYSCY!
username: u13581483
password: dumabexucomu
Bo pierdolca mo?na dosta? jak ka?dy pisze o premium!

nie wiem jak innym ale mi NOD32 wykryl potencjalne zagrozenie. nieporzadana aplikacja. a po odpaleniu silnika niezaladowal do konca, zakonczylo sie errorem ;S

Czyli fajny anty wirus, reaguje po prostu tak na silnik , TFS. Albo offaj antywirusa gdy odpalasz serwer
albo zast?p go AVG. Pilnuje dobrze , nie przepuszcza wirus?w a na serwer nie szczeka jak na trojana..
Poka? error w konsoli.

Nod32 - pewnie wykrywa Win32.
Te? tak mam i? u?ywam Avasta i musz? go offa? ..
Btw, jaki error ?

Wpiszcie sobie w google "Download MegaEvo Edit by Help3R" chomikuj. I na chomikuj macie za darmo :)

Ten plik mo?e by? ?ci?gni?ty tylko przez konto Premium. Kup Premium!

SpeedyShare Premium - 7 dni
Koszt wys?ania wiadomo?ci wynosi 9.00 PLN (bez VAT)
-.-

Ja pierdole ... Bardzo prosz? moderatora o zamkni?cie tego tematu bo to a? ?al dup? ?ciska jak si? patrzy na te posty !!. Pisz? wam ?e w google na chomikuj znajdziecie tego ots'a i nie piszcie tutaj o repa bo praktycznie ka?dy da wam na sppedy !

Ja pierdole ... Bardzo prosz? moderatora o zamkni?cie tego tematu bo to a? ?al dup? ?ciska jak si? patrzy na te posty !!. Pisz? wam ?e w google na chomikuj znajdziecie tego ots'a i nie piszcie tutaj o repa bo praktycznie ka?dy da wam na sppedy !

Popieram.
Darmowe premium na star przy zakladaniu konta albo szukac z innego zrodla tego samego pliku. Ale nikt nie przeczyta ostatniego posta przed napisaniem 10 raz tego samego...

Macie jaki? acc maker do tego silnika lub og?lnie 8.6?

---Aktualizacja---

Komu dzia?a silnik i mo?e zalogowa? na win7?
Ja mam taki problem ?e silnik odpala tylko si? zalogowa? nie mog? a porty odblokowa?em, co zrobi? ?

Witam, jak w??czam konsole wyskakuje mi taki b??d
20120827110122676x344.png

Prosz? o pomoc.

Wszystko fajnie super ale mi po?owy potwor?w i training monk?w nie wczytuje czemu??
dawa?em na stronie za?aduj Monster

Niestety jestem zmuszony napisac ten post, poniewaz podczas hostowania servera,ludzie grajacy na moim serverze, napotkali sie na mase bug?w.
Server nie jest w pelni dopracowany i zawiera mase bug?w. Ale to tylko w kwesti mapki.

A czy m?g?by? wypisa? list? b??d?w? Wiem, ?e w depo s? schody bez wyj?cia no i te poukrywane itemy.. a mo?e chcia?by? si? podzieli? odbugowan? mapk? dla dobra Help3Ra, chyba ?e za du?o w to w?o?y?e? czasu i mo?e handel? Pisz na gg 10476559

---Aktualizacja---

A i gdzie kupi? itemy dla knighta?

je?li chodzi o silnik to nie korzystam ale dzi?ki za mapk? i skrypty ;)

---Aktualizacja---

aha, jeszcze co?

MACIE WSZYSCY!
username: u13581483
password: dumabexucomu
Bo pierdolca mo?na dosta? jak ka?dy pisze o premium!

jak si? komu? nie chce robi? konta tak jak powiedzia?a kole?anka kikimora to prosz?:
u13593784/dabaketamufi

bo koledze sebareeper ju? premium wygas?o ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry