-Tibia 8.57 ~MegaEvo.pl~ 1 sierpnia, godz. 19:00!

Status
Zamknięty.
Odp: ~MegaEvo.pl~ 1 sierpnia, godz. 19:00!

#up
Sorki, na pocz?tku mia?o by? 8.57, ale z "pewnych powod?w" zrezygnowali?my.

#topic
99% b??d?w sfixowanych!

New record: 74 players are logged in.

Serwer stoi dopiero kilka godzin!

#topic
Dodano 5 expowisk, zostan? wgrane po godzinie 24:00.
Ci?gle pracujemy nad balansem.

Bardzo fajny ots; P.Dobry balans profesji nowe potworki.Jeszcze nie zwiedzi?em ca?ej mapy ,ale nie spotka?em si? jeszcze z ?adnym b??dem.Zajebisty ots xd

Jestem zawiedziony poziomem expowisk. Po wygl?dzie miasta my?la?em, ?e expy b?d? ?adniejsze.

#up
S? dobre, nie wiem o co ci chodzi. Nikt nie narzeka, tylko ty ;<

#topic
Balans profesji ju? prawie got?w. Zosta?o jeszcze nam tylko os?abienie mr, zmiana exhaust sd i ulepszenie atak?w palla z dista.

No W?asnie we? zr?b tego ots pod 8.6 b?dzie lepiej !

Ostatnia edycja:

Wed?ug mnie OTS Grze?ka b?dzie z tych lepszych, gdy? d?ugo pracowa? nad nim i na pewno wyjdzie mu, rozkr?ci si? i b?dzie gra? po 100 os?b++ jak nie wi?cej. W przysz?o?ci m?g?by? tylko przenie?? go na tibi? 8.60, to tyle ode mnie.

nie wiem co w tym Ciekawego , mapper odwali? lip? bo na ka?dym ss wszystko jest kwadratowe

#up
Kwadratowe? ;o
Nie wiem, czy wiesz, ale mamy naj?adniejsz? map? Evo, zaraz po MoonOT, wi?c szanuj czyj?? prac?.

#topic
Balans gotowy w 99%!

Powiem tak:
Brakuje mi tu wyzwa?. Brak ciekawych quest?w wszystkie s? praktycznie takie same tylko, ?e potwory inne. Brakuje mi tu quest?w typu InQ oraz PoI, czego? co b?dzie wymaga?o troszk? wysi?ku. Wed?ug mnie respy s? za ma?e i podobne do siebie, np. resp demon?w i resp hellhund?w jest tak samo u?o?ony tylko, ?e pod?o?e jest inne. Przyda?oby si? je powi?kszy? lub zwi?kszy? ilo?? potwor?w albo szybko?? ich respienia si?. Przyda?oby si? doda? respawn z Grim Reaperami oraz powi?kszy? b?d? doda? nowy resp z warlockami, b?dzi przyszpieszy? ich respawn. Po za tym mapa bardzo fajna, a na OtS panuje mi?a atmosfera.

jak zawsz? projekty GregoRexa wypalaj? ;) czuj? ?e ots b?dzie bardzo popularny ;))

#up
A jak ;d oczywiste =d

#topic
Balans profesji - gotowy!
Pracujemy nad dodawaniem expowisk!

Zapraszam na megaevo.pl, zobaczcie newsa na stronie, bo robimy rl photo ;d

~~od?wie?am!!!~~

Server nawet..
Nie pasuje mi kilka rzeczy, po 1. super sd?, super mr?, usu? to ;x. (my?l?, ?e wszyscy wiedz? dlaczego.)
Po 2. Elvish Bow i Crystal Arrow w shopie powinny by? po 40 pkt. Pallek musi kupi? oba te sprz?ty, by by? tak silnym jak ek, czy ms, a w sumie wychodzi 160 pkt. wi?c po co?
Lepiej zrobi? ek i nie przep?aca?.
Po 3. wi?cej domk?w!
Po 4. par? nowych miast.

Reszta godna podziwu, mapa ?wietnie przerobiona, du?o quest?w, expowisk.
My?l?, ?e chwil? pogram, pozdrawiam i zapraszam!
Og?lna ocena 6,5/10.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry