• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Megaevo.pl-Orginalne Megaevo Jakie Pami?tacie! Start 13.04.2013 godz 18.00 Pi?tek! Free Pkt na Gildie

Status
Zamknięty.

krauzja

Advanced User
Listopad 19, 2008
Liczba reakcji
15
megaevo.PNG

Megaevo.pl - 12.04.2013 (Piatek) - 18:00 !

Points for Guilds Kontakt GG: 300860 lub 46984346
(pkt rozdawane sa przed Startem 12.04.2013- Czwartek po osi?gni?ciu min 10 os?b w guilds)

DARMOWE PUNKTY NA GILDIE(kliknij)

Ip: MegaEvo.Pl
Port: 7171
Client: 8.6
Serwer Dedykowany 24/7

Przedstawiamy og?lne informacje o serwerze:

- Domki 300lvl
- Protection lvl 100
- Castle War
- Co 14dni czyszczenie nieu?ywanych domk?w
- Real Paralyze
- System Wojen (z emblematami itd...)
- Addon Bonus System
- Darmowy Pacc
- Tani sms shop
- Zbalansowane profesje
- Ammo. & Potions nie ko?cz? si?
- Cz?ste najazdy
- System prywatnych trainer's
- System Aren

Events:

1~Dla Pierwszych za?o?onych 200 kont 150 pkt.
2~Losowanie 25 Postaci ONLINE, Kt?re Dostana Po 100 Premium Points (Godzine Po Starcie).
3~Je?eli padnie rekord 300 graczy ka?dy online otrzyma 100 pkt!
4~Najlepsza Gildia W Top Guild Dostanie Premium Points.
5~Najlepsza Osoba W Top Fragers Dostana Nagrod?!.
6~Najlepsza Osoba W Lvl/Skille etc Dostanie Nagrod? Punktowa.
7~Osoba Kt?ra Wy?le Najwi?cej Sms Dostanie Bonus- 100%- Finalist? b?dzie wynagradza? 21 Kwietnia- w Niedziel? o 15:00!
8~Co drugi sms za 23.37z?. dostaje podw?jna ilo?? pkt.
9~ Pierwszy 300lvl otrzyma 300pkt. do wykorzystania w sms shopie
10~ Pierwszy 400lvl otrzyma 500pkt. do wykorzystania w sms shopie.
11~ Pierwszy 500lvl otrzyma 1000pkt. do wykorzystania w sms shopie.

12~ Pierwsza gildia kt?ra przekroczy 500 fragow otrzyma 1500pkt. do sms shopu!(lider)(b?dzie sprawdzane czy nie by?o to nabite na noobach)

Exp Stages:

1lvl - 50lvl: x250
51lvl - 100lvl: x200
101lvl - 150lvl: x120
151lvl - 200lvl: x70
201lvl - 250lvl: x30
251lvl - 270lvl: x12
271lvl - 320lvl: x6
321lvl - xxxlvl: x3
Skills: x50
Magic: x25
Loot: x4

White Skull(pz) = 3 minut
Red Skull = 1 dzie?
Black Skull = 2 dni
Dzienny limit frag?w do Red Skulla = 20
Dzienny limit frag?w do Black Skulla = 40

Ca?a masa expowisk dla KA?DEGO(A? 300+)
Masa quest?w do wykonania (A? 50+)
Masa domk?w (A? 600+)

Przyk?adowe zdj?cia z mapy:

4hoojinla9ve.jpg

DEPO:

bk8a3ckwkapx.jpg

EXP:

zigu0v56znk9.jpg

Questy:

f3qmyinifphw.jpg

Trainers:

jqivgzawlzr6.jpg

8dhtn5mlh9rn.jpg

br43otx4g1bz.jpg

Za??? Konto - Ju? teraz !(kliknij)

Je?eli szukasz czego? nowego, pragniesz dobrej zabawy, epickich wojen gildii...
To ten OTS istnieje w?a?nie dla Ciebie! Zapraszamy! Megaevo.pl

megaevo.PNG

Odp: Megaevo.pl-Orginalne Megaevo Jakie Pami?tacie! Start 13.04.2013 godz 18.00 Pi?tek! Free Pkt na G

W?a?ciciel serwer, niejaki Bajo (nie wiem czy krauzja i bajo to jeden chuj, czy wsp??pracuj?) to oszust i zale?y mu tylko na kasie. Ten serwer to zlepek ots?w typu Materia, Tixera i old MegaEvo.pl, z kt?rym ten serwer NIE MA NIC WSP?LNEGO. Nie polecam, chyba ?e kto? lubi gra? na g?wniakach.

@Down
Po co mam wbija? na serva przecie? tu od razu wida?, ?e to g?wniak. W krytyce pomaga mi te? to, ?e wiem kim jeste? - oszustem. Cash shit serv NIE POLECAM

Ostatnia edycja:
Odp: Megaevo.pl-Orginalne Megaevo Jakie Pami?tacie! Start 13.04.2013 godz 18.00 Pi?tek! Free Pkt na G

@up
Kolega wog?le nie by? na serwerze i ju? krytykuje parodia ;D

Przecie? wida?, ?e to zlepki wi?c o co chodzi? Nie polecam serwera, ciekawe czy kto? w ko?cu zrobi co? swojego, a nie tylko wszyscy s? nastawieni na zarobek :<

WTF przelew dro?szy ni? sms???
Co to jest...
Adres - https://ssl.homepay.pl/wplata/2249 - koszt 50.00 zl brutto, a za kod dostaniesz 1100 punktow premium.
Na numer 92555 o tresci HPAY.MEVO25 za 30.75 zl brutto, a za kod dostaniesz 1600 punktow premium.

@up.
poprawione ,teraz mo?esz ?mia?o wysy?a? przelew ....lol.

Je?li chodzi o sms shop. mog? jeszcze by? zmiany i zwi?kszona liczba pkt. za smsy ,dlatego z ewentualn? aktywacj? prosz? si? wstrzyma? do startu.

Pozdrawiam.
megaevo.PNG

mhm, a mo?e parametry Serwera?

No chyba sobie jaja robisz, zr?b, aby zyska? g?wnixowego VIPa - nale?y wys?a? 100 z? sms...parodia

Crystal of Focus (150 points)
Mo?esz otrzyma?? ka?dy losowy item w sms shopie.

lol jak wi?kszo?? itemek jest po 100...
Ten crystal powinien kosztowa? 100 a najlepiej 50

Wszystkie wasze uwagi b?d? brane pod uwag? :)
Start w pi?tek ju? mamy kilka gildii kt?re si? maj? namy?li? :)

W?a?ciciel serwer, niejaki Bajo (nie wiem czy krauzja i bajo to jeden chuj, czy wsp??pracuj?) to oszust i zale?y mu tylko na kasie. Ten serwer to zlepek ots?w typu Materia, Tixera i old MegaEvo.pl, z kt?rym ten serwer NIE MA NIC WSP?LNEGO. Nie polecam, chyba ?e kto? lubi gra? na g?wniakach.

Nie wiem co kolega majaczy, bo gra?em z ekip? na wi?kszo?? ots-ach tego kolegi i nie mia?em co narzeka?. To chyba Tobie si? co? w g??wce pomyli?o, a krytyki tego typu zostaw dla Siebie ....

Wbijam

Przecie? wida?, ?e to zlepki wi?c o co chodzi? Nie polecam serwera, ciekawe czy kto? w ko?cu zrobi co? swojego, a nie tylko wszyscy s? nastawieni na zarobek :<

Kolejny co dopiero si? urodzi?... Wi?kszo?? OTS-?W jest praktycznie nie z w?asn? mapk?. Co do zarobku nie wiem o co chodzi jak masz mo?liwo?? zdobycia item?w w Questach. Paranoja !! Nie b?d? na ten temat wi?cej pisa?.

Polecam!!! osobi?cie wbijamy z ekip?!

Kolejny co dopiero si? urodzi?...
Powiedzia? go?ciu, kt?ry za?o?y? konto dopiero co... pewnie jeszcze "Multi" do reklamowania ;d

Powiedzia? go?ciu, kt?ry za?o?y? konto dopiero co... pewnie jeszcze "Multi" do reklamowania ;d

nie roz?mieszaj mnie... Nie b?d? na g?upie tematy odp, poniewa? post nie jest od tego... A dla Twojej ciekawo?ci to przyznam si? ?e zrobi?em konto dzisiaj, bo nie posiada?em swojego na tibia.net i nie ?adne "MULTI" do reklamowania... A widzia?em na str Megaevo link do Tibia net to wszed?em i nie mog?em odp to rzecz jasna musia?em si? zarejestrowa?...! Tyle z mojej strony. Pozdrawiam i ko?cz? g?upi? rozmow?, a Ty zr?b z tym co chcesz...

Nie wiem co kolega majaczy, bo gra?em z ekip? na wi?kszo?? ots-ach tego kolegi i nie mia?em co narzeka?. To chyba Tobie si? co? w g??wce pomyli?o, a krytyki tego typu zostaw dla Siebie ....
To ju? kwestia tego co lubisz. Czemu twierdzisz, ?e "majacz?"? Przecie? pisz? prawd? - typ wzi?? nazw? mojego serwera, 2-3 lata temu ukrad? mi datapack, a teraz ma otsa zlepionego z mojego otsa i ots?w typu materia/tixera/hermot. Jest to kolejny G?WNIX dla hajsu, bo gdyby nie robi? tego wy??cznie dla zysku to doda?by co? nowego, nie wiem, na przyk?ad map? albo skrypty, a tutaj przecie? jest tylko to co jest og?lnodost?pne na otlandzie. Twierdzisz, ?e majacz? i mi si? pomyli?o co? w g?owie, ale nie potrafisz nawet si? odnie?? do tego co wcze?niej napisa?em, potrafisz jedynie negowa?, ignorowa? i liza? dup? ownerowi. Tematy w tym dziale s? otwarte po to, aby zadawa? pytania administracji reklamowanego serwera albo aby krytykowa?. W?a?nie krytykuj?, nie robi? niczego niezgodnego z regulaminem. Pisz? tylko prawd?. [/quote]

Kolejny co dopiero si? urodzi?... Wi?kszo?? OTS-?W jest praktycznie nie z w?asn? mapk?. Co do zarobku nie wiem o co chodzi jak masz mo?liwo?? zdobycia item?w w Questach. Paranoja !! Nie b?d? na ten temat wi?cej pisa?.
Wi?kszo?? serwer?w jest z pobran? map? z otlanda i to jest w?a?nie smutne. Przyjdzie ci taki dzieciak, odpali g?wniaka i chce zarabia?. Itemy w questach s? tylko dla picu, bo wszyscy wiemy, ?e dzieciaczki i tak wy?l? smsy. Serwer dla hajsu, bo gdyby tak nie by?o (powtarzam si?) doda?by co? od siebie.

Zanim cokolwiek napiszesz staraj si? odnie?? do czyjej? wypowiedzi i poda? konkretne argumenty, kt?re przemawiaj? za tym, ?e to ty masz racj?. Tylko podawaj dobre argumenty, a nie takie, ?e wi?kszo?? ots?w nie ma w?asnej mapy, bo to tak jakby z?odziej m?wi?, ?e kradnie, bo inni tak robi?. POMY?L, cz??ko.

Nawet kolega pisa? nie umie, jak co? to Oryginalne - chocia? widz?, ?e g?wno nie oryginalne xd

Crystal of Focus (150 points)
Mo?esz otrzyma?? ka?dy losowy item w sms shopie.

lol jak wi?kszo?? itemek jest po 100...
Ten crystal powinien kosztowa? 100 a najlepiej 50

mhm, a mo?e parametry Serwera?

Grecky...
Jak nabijasz posty, to r?b to inteligentnie i u?ywaj czasami opcji edytuj. :)

@outsect

W 100% Ci? popieram, z?odziejom powinni ucina? ?apy, nie wa?ne, czy to przedmiot w postaci elektronicznej, czy co? fizycznego - z?odziejstwo to z?odziejstwo, kto? si? nad tym napracowa?, a jaki? osobnik bez skrupu??w to ukrad?.

@topic

Sama kradzie? nazwy to ju? du?o. :)
Jak si? robi g?wno to ze swoim brandem, a nie pod czyim? "imieniem - mark?".
Tak, nazwa?em to g?wnem, bo nie jest to oryginalne mega evo, tylko co? co ukrad?e? i popsu?e?.
Chcesz by? oryginalny? R?b co? swojego.

Pozdrawiam!

Co tu powiedzie? du?o kawa?k?w materi pora?ka,ale mo?e wypali.Pozdro !

Fajnie sie zapowiada ;)
Ja tam wbije ;)

~Piter Ed

Ostatnia edycja:

Start za +/- 1h 15min. ! zapraszamy !!!! megaevo.pl

Status
Zamknięty.
Back
Do góry