Megavideo limit

Status
Zamknięty.

SpidoX

Advanced User
Lipiec 27, 2008
Liczba reakcji
17
Witam.
Wie ktos jak omin?? limit na mega video? na googlach znalazlem ze trzeba wlaczyc pracuj w trybie offline ale w mozilli 5.0.1 nie moge tej opcji znalesc.

Dziekuje.

Odp: Megavideo limit

plik i przedostatnie pracuj w trybie offline, koniec nq

do zamkni?cia .

edit
Dzi?ki za pomys?, przetestuje ;d

pozdrawiam hiroh

A ja wtyczke do przegladarki CacaoWeb - pobierasz z googli, dajesz na pulpit, odpalasz, otwiera ci sie strona w przegladarce , wklejasz link do filmu na megavideo i ogladasz... Przetestowalem, dziala ekstra. Bez zadnych rejestracji - Polecam.

Ale zalewacie, ch?opaki ;)

Najskuteczniejszy spos?b na omini?cie limitu, w ka?dym hostingu to zmiana proxy przegl?darki. (czyli po prostu IP).

My?l?, ?e autorowi i wielu innym mo?e si? przyda? ten spos?b,
Jak u?y? tego sposobu:

Wersja tylko dla u?ytkownik?w Mozilla FireFox
1. Gdy, w??cza nam si? limit MEGAUPLOAD wchodzimy na stron?: www.proxy4free.com - po lewej stronie w MENU wybieramy proxy list 1
2. Z tabeli z adresami proxy wybieramy ten, kt?ry nam odpowiada, czyli jego serwer jest po?o?ony najbli?ej naszego miejsca zamieszkania.(w kolumnie Counrty mamy podany kraj)
3. Kopiujemy adres PROXY i zapami?tujemy port na jakim dzia?a.
4. W przegl?darce Mozilla FireFox w g?rnych zak?adkach wchodzimy w NARZ?DZIA, a nast?pnie OPCJE.
5. W zak?adkach wybieramy SIE?, a nast?pnie w Ramce Po??czenie wybieramy USTAWIENIA.
6. W okienku kt?re nam si? poka?e zaznaczamy trzecie k??eczko przy kt?rym widnieje napis: R?czna konfiguracja serwer?w PROXY.
7. W miejscu gdzie pisz?: Serwer PROXY HTTP: wklejamy skopiowany wcze?niej adres PROXY a obok wpisujemy jego port. 8. Klikamy OK.
9. Teraz kilka razy od?wie?amy kart? z otwartym filmikiem i mo?emy si? nim cieszy? na nowo.(przynajmniej u mnie dzia?a)

?r?d?o: kreskowka.pl

@Jastro

Wiem, ?e ta strona dzia?a bo sam j? robi?em. Strona dzieli konto premium MEGAVIDEO na stronie. W megavideo.com pisze ze logowania s? z ip serwera. :)

Je?eli masz neostrade, to po prostu zresetuj routera/modem i powinno dzia?a?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry