-Tibia 8.60 Memsoria.pl 8.6 Best RL Map !

Status
Zamknięty.
Odp: Memsoria.pl 8.6 Best RL Map !

Na tym Beznadziejnym otsie nic si? nie dzieje, kosmiczny sms shop, mapa chyba moonotsa czyli kradziona lub z neta, ots dla noob?w co boj? si? pk, wida? po top fragers, i po fragach gildi, te nooby chosen ones maj? 128 zab?jstw a to chyba najstarsza gildia na tym ?a?osnym otsie.
NIE POLECAM!!!

Nawet si? nie zalogowa?e?, a krytykujesz. Polecam serdecznie dla tych, kt?rzy si? jeszcze nie zalogowali, a lubi? dobry klimat i amotsfer? FunOT. Zapraszamy - memsoria.pl

to nie jest rl map. ots dla kasy, nie da sie grac bez sms shopu poniewaz sa super promocje vipy jakies itp

#refresh

#refresh

#refresh

kolejne evo zrobione dla kasy expy zrobione na odwal narobione s vip?w zapakowany sms shop co tydzien event sms 2x lipawy dedyk jedynie co was wyr??nia domena pl ? -.-
NIE POLECAM KOLEJNE EVO DLA KASY UPADNIE W KILKA MIECH?W !
w dodatku nawalone exp?w i na tym zako?czy edykacje w map edytorze.
nie dodaj? nic.
Nie polecam w chu+

#up
Dla twojej ?wiadomo?ci serwer istnieje od 15 sierpnia do teraz (nie by?o jeszcze ?adnego restartu postaci). Co do mapy - hoster napracowa? si? przy niej do?? sporo przez kilka miesi?cy. Svipy tylko dlatego, by zebra? pieni?dze na utrzymanie serwera dedykowanego (kosztuje on 300 z? na miesi?c). Poza tym co tydzie? s? dodawane nowe expowiska + monstery, wi?c nie wmawiaj nam, ?e edycja mapy jest zako?czona.

#refresh

#refresh

Odrazu na wst?pie NIE POLECAM OTSA ots jest bardzo lipny, mapa po cz??ci moon, wida? po sms shopie, kt?ry jest troche kosmiczny bo s? dodane ?mieci typu exp scroll, super uh i super mr, bez kt?rych si? nie op?aca logowa? na server nawet, bo trzeba wys?a? smsy, ?eby pogra? normalnie, hoster to jaki? noob, ju? ze 3-4 temat na tibia.net.pl widze z tym otsem, wg mnie ten do kosza si? nadaje, poniewa? 1 starczy, na otsie si? nic nie dzieje, po?owa ludzi ponad do x-log na trainach, wida? po fragach gildi kt?re si? nie zmieniaja od ponad miesi?ca, oraz po zak?adce last death w kt?rej czasem po pare godzin r?znicy jest w dedach. Wi?c Jeszcze raz nie polecam!!!

#refresh

Z przyjemno?ci? mog? stwierdzi?, ?e serwer Ventrillo zosta? ponownie uruchomiony i jest on ju? teraz dost?pny dla graczy. Ch?tnych do rozmowy zapraszamy. Informacje:

- wersja 2.1.4
- hostname (or IP): memsoria.pl
- port number: 3784

Plik do pobrania z programem Ventrillo znajduje si? w g?rnej cz??ci strony.

#Do moderator?w tego forum: jest za?o?ycielem owego serwera, wi?c prosz? mnie nie kara? za od?wie?anie tematu lub pisanie post?w zwi?zanych z dzia?alno?ci? serwera.

Prosi?bym moderator?w o usuni?cie tego i 2 innych temat?w o tym serverze, bo s? a? 4 reklamy tego g?wna, bez przesady.. Co jaki? czas hoster tego otsa zak?ada nowe konto na forum i reklamuje ten sw?j badziew z map? moona. CA?E TE FORUM SPADA NA PSY PRZEZ TAKIE NOOBOSTWO. MAM NADZIEJE, ?E MODERATORZY ZAINGERUJ? I USUN? TE TEMATY BO A? NIE CHCE SI? WCHODZI? NA TE FORUM! My?l?, ?e nie kt?re osoby mnie popr?.

Odrazu na wst?pie NIE POLECAM OTSA ots jest bardzo lipny, mapa po cz??ci moon, wida? po sms shopie, kt?ry jest troche kosmiczny bo s? dodane ?mieci typu exp scroll, super uh i super mr, bez kt?rych si? nie op?aca logowa? na server nawet, bo trzeba wys?a? smsy, ?eby pogra? normalnie, hoster to jaki? noob, ju? ze 3-4 temat na tibia.net.pl widze z tym otsem, wg mnie ten do kosza si? nadaje, poniewa? 1 starczy, na otsie si? nic nie dzieje, po?owa ludzi ponad do x-log na trainach, wida? po fragach gildi kt?re si? nie zmieniaja od ponad miesi?ca, oraz po zak?adce last death w kt?rej czasem po pare godzin r?znicy jest w dedach. Wi?c Jeszcze raz nie polecam!!!

Prosi?bym moderator?w o usuni?cie tego i 2 innych temat?w o tym serverze, bo s? a? 4 reklamy tego g?wna, bez przesady.. Co jaki? czas hoster tego otsa zak?ada nowe konto na forum i reklamuje ten sw?j badziew z map? moona. CA?E TE FORUM SPADA NA PSY PRZEZ TAKIE NOOBOSTWO. MAM NADZIEJE, ?E MODERATORZY ZAINGERUJ? I USUN? TE TEMATY BO A? NIE CHCE SI? WCHODZI? NA TE FORUM! My?l?, ?e nie kt?re osoby mnie popr?.

@up zgodz? si? z tob? w 100% ... To jest ju? szczyt "noobstwa" ... byle by zareklamowa?. Chcia?bym doda? co? od siebie, a wi?c ten OTS to jedno wielkie :g?wno: ... Mapka z neta + guild war nigdy nie by? u?ywany + fragi w guild si? nie zmieniaj? ... + jeden wielki SYF !!

@moderatorzy/ admini ! jak was prosz? !! Usu?cie te tematy bo ten kole? nam forum za?mieca !!

Red. / gryha120 !

Jak si? nie zmieniaj?? Moja Gildia jescze pare dni temu mia?a 100 frag?w, teraz jet ju? ich 400 + i nie wmawiajcie ?e to hoster zak?ada tematy bo to ja, gracz za?o?y?em jeden temat i kumpel a to ?e Moderatorzy nie zauwa?yli takiego tematu i dodali nowy to juz nie nasz problem... Ja na tym ots wraz z ekipa gram ju? od 3 miesi?cy i do tej pory nie by?o ?adnych restart?w, ?cinek, lag?w. a co do sms shoop, to faktycznie mo?e i t?eba co? wyda? ale dzieki temu i nam si? dobrze gra i Administracja jest zadowolona bo maja z czego utrzyma? Serwer. Wi?c jak nie wszed?e?, nie zobaczy?e?, to nie komentuj.

Tyle na ten temat... :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry