• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

MenelGame :)

Status
Zamknięty.
Odp: MenelGame :)

Nie s?ysza?e? o bocie na auto datki? Je?eli by?by? zainteresowany botem, napisz mi na pw lub poczytaj ma MenelGame.org.

A co ten program robi? Powiedzia? by kto??

?le robicie... S? takie ?atwe sposoby... :P Zapraszam na t? bramk? : Bramka Proxy :: XA5.pl Lub na inn?. W linku podajecie link ,,na datki" czy jak to si? nazywa :P I jazda :D

Hmmm... Prosz? , o to link :
Lista bramek proxy
Na wszystkich bramkach wpisz link do podatk?w (czy jak to si? zwie) , 5 min roboty i ju? ;)

Dzi?kuj? Ci ?licznie :)
jeste? ziom!

Mam pytanie jeszcze czy jak wykorzystam te linki to one s? jednorazowe czy zmienia sie im Ip po 24h?

O ja! ich jest 30 stron xD
A zmieniaja sie im IP?

Ostatnia edycja:

Hmmm... Raczej nie... Nie wiem :P Ale je?li masz ich 30 stron to nie b?j si? , nie zabraknie ! :P

A jak zabraknie ;]

To zmienia si? ip IP czy nie? Jak nie to klops bo po?owa z nich nie dzia?a ;]

Bracie, po co komplikowa? sobie nadmiernie ?ycie i marnowa? a? 5 minut na samodzielne wklejanie link?w na stronach proxy, skoro mo?na ?ci?gn?? bota z menelgame.org a on zrobi za nas to samo, tyle ze w max kilka sec :)
A je?eli nie masz ochoty nic ?ci?ga? to chyba najlepsz? alternatyw? b?dzie ta oto stronka: http://datki.wropro.pl/
Wystarczy ?e wkleisz tam sw?j link, a scrypt sam wyszuka strony proxy i powbija datki, (jedyny minus jest taki ?e trwa to d?u?ej ni? w przypadku bota, mi zaj??o oko?o 3 minut)

Mam nadziej? ?e pomog?em :)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Dzieki Ten bot sie bardzo przydal Tera To ja jestem Bogatym Menelem xD.
Gra ktos na Metaldamage Albo Bitefight Albo Moze Knights??
Jak tak pisac PW

Status
Zamknięty.
Back
Do góry