Metin2

Status
Zamknięty.

largo10

Active User
Kwiecień 7, 2008
Liczba reakcji
14
Gra tutaj kto? z was w Metin2?
Je?li tak, to piszcie, na jakim swiecie i jaki lvl macie.
Ja mam:
- 15 Wojownika<Feniks>
- 16 Wojownika<Obsydian>

Ostatnia edycja:
Tak ja gra?em ale kr?tko niespe?na 5 dni. Grami mi si? szybko znudzi?a i wr?ci?em do tibi. Jeszcze wypr?bowa?em silkroad to by?o to samo.

Metin2
<ninja>19<obsydian>Mia?em na nim kremowy ciuch +7 =]

Gra?em w to 2 dni. Mia?em chyba 14 level Assasin. Ta gra jest bardzo nudna. Polega tylko na trzymaniu spacji... W og?le grafika mi si? podoba?a i te bronie itp ale tak jak m?wi?em : gra si? szybko nudzi.

Macie racje, mi tak samo to sie znudzi?o. xD

Odp: Metin2

Wznawiam temat o Metin2.

Opinie o tej grze sa dosc kontrowersyjne - wlasciwie wiecej jest nagatywnych niz pozytywnych.

Jezeli ktos gral w Metin2 to prosze o opinie. :)

Ja te? gra?em na Monastyr 45 Wojownik i par? innych, ale lvle 20-35. Prawda, gra si? szybko nudzi dlatego przesta?em w ni? gra?.

W gr? gram aka na Serwerze Feniks. 15 wojownik ( nie po?wi?cam na t? gr? wiecej ni? 30 min dziennie ). Tak jak kto? napisa? wy?ej, szybko si? nudzi.Co do grafiki - mi si? podoba. D?wi?k? - Raczej przeci?tny. - " haya, aja,.. Ehh. Arrf"

Gra?em mia?em 16 Wojownika na Monastyrze :p

28 Woj na Feniksie. Mo?na powiedzie?, ?e gra na tydzie?.

Gra nie jest moim zdaniem udoskonalona na tyle aby m?c m?wi? o niej jako? powa?nie potwory typu wilk,bia?y wilk,bia?y alfa wilk czy jako? tak odstraszaj? graczy bo granie staje si? monotonne bo komu si? chce zabija? te same potworki...Szczerze to mam 8 lvl ;) ale co? mam ju? poj?cie o rozgrywce.Nie pasuje mi tak?e system utrzymywania przedmiot?w powinno by? jakie? depo lub co? chocia? nie jestem pewien ?e metin 2 takiego czego? nie posiada.:)

Gra?em w to 1 dzie? .Mia?em 10 wojownika , ale ta gra zbyt szybko si? nudzi tylko spacja,spacja i spacja...

Ja Gram od wczoraj i jak narazie jest taka sobie mam tam 12<wojownika> Twierdza i Gra sie robi monotonna caly czas tylko expic...expic...expic...to sie robi nudne ale ogolnie jest OK

W Metina2 gra?em. Mia?em 26 lvl na ?wiecie Monastyr channel 4 ;P.
Tak jak wszyscy gadacie, gra po tygodniu staje si? nudna, a grafika mo?e by? ;]

Gra?em mia?em 1 lvl i po 5 min mi si? znudzi?a spacja spacja spacja itd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry