• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Mewa - potw?r legeda

Status
Zamknięty.
Odp: Mewa potw?r leg?da, Dla czego

Odp: Mewa potw?r leg?da, Dla czego

Ahuahuhahu nazwa tematu mnie rozbroi?a. Chcesz zobaczy? potwora o kt?rym mowa w temacie? jed? nad morze. "dla czego" nie pojedziesz?
do mewy nie da si? dosta? wi?c nie ma w niej nic mitycznego. mewy jedz? ryby. chcesz to zobaczy?? jed? nad morze.

Odp: Mewa - potw?r legeda

Ludzie, ale wy jeste?cie ?mieszni 5 pierwszych post?w to pytanie czy mewa jest zwi?zana z jakim? mitem?? A reszta post?w to tylko gadanina, ?e mewa jest to element przyrody...To jest tylko nabijanie post?w i kto? powinien zamkn?? temat...:mad::mad:

Mewa nie kryje za sob? ?adnej legendy [...] po prostu dodaje uroku Pacc Area. I tyle nic po za tym.

Czekajmy tylko az ktos wyskoczy z tekstem ze to czesc questu na spike sworda to mnie zalamie ..

To jets tyko dekoracja a nie zaden mit -.-.-.-.-

Ostatnia edycja:

Jezu to logiczne ze ta mewa sobie poleciala na maina i podpierdo.lila orshabaalowi Magic longsword i tera weszla tam i sie boi zejsc !!!

Hm... :confused: Nie wydaje mi sie ?eby MEwa by?a legend? mozna ja przecierz normalnie spotkac w niektorych miejscach moze jest tam faktycznie jakas Legenda lecz nic mi nie wiadomo jak bedziecie cos wiedziec PISZCIE !!

dziwne bo raz chodz?c po pacc area spotka?em mew? lec?c? normalnie ...na tej skale nic nie by?o wtedy

to maja byc mity i legendy a nie jakies chore opowiadania o mewie na rooku wiadomo ze mewa jest na rooku to nie jest zaden mit

Tak tak, mewa to legenda chyba na rooku. Na main to si? roi tego od chu**. W?tpi?, ?e to legenda. Loota nie daje, nie pogadasz z ni?? Zwyk?y ptaszek na skale i tyle.

Afff S?dz? ?e temat powinno zamkn?? -,- przcie? to oczywiste jak to by?o -,- Mewa po?kn??a klucz do mino mage i ma zatwardzenie.Spike sworda po drodze do kibla str?ci?a do wody.My?l? ?e to wszystko wyja?nia :P

Hahahaha mewa legend?! Po prostu mewa sobie leci nad jaka? ska??, a gdyby lecia?a normalnie przy ziemi to ch** wszyscy by j? mieli w dupie. Wi?c uwa?am ,?e tu nie ma nic dziwnego bo to porostu leci sobie ptaszek a, ?e jeden ptaszek se leci na skale, na kt?r? nie mo?na wej?? to ju? to naprawd? co? dziwnego.

Szczerze wydaje mi si?, ?e ta mewa cz?sto jest gdzie? dodawana w inne miejsca je?eli nie zostaje w jednym to nic dziwnego mo?e po prostu cipsoft by zada? zagadk? gracz? doda? j? od tak sobie.

Ju? naprawd? nie macie co robi? tylko dodawa? takie tematy?.. po prostu, jest mewa aby urozmaici? krajobraz.. i tyle :< ?adna to legenda :) z byle czego robicie legendy, zaraz mo?e b?dzie dla was pojedy?czy rat dziwny w quescie na pochodnie. Zastan?wcie si?, w tej mewie nie ma nic dziwnego. Pozdrawiam :|

#UP
Cz?eku w?a?nie po to s? legedny ?eby je rozwi?za? je?eli nie wiesz to odejd? w pokoju.

Szczerze? Moim zdaniem na rooku nie ma ju? ?adnych tajemnic, no chyba ?e Spike Sword, ale to te? ju? ma?o wiarygodne.

Status
Zamknięty.
Do góry