• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.41 Mezoria 8.41 Start 18.12.2009 Pi?tek 20.00

Status
Zamknięty.
Witam wszystkich u?ytkownik?w, chcia?bym dzi? Wam przedstawi? zapowiedz projektu o nazwie..
...Mezoria...

Czy masz dosy? gry na pustych otsach z real map?,drogim item shopem i wysokim exp stage?
wkr?tce b?dziesz mia? okazje zagra? na unikatowej mapie,Mezorii.
z unikatowym tanim itemshopem oczywi?cie z my?l? o graczach.

Mezoria - to po??czenie pomys??w dw?ch os?b(mappera i skryptera). Projekt b?dzie zawiera? elementy RPG, takie jak:
-Unikatowi NPC
-Nowe lokalizacje
-Oraz inne.

Poni?ej kilka screenshoot?w obrazuj?cych ?wiat gry:

Protok??:Tibia 8.41
IP:mezoria.no-ip.org
Zak?adanie konta:zostanie podane w pi?tek o 20.00

Parametry servera:
1lvl-25lvl -35
26lvl-50lvl -25
51lvl-100lvl -21
101lvl-150lvl -18
151lvl-200lvl -13
201lvl-250lvl -10
251lvl-300lvl -8
301lvl-350lvl -6
351lvl-400lvl -5
401lvl+ -4

Dodatkowo co znajdziecie na Mezorii:

-Lottery system.
-Unikatowa mapa.
-Balans pvp.
-Darmowy pacc.
-Profesjonalny hosting na serwerze dedykowanym.
-Powergammers

Gor?co zapraszam do gry,
Do Pi?tku !

MezoriaTeam

Our partners and their custom servers:

Odp: Mezoria 8.41 Start 18.12.2009 Pi?tek 20.00

Nowe lokalizacje
No trudno ?eby takowych nie by?o... :|

Mapa jest nudno, monotonna. Elementy znane nam z innych map (cho?by evo:p) s? o wiele lepsze ni? te, kt?re sami robili?cie.

-Lottery system.
-Unikatowa mapa.
-Balans pvp.
-Darmowy pacc.
-Profesjonalny hosting na serwerze dedykowanym.
-Powergammers
Ad1 - jaka? Czy nie jest to aby skrypt z forum (czyt. gotowiec)?
Ad2 - to jest podstawa, szkoda tylko, ?e w waszym wykonaniu pozostawia wiele do ?yczenia.
Ad3 - po?yjemy zobaczymy...
Ad4 - to akurat jest plusem :)
Ad5 - hmm, mo?e by? ciekawie
Ad6 - kolejny skrypt...

Og?lnie nie zapowiada si? na jaki? prze?om w ?wiecie Open Tibii. Nie zaprezentowali?cie nic ze skrypt?w, jakie b?dziemy mogli tam znale??, jednak mapa odstrasza. Naprawd? musicie to przemy?le?.

Moim zadaniem na tym OTS bylo skleic skrypty jakie dal mi mapper i zrobic zapowiedz... a z tego co wiem mape skladal z kilku... wiec zapewne wielu widzialo wiekszosc lokacji na serwie. Wiekszosc to EldinWorld a reszta nie wiem skad... Lottery System to kase losuje wsrod graczy byc moze i z Forum nawet on jest :) Hosterowi chyba chodzi o to ze nie jest to kolejna rl mapa jakich pelno ;/ Gdy wczesniej go Hostowal to srednio bylo okolo 90 osob online, wiec chyba komus sie podobala ta mapa :) Zobaczymy w trakcie co ten serwer pokaze :)

tak, ale po licznych przerobkach! i dodanych nowych lokacjach!! zostalo poprawione wiele bugow!! mapa byla juz testowana i gralo na niej dziennie jakies 90 osob!! nie jest to duzo ale malo tez nie :) mam nadzieje ze gracze sie znajda :) zwlaszcza ze za serwer place ja, nieukrywam ze bedzie item shop ale beda tam itemy ktore i tak bedzie mozna zdobyc grajac, wiec nikt nie musi wysylac sms-ow :)

nieukrywam ze bedzie item shop ale beda tam itemy ktore i tak bedzie mozna zdobyc grajac, wiec nikt nie musi wysylac sms-ow

To wydaje mi si? ?e taki item shop jest nie potrzebny ;/ tam powinny by? rzeczy kt?re sa unikalne lub kt?re bardzo ci??ko zdoby? ;/

Za 3 godziny start , zobaczymy jak wypali OTS.

Na 2 screenie pokazanym przez was widze kilka b??d?w.

Obczaj? mapk? i editne :)

z tego co widac to zdjecie robione jest w map editorze,wiec jezeli chodzi ci o te kontury czarne,to to jest normalne i niewidoczne w grze.Tak przypuszczam
zobaczymy co hoster napisze

o 20.00 bedzie start serwera, jeszcze teraz dokonujemy ostatnich poprawek :) znajac zycie to wy bedziecie znajdowac bledy a my bedziemy je naprawiac :) mamy wlasne forum wiec bedziecie mogli sie na nim wypowiadac :) i zglaszac propozycje i uwagi.

#edit
Od razu mowie, ze mamy juz 3 ludzi z obslugi: dwoch GM-ow i jednego GOD-a, oni nie graja prywatnymi kontami. GM nie ma funkcji tworzenia itemow!! Wiec nie chcialbym sytuacji ze ktos oskarza GM-a o dawanie itemow :/

Ostatnia edycja:

Ja nie wiem co si? dzieje ale wczoraj od jakiej? godziny 19 server OTS ani strona nie dzia?aj? ;/ co si? dzieje, zainwestoalem w itemy z sms shop a tu nagle nic nie dziala ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom