• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Miasto minotaur?w

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
0
Witam , tutaj chcia?bym wam zaprezentowa? moj? 1 mapke :
*Ca?y kontur mapy (budynki maj? dachy ;P)
- miastominotaurw.png
*Depozyt (liczy 3 pi?tra) barek i kilka domk?w
- depopostmanimiybarek.png
*Brama g??wna i ma?a kuznia
- bramagwnaikuznia.png
*Trainy
- mapka4.png
To tyle chcia?em wam pokaza? prosze o wyrozumienie bo jest to moja 1 praca. :)

Odp: Miasto minotaur?w

Czy ja wiem czy to idzie nazwa? miastem minotaur?w? Przypomina mi to zwyk?e miasto do otsa. Na mapie ma?o detali, w niekt?rych miejscach zbyt du?o kamieni wida? to na zdj?ciu depo. Kszta?ty budynk?w te? do?? s?abe. Mog?e? pou?ywa? troch? gruzu o id 6476 - 6488. Wyspa prawdopodobnie wykonana auto borderem, brzydki kszta?t, wygl?da jak kulka. Drogi ma?o proporcjonalne, w og?le mi si? nie podobaj?. Og?lnie praca s?aba, poczytaj troch? poradnik?w, po?wicz tworzy? pierw mniejsze elementy a p??niej przejd? do ca?ego miasta. No i wycinaj?c mapy wycinaj je ca?e z map edytora i ucinaj pasek zada?.

Zbytnio si? nie popisa?e?. Nie ma tu nic do ogl?dania ciekawego. Nie przypomina to miasta minotaur?w z ?adnej strony. Nawalone kamieni, a tak to poza tym pusto. Budynki to zwyk?e kwadraty. Jak dla mnie ?a?osne.

Prawda, ?e si? nie popisa?e?. Okr?g?y kszta?t mi pasuje :) Troch? za ma?o szczeg???w, ta "naga" gleba mi troch? przeszkadza. Lecz jak na pierwsz? prac? to jest nie?le :D Moje pierwsze wyroby do niczego nie by?y podobne.

Twoja praca jakby to powiedzie?... NIE JEST DOBRA... miasto jest nawet ciekawie zrobione ale jedyne co mnie w tym wszystkim razi to, to ?e gleba w twoim projekcie jest ZA PUSTA.
Widz? ?e napracowa?e? si? nad detalowaniem pomieszcze? budynk?w ale za to kosztem natury... Brak drzew a je?li s? to g?ra 1 lub 2. Jedynie co? tam postara?e? si? z randomizowaniem gleby.

Jednym s?owem musisz jeszcze dopracowa? to i owo 5/10 - za miasto.

Dzi?kuja Wam wszystkim za szczer? odpowiedz : )
i za to ?e pokazali?cie moje b??dy w najbli?szym czasie postaram si? zrobi? co? nowego .

Czy ja wiem czy to idzie nazwa? miastem minotaur?w?

Pan moderator ma 100% racji. Po 1 to nie wygl?da na miasto minotaur?w. 2. Przypomina mi z otsa kami2.no-ip.info volcano island. 3. Nie podoba mi si? roz?o?enie tych element?w. 4/10 poniewa? mia?e? ch?ci a to bardzo wa?ne! Powodzenia w nast?pnych pracach.

Ni troch? nie przypomina to miasta minotaur?w, troch? do za bardzo owalne.
Nie jest dopracowane, nie ma szczeg???w, kt?re bardzo cenie ; /.

Status
Zamknięty.
Do góry