• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Miasto

Status
Zamknięty.
Odp: Miasto

Mapka bardzo ?adna bardzo mi si? miasteczko podoba ocenka 10/10 bardzo du?o szczeg???w Spoxik mapka U?y? bym do mojego ots ale ;/ robie od zera ale mo?e si? przyda? ;] komu? innemu

Jak kto? by mia? mapke Evolution 8.1
to plx dajcie linka najlepiej z:
-enchantingiem
-dodatkow? wysp? z domkami
-i tp na expowiska jak na ka?dym evo..
Prosze o szybkie odpowiedzi..:D!!

Troche kwadratowa ale nawet ?adna :)
Przyda si? do niekt?rych projekt?w ;]
Ale zanim zaczniesz co? wystawia? wbij te 30 post?w bo tylko niepotrzebne warny ?apiesz ;p
Ocena 9/10

Pozdrawiam,
Bartke.

Mam problem.
Daje t? mape do mojej i mi znika po?owa mapy.
Co zrobi?, ?eby przenie?? te miasto gdzie indziej przed przeniesieniem jej??

Noo bardzo dobra mapka du?a pare kwadrat?w ale to si? ominie bardzo bardzo dobra 10/10

elo we? dor?b do tego wyspe GM?w i tp na expowiska to bende bardzo wdzeczny i daj to na forum plx!

Bardzo mila i fajna mapka ale troche kwadratowa jak mowia inni. :P 8/10

E tam dla mnie niejest zbyt kwadratowe bardzoladne miasto gz dla autora masz talent :)

Jak dla mnie co? pi?knego. Nadaje si? na ka?dego Ots'a no i oczywi?cie nic doda? nic uj??. 10/10.

Nie no zajefajna mapka widac ze sie postarales i wlozyles w nia duuzo wysilku :):D no sa kwadraty ale niema idealnych mapper?w moja ocena 10/10
Pozdro:p

8/10 POlecam xD
MOze dorobie respy i wrzuce ale napisze ze to jego mapa pzrerobiona by me xD

Istnieje taka opcja jak "Edytuj", nast?pnym razem prosz? u?y? tej opcji. ??cze obydwa posty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [8.10] Miasto

Odp: [8.10] Miasto

Mapa bardzo ?adna, umie?ci?em j? na mym OTS, i teraz mam Evo + Randall City. Podmieni?em w ?wi?tyni(na Evo)TP do depo, na TP do Randall City , dzi?ki czemu wszyscy nie id? do DP tylko do tego miasta :D Oczywi?cie tabliczk? zmieni?em, na Randall City, a TP do DP da?em tu? obok :p ale mia?em taki k?opot: jak ?ci?gn??em mapke, to mi nie mog?o wykry? resp?w, domk?w itp. czyli og?lnie rzecz bior?c plik?w House i Resp. Musia?em wszystko sam dodawa?. Ale og?lnie rzecz bior?c, oceniam to miasto na 9/10 przez b??dy na mapie-pare schod?w niema pod sob? ziemi i nieda si? nimi wchodzi? (np. te do Temple), albo widzia?em chodki na g?rke, kt?re niemia?y nad sob? ???tego pola.
Dzi?ki Randall za t? mapke!

Status
Zamknięty.
Do góry