What's new

Michael Jackson nie ?yje.

Status
Not open for further replies.

Artin

Advanced User
Reaction score
44
Pisze sobie na GG wyluzowany muzyk? wychodz?c? ze s?uchawek...i co si? dowiaduj? ?!

Gwiazdor muzyki pop Michael Jackson nie ?yje. Zmar? na serce w wieku 50 lat w Los Angeles.

Tak wi?c Kr?l Popu nie ?yj?.
By? i jest legend? Popu i nie warto ju? pisa? o tych wszystkich skandalach-nale?y mu si? szacunek.

Kirelek

Advanced User
Reaction score
13
Odp: Michael Jackson nie ?yje.

Tez przed chwila przypadkowo sie dowiedzialem
Code:
http://www.rp.pl/artykul/2,325376.html

Stalo sie to jakos tuz przed polnoca;/

Miki

HardcorowyKoksu
Reaction score
223

Mimo tego, ?e by? bia?ym murzynem, to jego piosenki robi?y furor?. xd Tak, za piosenki nale?y mu si? szacunek, lecz za styl swojego bycia niezbyt. Jednak umar? kr?l, teraz trzeba b?dzie szuka? drugiego. Jego nast?pcy. ;]

Pozdrawiam.

seneri

Advanced User
Reaction score
52

Te? si? chwil? temu odwiedzia?em od babci o_O

Szkoda, by? na prawd? s?awny - to wielka strata dla wielbicieli takiej muzyki ;s

N

Napster

Guest

Bia?e r?kawiczki i skarpetki, czarny kapelusz i te cekiny na kurtce... <3.

Kocha?em go od dziecka.

Artin

Advanced User
Reaction score
44

Bia?e r?kawiczki i skarpetki, czarny kapelusz i te cekiny na kurtce... <3.
Kocha?em go od dziecka.
I ten jego moon walk...uczy? najlepszych choreograf?w.

23:26 Michael Jackson has left the party.

Sysek1

Advanced User
Reaction score
19

wielki szacunek dla niego co robi?
wydaj? mi si? ?e problemy z sercem wyst?pi?y z powodu ci?g?ego operowania piosekarza
sk?ra wydaj? mi si? ?e mia?? problemy ze starzeniem si? i wp?yn??o to w pewien spos?b na organizm
by? wielki przez tyle lat robi? furore znam go od dziecka wi?c jestem tak samo smutny; /

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Tak, doprawdy, smutne. Jeden odchodzi, inny si? rodzi. A mo?e Michael odrodzi? si? w ciele bia?ego bobaska, kt?rym zawsze chcia? by??

Trudno. Jego tw?rczo??, muzyka - to zostanie z nami. A on niech si? ?wietnie bawi i niech daje koncerty Najwy?szemu tam, gdzie jest.

Drexav

Zas?u?ony
Reaction score
165

Nie zna?em go, nie zna?em jego tw?rczo?ci. A, ?e jestem stosunkowo m?odym cz?owiekiem informacje jakie do mnie dochodzi?y o nim (w wi?kszo?ci) to kontrowersyjne sprawy z jego ?ycia prywatnego. Patrz?c na informacje kt?re - do czasu jego ?mierci - by?y serwowane przez media mog? powiedzie?, ?e troch? w g?owie mu si? poprzestawia?o. Jednak wiem, ?e opr?cz tego co ja o nim wiem by? ?wietnym artyst?. Chwa?a mu za to!

derlin

Active User
Reaction score
5

Szczerze m?wi?c nie przepada?em za jego muzyka, ale czu?em szacunek do niego, jego moon walk jest the best [*]

yzzy92

Advanced User
Reaction score
31

Og?lnie to nie s?ucha?em jego utwor?w ale z tego co m?wi? to mia? fajne piosenki i bardzo dobrze ta?czy? ... w ko?cu jego tw?rczo?? por?wnuje si? do Elvisa presleya ...[*]

Jogi88

Misiek ; x
Reaction score
85

Mimo tego, ?e by? bia?ym murzynem, to jego piosenki robi?y furor?. xd Tak, za piosenki nale?y mu si? szacunek, lecz za styl swojego bycia niezbyt. Jednak umar? kr?l, teraz trzeba b?dzie szuka? drugiego. Jego nast?pcy. ;]
Pozdrawiam.

Takiego jak on ju? nigdy nie znajdziemy, Umar? kr?l, szacunek dla niego.
Mia? zar?biaste ruchy, piosenki i styl bycia, jednak te operacje plastyczne wywo?a?y bakteri? u niego w Ciele i ; - /

A co do pedofila, napewno nim nie by?.
Chyba osieroci? 2 dzieci, bo ?ony nie mia?.

Michael Jackson [*]

Drags

Hennessey
Reaction score
121

Mnie bardzo ciekawi jedna rzecz. Przed ?mierci? by? wy?miewany za swoje operacje plastyczne a tak?e uwa?any by? za pedofila. Teraz gdy umar? wszyscy o tym tr?bi?, t?skni? itp. a wcze?niej nale?eli do tych ludzi, kt?rzy si? z niego nabijali. Co prawda dobrym artyst? by? ale czy cz?owiekiem? Nie mnie to os?dza?.

DevLord

Senior User
Reaction score
282

Co do jego piosenek s?ysza?em tylko kilka z nich, bo na 4fun.tv teraz lec?.
Za bardzo go nie znam, jedyne co pami?tam to to, ?e odpada? mu nos, a potem ucho.

Wi?c za bardzo nie b?d? p?aka? za nim.

pastus13

New User
Reaction score
0

To by?a leg?da pop'u.Ale p?aka? za nim si? nie powinno.Za nic nie dano mu reputacji pedofila prawda?

N

Napster

Guest

Mnie bardzo ciekawi jedna rzecz. Przed ?mierci? by? wy?miewany za swoje operacje plastyczne a tak?e uwa?any by? za pedofila. Teraz gdy umar? wszyscy o tym tr?bi?, t?skni? itp. a wcze?niej nale?eli do tych ludzi, kt?rzy si? z niego nabijali. Co prawda dobrym artyst? by? ale czy cz?owiekiem? Nie mnie to os?dza?.

"?pieszmy si? kocha? ludzi tak szybko odchodz?"

Jogi88 said:
jednak te operacje plastyczne wywo?a?y bakteri? u niego w Ciele i ; - /
Bardziej uzale?nienie od lek?w przeciwb?lowych. Moim zdaniem zabi?y go media, ich denne komentarze i stres przed koncertami, zaplanowanymi na lipiec 09.

Moonwalk jest bombowy. Tylko on tak potrafi?. Go?? z klas?.

Last edited:

DavisX

Advanced User
Reaction score
20

Osobi?cie go nie zna?em i nie s?ucha?em. Ale z tego co wiem by? bardzo wybitnym artyst?. B?dziemy t?skni? [*]

Ale rzeczywi?cie MoonWalk by? super(jest) super!

@Edit
PS. Zwa?ajmy na to, ?e to on w?a?ciwie zacz?? robi? teledyski.

Last edited:

pacek112

Advanced User
Reaction score
13

A co do pedofila, napewno nim nie by?.
Chyba osieroci? 2 dzieci, bo ?ony nie mia?.
Mial zone !! Michael Jackson o?eni? si? z Rowe - osobistym dermatologiem w 1996 roku.
Sluchalem jego piosenek ;) Najbardziej podoba mi sie Michael Jackson - Billy Jean.
A co to tego ze byl pedofilem to niewierze w to !
(*)

Last edited:

Thrak

Advanced User
Reaction score
54

I po Majkelu >_>

Zastanawiaj?cy jest wasz poziom wypowiedzi, oceniacie tak wielkiego cz?owieka na poziomie plotek, nie m?wi?c ju? o 'cudownym moonwalku' -,-

Cz?owiek legenda, szkoda, ?e sko?czy? ?ycie tak szybko.
Dragi, operacje, stres.

Cze?? Majkel.

Woxy

Advanced User
Reaction score
95

Szczerze m?wi?c ja za Michaelem nigdy nie przepada?em, jedyne co mi si? w nim podoba?o, to jego taniec, bo trzeba powiedzie?, ?e by? w tym dobry. I'll miss you though ;(

Status
Not open for further replies.