What's new

Michael Jackson nie ?yje.

Status
Not open for further replies.

Artin

Advanced User
Reaction score
44
Odp: Michael Jackson nie ?yje.

Zgon

//Zdj?cie skasowane. Szanujmy ?mier? innych os?b.

Last edited by a moderator:

Hoop

Advanced User
Reaction score
15

Szacunek mu si? nale?y chocia? za przydomek "Kr?l popu"..Chocia? ?e niekt?rzy go nienawidzili mia? te? rzesze fan?w,wielki podziw te? we mnie widzi ?e sprzeda? a? 750 mln p?yt..

olgierd555

Senior User
Reaction score
21

miliony ludzi codziennie umiera, szczegolnie tych dobrych,
a oni zrobili taka afere o cpunie i biedaku (tak, biedaku, zadluzonym biedaku)
juz chyba nie maja co robic, tylko rozglos, bo jakis narkoman niezyje.
pocot mi to wiedziec, bo mnie nieobchodzi, ze kolejna osoba zmarnowala se zycie...

Gearuka

Active User
Reaction score
8

Najpierw ca?y ?wiat smarowa? go o pedofili? i uznawa? za pojeba a teraz nagle wszystkie gazety i ca?y ?wiat p?acz? i zgrywaj?, ?e ich to obchodzi. Pliiiis...

Varm

Advanced User
Reaction score
23

Moim zdaniem To byl krol popu, tylko jak by nie wybielal sobie skury lub nie przeszczepial innych narzadow to zyl by dluzej. I jeszcze dowiedzialem sie ostatnio ze robil na wlasna reke jakies leki...Szacunek mu sie nalezy ale muglby tego nie wszystkiego nie robic:(
Pozdrawiam

Cenega

Advanced User
Reaction score
18

Bez w?tpienia mozna o nim powiedziec King of Pop ;)
Dla mnie osoba idealna na to miejsce..za to co robila...Fakt ze bez pszeszczepow tej skory mogl by zainstniec w lepszej formie..no ale..
pozdro!

Stiesse

User
Reaction score
3

A w lipcu mia? wyda? sw?j album...
Katastrofa...Kr?l Popu jego Thriller us?ysza?em i zobaczy?em ju? dawno i
za pierwszym razem mi si? spodoba?o.

Pog?oski m?wi?,?e mia? raka sk?ry ale to chyba jaka? ?ciema.

Szacunek!
Michael,b?dziesz na zawsze w naszych sercach!

Gearuka

Active User
Reaction score
8

@Up
Nie album tylko seri? po?egnalnych koncert?w w Anglii czy gdzie? tam...

a wiecie, ?e on tak na prawd? sobie sk?ry nie przeszczepia?? Obczajcie ten filmik moim zdaniem sporo wyja?nia i wygl?da wiarygodnie.

Freebo

User
Reaction score
4

@up
Dok?adnie to si? zwie vitiligo i mo?na o tym poczyta? cho?by tutaj:

To by?a leg?da pop'u.Ale p?aka? za nim si? nie powinno.Za nic nie dano mu reputacji pedofila prawda?

Nic mu nie udowodnili.

Co do samego tematu. Ciekawe ilu jest prawdziwych fan?w kt?rzy mog? rozpacza? po stracie idola. Wi?kszo?? s?ysza?a pewnie dwie piosenki a wiedza ich ogranicza?a si? do tego co us?yszeli w radiu/telewizji lub przeczytali w kolorowych gazetach.

Nigdy nie s?ucha?em Jacksona, nie lubi? takiej muzyki. Ale bez w?tpienia pozostawi? po sobie dorobek kt?ry zas?uguje na szacunek. B?dzie zarabia? jeszcze d?ugo po ?mierci. Wprowadzi? do muzyki co?, czego pewnie mu si? nie zapomni - i bardzo dobrze. : )
Szkoda tylko, ?e jest tak wiele os?b kt?re ?yj? w przekonaniu, ?e 'wybiela?' twarz bo nie chcia? by? czarny, by? pedofilem czy b?j jeden wie co jeszcze.

Last edited:

mareczek142

New User
Reaction score
0

On jest Kr?lem Popu!!!Szkoda ze odszed?:|:|

Gearuka

Active User
Reaction score
8

Taka w sumie ironia losu, by? m??em c?rki Elvisa Presleya i sko?czy? tak samo. Ja uwa?am, ?e zdecydowanie nale?y mu si? przynajmniej pami??. Zas?u?y? sobie na to ca?ym swoim ?yciem, facet na prawd? mia? talent i dobrze ?piewa?...

Sam Smak

Pomoc Techniczna
Reaction score
32

Za?osne... teraz nagle wszyscy p?acz? i gadaj? jaki to on by? ?wietny... a przed jego ?mierci? ludzie jak ju? o nim m?wili to o tym ?e by? pedofilem albo o jego nosie i cz?sto tez mogli?my zobaczy? Michaela w filmach uganiaj?cego si? za dzie?mi ... nagle wszystkim si? przypomnia?o ze dobrze ?piewa? i zajebi?cie ta?czy?.:|

DevLord

Senior User
Reaction score
282

Co racja to racja. Jak ?y? to wszyscy si? ?miali, g??wnie z jego operacji plastycznych i wog?le z niego. A jak ju? umar? to wszyscy m?wi?, ?e by? super, kr?l popu etc.

Tak ju? jest co zrobi?.

karol98

Advanced User
Reaction score
29

Nie zna?em go dobrze...Rozumiem ,?e chcecie pokaza? ,?e go lubicie ale bez przesady.miliony opis?w na gg,miliony zdj?? na nk...

Mam co do niego mieszane uczucia.Zna?em go tylko od kumpli kt?rzy na?ladowali jego dancing.Nie mam do niego sentymentu.
Uwa?am go za zwyk?ego cz?owieka.

Mo?e kto? da? wi?ksze info na temat odpadania nosa :huh:Bo pisali?cie o tym a chcia?bym pog??bi? wiedz? :p

Fluos

We are many!!!
Reaction score
258

Nie zna?em go dobrze...Rozumiem ,?e chcecie pokaza? ,?e go lubicie ale bez przesady.miliony opis?w na gg,miliony zdj?? na nk...
Mam co do niego mieszane uczucia.Zna?em go tylko od kumpli kt?rzy na?ladowali jego dancing.Nie mam do niego sentymentu.
Uwa?am go za zwyk?ego cz?owieka.
Mo?e kto? da? wi?ksze info na temat odpadania nosa :huh:Bo pisali?cie o tym a chcia?bym pog??bi? wiedz? :p

Totalnie potwierdzam twoje s?owa.
My?l?, ?e wi?kszo?? ludzi [m?odzie?] ustawia te opisy, zdj?cia dla tzw. spamu.
Osobi?cie nigdy nie s?ucha?em jego piosenek [Chyba, ?e gdzie? lecia?a] dlatego naprawd? nie p?acze po nim i potwierdzam s?owa Karola, kt?ry powiedzia?, ?e uwa?a go za zwyk?ego cz?owieka - ja r?wnie?.

Na sam koniec chcia? bym troch? wykaza? si? hamstwem oraz znanym tekstem z n-k :
"Nie p?aka?em po Jacksonie"

Pozdrawiam
Fluos!

Artin

Advanced User
Reaction score
44

Nagle wszyscy si? ockn?li po ?mierci.
Gwiazdy muzyki najwi?ksz? popularno?? osi?gaj? dopiero po ?mierci.
Polecam wys?ucha? krytyka,Roberta Leszczy?skiego.

Amigoo

User
Reaction score
4

Tak, doprawdy, smutne. Jeden odchodzi, inny si? rodzi. A mo?e Michael odrodzi? si? w ciele bia?ego bobaska, kt?rym zawsze chcia? by??

Kretynizm, kretynizm i jeszcze raz kretynizm. Po co wypowiadasz si? na tematy, kt?re s? Ci obce? Dalsza cz??? twojego postu wskazuje na to, ?e jeste? wierz?ca, wi?c mam takie pytanie... Jak do cholery, mo?esz por?wna? cz?owieka, kt?ry zrobi? tyle dobrego (np. dofinansowania na domy dziecka, stworzenie milion?w plac?w zabaw na jego koszt, co rusz na aukcji znajdowa?y si? jego rzeczy, ofc. charytatywnej) do jakiego? menela, oszusta, kr?tacza, czy innego typu cz?owieka, kt?ry wadzi tym, ?e ma woln? wole...
Po drugie, czy ty w og?le rozumiesz o czym on ?piewa?? Masz 19 lat, wi?c podstawy angielskiego powinna? zna?. Jak mo?na bezczelnie, przez wiele lat, napastowa? cz?owieka, kt?ry wpad? w chorob?, w zwyk?? ludzk? chorob?? Gdyby chcia? si? wybieli? nie ?piewa?by o pokoju, o tym, ?e czarna rasa powinna by? r?wna bia?ej, ?e nie powinno ludzi ocenia? si? po kolorze sk?ry! Nie chc? prawi? Ci kazania, je?eli po prostu Cie to interesuje to wpisz w google "bielactwo" pierw poczytaj co to jest, z czego si? bierze, a potem poszukaj zdj?? obywateli czarnej sk?ry, kt?ry choruj? na t? chorob?... I przesta? pieprzy? g?upoty, bo kolejne dzieci to czytaj? i ?api? bezmy?lnych przes?d?w, stereotyp?w. Skoro jeste? moderatorem (osob?, kt?ra ma ?wieci? przyk?adem) to b?agam, zapoznaj si? z tematem pierw, a potem komentuj, oczerniaj, wyzywaj. Co prawda m?g? wygl?da? , czy te? , ale nie zapominajmy, ?e on te? jest cz?owiekiem, kt?ry dodatkowo (jak twierdz? ludzie, kt?rzy go poznali od tej drugiej strony, prywatnej) by? bardzie dziecinny, kt?ry nie dor?s? do roli kr?la, po prostu jego psychika nie wytrzyma?a, a jestem prawie, ?e pewny, ?e to jego managerowie, ludzie z boku kazali, wr?cz zmusili do tych operacji, by jego s?awa na tym nie ucierpia?a, jednak sta?o si? inaczej. My?l?, ?e ludzie woleliby patrze? na "?aciatego "Majkela", ni? na lalk?, w kt?rej znajdowa?a si? jego dusza...
Podsumowuj?c... naprawd? ?al tak wybitnej postaci, jak? niew?tpliwie by? Jackson. To prawda ka?dy musi umrze?, jednak z lud?mi, kt?rzy mieli jaki? tam wp?yw na nasze ?ycie, trudniej jest si? po?egna?...

PS Gdyby dopad?a Cie ta choroba, droga beosko, chcia?aby? wygl?da? , czy te? zdecydowa?aby? si? na operacje, maj?c nadzieje, ?e wyjdzie jak najlepiej?

Bezimienny741

Advanced User
Reaction score
9

Niekt?re jego piosenki by?y fajne,ale to co z siebie zrobi? by?o bez sensu.Zmienia? kolor sk?ry,poniewa? jak pisa?o w gazecie,chorowa? na bielactwo(bia?e plamy na ciele).I dlatego zmieni? kolor sk?ry,by pasowa?y do tych plam...

Status
Not open for further replies.