?miejesz si??

Status
Zamknięty.
Odp: ?miejesz si??

Hmm, przyznam szczerze, ?e i to i to. Ale wszystko zale?y od sytuacji. Zazwyczaj najbardziej ?miej? si? z g?upot i pierd?? i to tak porz?dnie, g?o?no na g?os, kelpi?c si? w kolana (walcz? z tym xd), a pod nosem to zazwyczaj jak w tych "dyskretnych" momentach, jak np. nauczycielka si? pomyli itp.
Pozdro

Te? tak mam. Czemu? Szpan przed kolegami :] Nikt tego nie zauwa?a ale tak w?a?nie jest!
W szkol? ?miej? si? by inni zwracali na mnie uwag? :D Co o tym s?dzicie?

PS. Mo?e to by? nie ?wiadomie :)

Taka na prawd? ostr? polewk? mia?em kilka razy. Czasami zdarzy si? ?e b?d? si? ?mia? g?o?no ale to trwa mo?e 20 sec. Przy kabaretach rzadko mam takie polewy. Tylko si? u?miecham. :D

ja np. ?mieje si? jak ogl?dam smiesznych ?uli na ytb smieje si? do?c g?osno nieraz a? do ?ez... a bywaj? przypadki ?e usmiecham si? pod nosem ;p

R??nie u mnie bywa raz g?o?no a raz nie . Jak jest co? ?mieszne to si? zwijam ze ?miechu a? oddechu nie mog? wzi?? :D a jak mniej ?mieszne to pod noskiem :)

Zale?y od ?artu/kawa?u/zdj?cia lub co? w tym stylu ale zazwyczaj ?mieje si? jak "dzik".

Zale?y od sytuejszyn , gdy jestem z kumplami to raczej ?miej? si? g?o?niej..

A jak sam to si? u?miechn? i po cichu co? burkn? =)

Ja mam co? takiego, ?e jak co? mnie rozbawi, ?e si? g?o?no ?miej? to p??niej z byle czego mog? ry?. Ale pod nosem si? u?miecham tylko jak mam z?y humor ;p

To zale?y od sytuacji, czasami mam tzw. ataki ?miechu, nie mog? si? wtedy powstrzyma? :D noo, a po za tym ?miech to zdrowie ;>

?miech to zdrowie jak to niekt?rzy m?wi?. Wa?ne by nie ba? si? pokazywa? swoich uczu? i emocji. Osobi?cie czasami jak mnie co? roz?mieszy to ?mieje si? jak dziecko.

ja to jak w szkole mam zaciesz to potrafi? si? ?mia? z 5 min ale to wszystko przez kolesia z klasy kt?ry jakie? g?upoty codziennie wymy?la

To zale?y jaki mam dzie?. Czasami potrafi? si? ?mia? z wszystkiego, nawet z najwi?kszych g?upot. Czasami zn?w potrafi? wytrzyma? ca?y dzie?, bez u?miechania si?.

btw. Najcz??ciej ?miej? si? z temat?w i poziomu konwersacji na SB.

niewiem czy ten topic nie sluzy do spamu...
ale zeby nie bylo offtop, to ja staram sie niesmac, bo i tak mi to nigdzie nie pomoze...

huh, puca? ;>

Nie, nie ?mieje si?, co? dziwnego he? ;d

G??wnie gdy jestem sam, to si? u?miecham pod nosem.
Poprostu nie umiem si? ?miac gdy jestem sam, lecz kiedy ko?omnie s? kumple, lub kole?anki i ogl?damy co? ?miesznego/s?yszymy jaki? ?art/?mieszn? historie itp. to najcz??cie ?miej? si? g?o?no :).

Wszystko zale?y od sytuacji. Raz si? ?mieje g?o?no (przewa?nie w towarzystwie). Gdy jestem sam cichutko pod nosem ;D

Ja raczej do tej pierwszej grupy no ,ale je?eli ?art jest kiepski to u?miecham si? pod nosem.No chyba normalne ?e jak co? jest ?mieszne to nie da si? wytrzyma? i si? g?o?no ?mieje:D

Ja tak jak kolega wy?ej :hah: jak jest co? s?abego to pod nosem, jak co? mocnego to na ca?ego ryjca ani sie nie wacham wstrzymywa? lol

To zale?y, czy jestem w czyim? towarzystwie, czy nie.Je?li jestem sam w domu, widz?, lub s?ysz? co? masakrycznie ?miesznego, to nie powstrzymuj? si? i ?miej? si? jak tylko dam rad?.
Je?li za? jestem w czyim? towarzystwie, to cichutko pod nosem.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry