• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Miejsce do skillowania

Status
Zamknięty.

kiwak

User
Grudzień 17, 2011
Liczba reakcji
0
Siema czy znacie jakie? miejsce do skillowania bezprzypa?owe na facc? odrazu m?wie ,?e wyspy jak folda ,vega spalone fibula tak samo prosze jak znacie powiedzcie :)

Odp: Miejsce do skillowania

Czemu Folda spalona ? Ja do 60/60 skillowa?em na foldzie 0 przypa?u 0 ludzi. Musisz wiedzie? gdzie i?? ja dok?adnie drogi nie pami?tam ale ci powiem tyle w prawej g?rnej cz??ci podziemia foldy znajduj? si? dziura do g?ry tam wejdziesz i b?d? polar beary + masz taki ?e food zawsze mo?e polecie? itp

Dark shield quest. 3 charem musisz si? zamkn??, nikt Ci tam nie przyjdzie.

Jak knight to na mad sheep albo najlatwiejszym sposobem to se na innym charze potren :>

Mad sheep do max 60 skilla, wi?cej na tym nie poci?gniesz.. Lepiej z miejsca skillowa? na sorcu, przynajmniej Ci mlvl skoczy na 2 charze.

Folda prawie wsz?dzie mnie tam ju? znajdowali nawet jak daleko pod ziemia gram a gram na antice i tam gra ponad 600 masek czasem co do mad sheepa to mo?na skillowa? nawet i do 100 trzeba mie? 12 lvl max i mystic blade lub inne rzeczy a na tym dark shield que?cie spokojnie mo?na skillowac? nikt tam nie mo?e wej?c opr?cz mniej? pisa? jak najwiecej wam znanych miejsc daleko daleko od miasta najlepiej i pod ziemi? na faccu za pomoc reputy polec? ;*; >

Na dark quest zeby odblokowac wejscie musza byc 2 osoby, pojedynczy pker nigdy Cie nie znajdzie.. a w?druj?ce noobki raczej tez tam nie wchodz?.

A jest tam mob 1 i czy mo?na zlurowa? tam potwory i mnie za?atwi? i woda ??

0 potwork?w, summonujesz sobie rata i bije Cie rat z druidem (z fista) ?wicz?c shielda. Zabierasz brown mushromy. 100 gdzybk?w = nieca?e 8 godzin treningu.

Mad sheep do max 60 skilla, wi?cej na tym nie poci?gniesz.. Lepiej z miejsca skillowa? na sorcu, przynajmniej Ci mlvl skoczy na 2 charze.

Czemu twierdzisz ?e dalej na tym nie poci?gnie?
Nie rozumiem.
Nie liczy si? to, jak silny jest potw?r, wa?ne jest to ?e bije, a skill b?dzie zawsze lecia? tak samo czy to Rat, Cyclop czy Behemoth ^^

@topic

Przez Folde jest przej?cie na ma?? wysepk?, w?tpi? by ktokolwiek tam chodzi? ^^
Kolejnym zapomnianym przez graczy i CipSoft miejscem, s? Troll Caves na wsch?d od Thais, ludzie chodz? tam tylko po to by wykona? misj? Postman Questu, a jaskinia jest spora :)

Pozdrawiam

@down

Mad Sheep ma 22hp i mo?na przywo?a? tylko 2 sztuki dziennie ...
U?ywa si? go tylko do nabijania Shieldingu w miejscach w kt?rych nie ma potwor?w do zlurowania :)

Ostatnia edycja:

@UP
Chodzi o skilowanie na mad sheepie, czyli bicie go. Powy?ej tych skili poprostu szybko si? go ubije.

Jak szybko sie go ubije jak mam 80 skile i dalej skilluje na nim i bije po 1 ;> a tak og?lnie podawajcie miejsc?wki jakie? proszeeee

polecam Ci slimy na desercie, jest tam miejsce gdzie mog? bi? Ci? 2 slimy tylko i rzadko kto tam zagl?da. ; )

Ale ja skilluje na mad sheepie owieczka kt?ra bije na 11 lvlu z mystic blade bije po 1 i ciongle sie leczy w sumie to ju? mam miejsce w miare dobre i dalekie mo?e tu mnie nie znajdzie nikt cho? juz wsz?dzie by?em daleko daleko pod ziemia za miastem by?em droga bez wyj?cia nie wiem czemu mnie ciongle zabijaj? ,mo?e mam hunta za free? a mo?e zwyk?y zbieg okoliczno?ci w mie?cie si? nie pokazuje w sumie nie wiem ocb nastepne miejsce na kt?re uderze jak mnie zabij? to b?dzie desert tam gdzie? sobie poskilluje ;) pozdro

Ale ja skilluje na mad sheepie owieczka kt?ra bije na 11 lvlu z mystic blade bije po 1 i ciongle sie leczy w sumie to ju? mam miejsce w miare dobre i dalekie mo?e tu mnie nie znajdzie nikt cho? juz wsz?dzie by?em daleko daleko pod ziemia za miastem by?em droga bez wyj?cia nie wiem czemu mnie ciongle zabijaj? ,mo?e mam hunta za free? a mo?e zwyk?y zbieg okoliczno?ci w mie?cie si? nie pokazuje w sumie nie wiem ocb nastepne miejsce na kt?re uderze jak mnie zabij? to b?dzie desert tam gdzie? sobie poskilluje ;) pozdro

to mo?e bibloteka pod desertem?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry