• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

?mier? od energii?

Status
Zamknięty.

ChmieluAG

Advanced User
Marzec 22, 2010
Liczba reakcji
8
Robi?em SD na bocie pod domkiem, poszed?em zapali? przychodz? posta? wylogowana, loguje jestem w temple (pad?em). Ide pod domek trupa mojej postaci nie ma wi?c pewnie zrobi? to cz?owiek wchodz? na stron? Tibii, ?eby sprawdzi? kto mnie zabi? przelogowa? na maina i go zabi? ale na stronie:
Feb 22 2012, 15:25:28 CET Died at Level 48 by energy.

Jak to mo?liwe? Przecie? bot sam mi nie chodzi wi?c co za tym idzie musia? kto? we mnie wali? np energy fieldem. Ale nie by?o by wtedy napisane, ?e jestem zabity przez kogo??

Odp: ?mier? od energii?

Gdyby on rzuci? tego fielda, to by?oby napisane, ?e pad?e? od niego.
M?g? Ci? r?wnie? gdzie? przepchn??, jednak nie mo?na przesuwa? ludzi na fieldy.
Popatrz na okolice, poniewa? je?eli ropn?? Ci?, a na g?rze by? jaki? energy field (nie rzucony przez gracza), to mog?e? si? tak wy?o?y?.
Innych "wariant?w" nie widz? ;/

Napisa?em, ?e sta?em pod domkiem (nie ma pi?tra gdzie m?g?by mnie ropn??) i do tego nie ma w tym mie?cie raczej nigdzie field?w.

Co to za miasto?
Dlguo cie nie bylo? Jesli tak to mogl cie wypchnac nawet na 2 koniec mapy i skombinowac miejsce z energy fieldem.

Hee dziwna sytuacja , a? bd bacznie obserwowa? ten temat

palenie zabija m?j ma?y murzynku, nawet w ?wiecie tibi :)
a z tym fieldem, to mi si? wydaj?, ?e cip co? zrobi? po upie i nie wida? ?mierci je?eli ci? zabi? summon/field

Nie by?o mnie maksymalnie 3-4 minuty. Miasto Svargrond, jak kto? chce sobie zobaczy? dok?adne miejsce to adres domku: Pilchard Bin 5 (najbli?szy depo.) nie wydaje mi si?, ?e gdzie? w pobli?u jest jakie? miejsce z fieldami.

palenie zabija m?j ma?y murzynku, nawet w ?wiecie tibi :)
a z tym fieldem, to mi si? wydaj?, ?e cip co? zrobi? po upie i nie wida? ?mierci je?eli ci? zabi? summon/field

Widac deady od summonow, poza tym ktory summon uzywa energy fielda?
Najazdy mozna wykluczyc, bo nic nowego nie dodali, a barby nie dzialaja w ten sposob, poza tym musial by to byc niezly przypadek a po powrocie i tak bys sie zorientowal pewnie.
Nie znam tak dokladnie mapy wiec tez mi nie przychodzi zadne miejsce z fieldem na mysl...

Jeszcze jest taka opcja, ze ktos cie bil, zgubil pz jak byles porazony energia i miales malo hp, potem padles od tej energii a on nie dostal fraga, dlatego pisze, ze od energy... Chociaz to raczej malo pawdopodobne.

Jeszcze jest taka opcja, ze ktos cie bil, zgubil pz jak byles porazony energia i miales malo hp, potem padles od tej energii a on nie dostal fraga, dlatego pisze, ze od energy... Chociaz to raczej malo pawdopodobne.

Te? tak my?la?em ale pora?enie energi? trwa zbyt kr?tko by min?? komu? pz.

Feb 16 2012, 13:20:39 CET Killed at Level 30 by a fire elemental of Catelyn Targaryen.

Wida?, zsumonowa?em elementala i widnieje posta? jak i summon. No ale jak napisa?e?, summony nie u?ywaj? energii.

Istnieje jeszcze jedna opcja, kole? musia? wy?o?y? fielda, relogn?? - wej?? na nuub chara po loota i tyle, mo?e po relogu nie widnieje ju? napis na tibia.com

Istnieje jeszcze jedna opcja, kole? musia? wy?o?y? fielda, relogn?? - wej?? na nuub chara po loota i tyle, mo?e po relogu nie widnieje ju? napis na tibia.com

Po rzuceniu fielda, nawet jak nikt nie wejdzie, masz pz... Nie logniesz do czasu az nie zniknie i z wszystkich postaci sie nie "dezaktywuje". Wiec nie mogl wylogowac w zaden sposob.

ktory potworek bije z energy? moze ktos zlurowac do ciebie?

Mo?e rzuci? fielda, i szybko zabi? si? sam? Wtedy mo?e nie pisze ?e go zabi?.

Btw. ja jak sie wczoraj podk?ada?em 200+ kinowi na ogniu to te? mi na stronie pisa?o dead by Fire a on fraga za?apa? : >

Mo?e rzuci? fielda, i szybko zabi? si? sam? Wtedy mo?e nie pisze ?e go zabi?.

Btw. ja jak sie wczoraj podk?ada?em 200+ kinowi na ogniu to te? mi na stronie pisa?o dead by Fire a on fraga za?apa? : >

Skad wiesz, ze fraga zalapal?
Co do samobojstwa to calkiem mozliwe... Ale kto by sie meczyl tak dla jakiesgos 48 sorcerererera? Chociaz to w sumie jedyne logiczne wyjasnienie.

Bo pisa?o na server logu jak pada?em
You lose 20 hit points due to SSSS attack.

Kto? musia? si? nam?czy? ?eby wali? fieldami we mnie xD ale chyba to jedyna opcja.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry