• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

?mieszne sytuacje w tibi

Status
Zamknięty.
ja szlem z kumplem na fibule jeste?my przy wej?ciu i on m?wi kurde nie wzi??em klucza no to ja to zapieprzaj do dp po 10 min przylaz? ja si? pytam co tak d?ugo a on ?e koleg? spotka? no to ja m?wi dobra otwieraj drzwi a on o cholera zapomnia?em klucza tak si? wkurzy?em i m?wi le? po klucz mija 5 min przychodzi masz klucz tak no to otwieraj otworzy? wbijamy id? na roty a tu ekipa 5 ziomk?w z dsami i na nas i sie wkurwi?em bo kumplowi klucz wypad? :)

Najgorsze a czasami naj?mieszniejszymi sytuacjami s? gdy noob nam si? na respa wbija po czym pada i znowu przychodzi wyklinaj?c nas . Nie raz mia?em tak? sytuacje mi?dzyinnymi - nowy gracz na lvlu 23 powiedzia? sobie ?e jest wystarczaj?co dobry ?eby p?j?? na demce . Ja z ekip? <ja jako bloker > mieli?my akurat wtedy gdy on zajmowa? owe expowisko tam p?j?? expi? ,mieli?my fatalnego pecha bo po wojnie byli?my a ka?dy z nas mia? po rsach . Wchodzimy wi?c pierwszy demc dobrze ...drugi dobrze... trzeci znakomicie weszli?my na g?re a patrzymy ?epek gania z demonem po czym pada m?wie do ch?opak?w
"" Dawajcie idziemy go sprawdzi? mo?e co? wypad?o ""
niestety nic ciekawego nie polecia?o

..:.:: Kilka Resp?w P??niej ::.:..

przychodzi ten sam typek z ekip? ?e go blokneli?my i wypad?o mu mpa na 20 levelu bez aol'a na ?wiecie pvp <Iridia> po czym zacze?a si? sprzeczka ,a jego teksty by?y rozwalaj?ce

Najbardziej trzeba uwa?a? w?a?nie takich zagra? nowych mo?e i to nie jest ?mieszne ale troch? pouczaj?ce

Co do lootu :
Lootneli?my mpa ,ale nie z niego tylko z jednego kolegi jego :P oraz kilka bp smp
Loot z Demc?w : Fire Axe , Golden Legs

Ide sobie przez miasto a kole? gada do npc plz shocel plz shocel no money

Niewiarygodne ale prawdziwe... Polski GM z?apa? mnie na bocie ale po jakim? czasie podszed?em do komputera wi?c mia?em okazj? z nim porozmawia?..
A GM do mnie: Teraz ja jestem Sprite, a Ty jeste? pragnienie

:D

Jako? mi si? wierzy? nie chce/ Andzia

pewnie OTS, !:D

tyle tych sytuacji by?o, ?e nie jestem ich w stanie wszystkich wymieni?, no ale dobrze chocia? jedn? :D

1) ganiaj? si? ze sob? ze 5 srocy na haste i wpadaj? pod test UE mojego kolegi, ko?cz?c deadem.
2) Wrzucenie zlootowanego dsm do wody zamiast vialka.
3) wpada jaki? kole? poczas wykonywania mojego dhq z ekip? i spamuje tekstem na tyle, ze jeden ziom ode mnie zalicza glebe, rotfl.

Hehe to tera ja :) Hmm na D Lairu na Edron na Fire Axe Qest Chyba ... Kolesia Ropwali w DL a na dole sie zrespily jak te na guze zabili schodza i all combo i ded : ) Nie moglem a DSM polecial z jednego !

Haha niez?e macie te historyjki ja mam tak?

1. By?em sobie na amazon, a koles do mnie - Koles:co to ta Witch na samej g?rze, czy ona nie powinna by? z bajki Witch - Czarodziejki.

2. Koles do mnie pisze - Buy Your Account Offer You My Offer 100gp,
Potem, Ja:hello my offer 25k a on na to, Im Give 30k ok ? Ja: Don't only come to me later that for your account hacked ( ci co znaj? angielski zrozumi? ), On: Ok THX da? mi 30k i pass'?w mu nie poda?em hehe i zarobi?em kas? i posta? :P

nie wierze ze ci da? 3C za darmo i do tego chara ;-/ ;p jaki? noob kompletnie

No to ja, na swojej kochanej Securce mia?em takie co? :

XXX : Kupie spodnie lepsze od plate legs
Vakalas : (Pokazuje blue legi)
XXX : o takie daj plz
Vakalas : ?
XXX : plx plx daj niebieskie ladne som

I potem da?em mu ignore =p

No to ja wrzuc? co? od siebi?

Stoj? sobie w dp i widz? kolesia kt?ry pisze:

Gracz [8]: Plax free items!!

po chwili on pokazuje 8k ja si? pytam sk?d masz a on na to "sellnelem free items"

:D:D

Boting

Boting

A ja tu przytocz? w?asn? sytuacj? jak dzia?a? ?em na bocie:)

Przygoda ta na Arcani si? odbywa?a i ja jak to ja na Fibulke wyprawk? sobie zrobi?em i bocika oczywi?cie odpali?em (35 knight-?owca root gp:D) i ide sobie spa? bo po co czas traci? nast?pnego dnia za? kumpel mi opowiada co na fibuli r?cznie lubi operowa? <lol2> ?e idzie sobie spokojnie i patrzy a m?j char kt?rego nicka teraz nie przytocz? goni 160+ elit knighta i m?uci go przez ca?? fibule goni?c go pr??nie a za moim knightem za? batalion root?w skosztowa? mego harka pragnie:D

Historia ta sko?czy?a si? dla mego bociarza dedem ale jak by nie spoj?a? pono? ca?a fibula mia?a ubaw po pachy:D

Ide, a tam koles krzyczy help me.
Nie mial liny.
Dalem mu moja a ten mi na trade daje aol i mms.
Nie wiezycie? Nie musicie, ja wiem ze to prawda.

Jak zaczyna?em gra? kupi?em eq rope lopate wlaz?em na bugi i nie wiedzialem jak sie korzysta z liny. Rzucalem ja na pole gdzie sie ropuje i pisalem UP UP UP :D
W ko?cu pad?em i pod nosem powiedzia?em sobie to chyba jakas plapka i nie mozna tam wchodzic :D HAHAH:D brecha byla

Hehe :D ja Kiedys wyszed?em na Maina i poszedlem expic i natrafi?em na amazonke, a ona wyglada?a jak normalny gracz i ja pytam jej: DLaczego mnie bijesz? :>

Pozwolicie ?e b?d? u?ywa? prawdziwych imion:D
Dominik - kompletny noob
Mateusz - ja:D

Pierwszy raz zobaczy? jak gram w Tibie i m?wi? ?e te? chce. Powiedzia?em mu ?e musi wej?? na Tibie.com i tam za?o?y? konto.
Wyszed? ode mnie z chaty i za 5 minut dzwoni do mnie na kome i gada:
Dominik: Ej czemu ta strona nie diza?a?:(
Mateusz: Jak to nie dzia?a?
Dominik: No wpisuje www.tibia.kom i pisze ?e nie ma takiej strony

Ja zdezorientowany nie wiedzia?em o co chodzi bo przez fona nie powie ?e pisa? "kom" a nie "com" to ide do niego i patrze ?e on pisze "kom". Po prostu pad?em na pod?og? i zacze?em tak becze? ?e jego starsza mi uwage zwr?ci?a:P

Ja mia?em ?mieszn? sytuacj? gdy zach?ci?em koleg? z osiedla do gry w Tibi?, po wyj?ciu do mainlandu expi? tak do 30 lvl na wilkach, rotach, bearach itp, no my?la?em, ?e padne ze ?miechu :D No ale w ko?cu po jakim? czasie znalaz? odwag? by p?j?? na co? silniejszego :D Dzi? ma ju? 114 lvl, postara? si? ch?opak... Najwi?kszy skill w swordzie i shieldingu na calym serwerze, no wi?c co? tam z niego wyros?o :D

Ehehe mi sie czesto zdazalo ze podbiegaly do mnie 8-15 lvl'e (chlopacy zazwyczaj) mieli nick i outfit kobiety i chcieli mnie poslubic xD
Lecz raz do mnie napisali
xxx: ej ladny jestes :) jak chesz moge byc twoja zona i dasz mi wtedy dobre eq i pojdziemy do ciebie do domku zrobimy dziecko i bedzie fajnie :) hcesz?
:D:D:D

Wraca?em z Expa i 95 Ek napisal takie co? ,,!Online" a za chwile ,,!Frags" xD

Teraz moja sytuacja:
Kole? rokowa? chara , Rzuci? mi DSM , C legi , Demon helmet , MMS , Mystic Blade i bohy
Mia?em wtedy 18 lvl :]

Kiedys jak jeszcze zaczynalem grac to poszedlem na amazony kolo carlin i kiedy skonczylem je zabijac to wszedlem w ogien ktory byl przykryty dedami i sie zaczolem palic ^^ i ucieklem z tamtad bo myslalem ze te drzewo w poblizu mnie bije xD

Na drugi dzien ide powiedziec kumplom jaka mialem histori ze mnie drzewo bilo.
A oni w brechce i po paru sekundach na ziemi ze smiechu lezeli xD .

Albo ide z kumplem do miasta i rozmawiamy o mojej postaci mialem wtedy 18lvl i wszyscy na osiedlu zaczynali grac w tibie wiec kto mial 30 lvl byl uwazany za mistrza itd itp .
I kumpel mi sie pyta czy mam recover keya na postaci zalozonego na postaci a ja:
"No, mam keylogera , mam :)" Dalej wiadomo ze kolega wpadl w smiech ^^

Oj jak ja sobie przypomne te wszystkie sytuacje z moimi poczatkami z tibia to nie starczy miejsca w 1 poscie xD

Jeszcze w moim podpisie widac jak kolesiowi na Varathots draga blokalem i male hity mu wchodzily a drag sie szybko leczyl
xD

Ostatnia edycja:
Ehehe to co powiecie jak mojego kuzyna kolega z bylej klasy gral pierwszy raz w tibie... i w kazordoon ktos walnol fire bomb... ten biegal po ogniu w kolko i krzyczal "Mario ratuj!! Mario" xD przy czym drugi kolega stracil 5 uh xD

Status
Zamknięty.
Do góry