Mikkoo, Virtelio, Piesek i Kot - Celesta Life!

Odp: Mikkoo, Virtelio, Piesek i Kot - Celesta Life!

Wow Swordfish. Best Hit na rl? Oh Really? Jak tak to gz. Ja tak nigdy nie uderz?. Nie mam tej boskiej mocy Supporta, ?eby uderzy? tak zacnie. Ciesz si?, ?e przez takie jechanie was macie komenty. Pozdrawiam,
Areckii

PS. Kiedy idziecie na DL? Mo?e wejdzie co? wi?cej niz 161 i pojawi wam si? banan na twarzach. ?ycz? powodzenia w dalszej grze. Wr??cie na forum z wi?kszymi lvlami, a nie o?mieszacie si?.

Quepasa, rozumiem, ?e dla Ciebie Life znaczy zapierdalanie na demonach, right?
Nie wiesz nic na temat Tibii, wi?c si? nie odzywaj. >.<
Przesta? p?aka?, dzieciaku, i u?wiadom sobie, ?e komentarze nie musz? by? pozytywne.

Moja rada na dzi?: ogarnij poj?cie krytyki. Swoje humory przy okazji te? mo?esz ogarn??.

Co do screen?w - jest ju? lepiej. Mo?e za dwa dni doczekamy si? czego? ciekawego.

Sword~ czy jak woli piesku - jak czepiasz si? Krzy?ka to my mo?emy ciebie :)

a tak poza tym to kto jest na tyle pro i bloka? tego draga ??
czekam tak jak napisa? Areckii na dl albo mo?e wrl ubijecie ??

nie trzymajcie si? i padajcie.

Screeny pro nie s?, ale mi si? podobaj?.
Poka?cie eq i skille.
Kto ma jak? profk??
Kupujecie PACCA?
Czekam na wi?cej zdj??.

Panowie, bez spin, ka?dy nast?pny 'flame' uznam za celowe wszczynanie k??tni i stosownie ukaram.

Eh, eh, eh. Szkoda mi tych, kt?rzy obra?aj?. Wybaczcie, ka?dy zaczyna od nowa, ale przynajmniej jest na co popatrze?, chocia?by na rozw?j postaci, kt?r? dana osoba gra. A je?eli Wam si? nie podoba, to zacznijcie gra? sami, wbijcie 50 lvle i za???cie temat. Wtedy poka?ecie jacy to pro jeste?cie ;)
@ Topic
Ch?opacy, wiem, ?e sta? Was na wi?cej, powrzucajcie co? ze wsp?lnego hunta, jaki? quest?w. Kiedy zakupicie PACC?

Wow Swordfish. Best Hit na rl? Oh Really? Jak tak to gz. Ja tak nigdy nie uderz?. Nie mam tej boskiej mocy Supporta, ?eby uderzy? tak zacnie. Ciesz si?, ?e przez takie jechanie was macie komenty. Pozdrawiam,
Areckii
PS. Kiedy idziecie na DL? Mo?e wejdzie co? wi?cej niz 161 i pojawi wam si? banan na twarzach. ?ycz? powodzenia w dalszej grze. Wr??cie na forum z wi?kszymi lvlami, a nie o?mieszacie si?.
-.-, o?mieszasz to Ty siebie. Jakby? by? cho? troch? inteligentny, to by? zrozumia?, ?e jest to best hit na tej postaci. Nikt Ci? nie prosi o komentarze tutaj, je?eli Ci si? nie podoba, to nie zagl?daj.

64skill.png

Ostatnia edycja:

Areckii

;( Patologia sie szerzy xd

@up
Zamknij dup?, pionku tnetowski :D

To mnie zgniot?o , bez obrazy dla krzyska, bueheh xD

@topic.

Lecicie elegancko, wcale nie oci?gacie si?, wr?cz przeciwnie.
Zycze jak najwyzszyc lvli i lootow.

21lvl.png

1686gp.png

a potem si? sko?czy?y speary :D

@down.ie
nie, nie musz? by? pozytywne, ale ?eby powtarza? po kim? to samo...
Masz tempo i humorki jak baba w ci??y.
Zabawne, na prawd?, u?mia?em si?...

Ostatnia edycja:

Masz tempo i humorki jak baba w ci??y. Komentarze nie musz? by? pozytywne, tak dla twojej ?wiadomo?ci.
Ss'y mi si? kompletnie nie podobaj?, grasz dziewczyn?? Peda? jeste??
Tempo Tempo!

Obecnie skiluje do 60/xx wi?c dzi? nie bd lvl up ;/[chociaz kto wie, kto wie]

Powiem kr?tko. Chuj w dup? tym wszystkim frajerom, co obra?aj?c i pokazuj?c "swoj? wy?szo??" w tym temacie chc? udowodni? niewiadomo co. Zazdro?? ?e Sword za?apa? supporta, a wy nie ? Co ?
Mi si? tam screeny podobaj?. Ka?dy jako? zaczyna?. Krzysieq, nie umia? w miesi?c 20 wbi?, a teraz wielki kozak. Dobrze uj?? to Fish. "Asslicking."
Co do tematu, skillowa?, levelowa?, pk'owa? i gra? !

Notka moderatorska:
Czy ja m?wi? niewyra?nie? Koniec tematu

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Powiem kr?tko. Chuj w dup? tym wszystkim frajerom, co obra?aj?c i pokazuj?c "swoj? wy?szo??" w tym temacie chc? udowodni? niewiadomo co. Zazdro?? ?e Sword za?apa? supporta, a wy nie ? Co ?
Mi si? tam screeny podobaj?. Ka?dy jako? zaczyna?. Krzysieq, nie umia? w miesi?c 20 wbi?, a teraz wielki kozak. Dobrze uj?? to Fish. "Asslicking."
Co do tematu, skillowa?, levelowa?, pk'owa? i gra? !
Notka moderatorska:
Czy ja m?wi? niewyra?nie? Koniec tematu
To b?dzie ostatni post w tym kierunku.
Takimi tekstami pokazujesz ?e jeste? ?a?osny, powiedz mi to w twarz a nie przez kabelek, kazaczku. Nie mamy mu czego zazdro?ci?, range ma? A wiesz co mnie to obchodzi? Niech sobie ma nawet administratora. G??wnie chodzi?o nam o to ?e nie umie przyj?? krytyki, a to nie dobrze.
(Nie pozwol? sobie aby kto? m?wi? ?e mi co? w co? wchodzi, no um?wmy si?...)
SS'y Dno, ale nie poddawa? si? gogo 400lvl!!!
Down@ Do mnie to?

Ostatnia edycja:

Og?lnie lajtowo zaczeli?cie, wa?ne, ?e si? ze sob? trzymacie... zawsze jako? gra jest wezelsza... Na postu pro elo hajt?w nie zwracajcie uwagi... Oni pewnie maj? 100 lvl wbity w rok i si? ciesz?...

Kiedy pierwsze pacce kupujecie?
?ycz? du?o sukces?w i multum zabawy, w ko?cu o to chodzi jak si? w to gra nie?
(Oczywi?cie nie dla wszystkich... Dla takich jak panowie "wielcy krytycy" to wi?cej ni? ?ycie i oni zaczynali z poziomem 100+! :< Wbili 101 i si? pop?akali bo za "cienszko")

Teraz zapewne b?dzie 20 komentarzy z chwaleniem si? kto ma jaki lvl i ?e ja nie mam racji! :<

Og?lnie pozdrawiam! ;)

Back
Do góry