-Tibia 8.60 Milenia.pl - best evo start 17.01.13 godzina 19:00 offline training and more

Status
Zamknięty.
Odp: Milenia.pl - best evo start 17.01.13 godzina 19:00 offline training and more

Na vt m?wili, ze donaj komus pisal ze wypierdala wam tego otsa na starcie.

Odp: Milenia.pl - best evo start 17.01.13 godzina 19:00 offline training and more

Jeste? po prostu ?A?OSNY. My?l?, ?e w pewnych kwestiach nie powiniene? si? wypowiada?. Dam Ci instrukcje:

1. Zg?o? to do moderacji i niech Ci dadz? dow?d ?e to on.
2. I wtedy ewentualnie podniecaj si? g?wnem kt?re masz czarno na bia?ym, ale oczywi?cie tego ***** nie masz.
3. Tam masz drzwi.

Ogarnij pysk, ch?opczyku. A swoje instrukje mo?esz wsadzi? sobie w pizde, won do gimnazjum.

Przy??czam si? do odpowiedzi up @Dake , po pierwsze ?eby kogo? os?dzi? musisz mie? dowody. Napisz do moderacji, niech sprawdz? z jakiego ip by?a pisana "Zapowied?" a z jakiego konta by? pisany post "Neviego". A co do postu tego kolegi, napisa? sam? prawd?. Co do servera, jest bardzo dobrze dopracowany. Gor?co polecam wszystkie servery Dreamera.
/ Hendeho

Po **** mam pisa? do kogo? o sprawdzenie ip? Mo?e ten typ ma zmienne, mo?e daje komu? pkt za pozytywne komentarze, mo?e to jaki? jego znajomy, mam to w dupie i nie mam zamiaru traci? czasu na sprawdzanie jego ip. Napisa?em to co przysz?o mi na my?l po przeczytaniu posta.

Jak dla mnie zapowiada si? ciekawie:
Evo co oznacza brak p?akania o lvl a jednocze?nie nie za wysoki stage na kt?rym nie b?dzie pe?no "pro lvl". Nie wiem jak Wy ale ja lubi? PK na niskich poziomach. Serwera nie oceniam jako, ?e jeszcze nie wystartowa? a ss w zapowiedzi du?o nie m?wi?. Do "krytyk?w" - Poczekajcie na start, zagrajcie, oce?cie. Ewentualnymi bugami na starcie nie ma si? co przejmowa?, jeszcze nie widzia?em evo kt?re wystartowa?o bez bug?w czy innych problem?w. By?o ma?o znacz?cych albo kup? drobnych co w rzeczywisto?ci dawa?o taki sam efekt. Mam nadziej?, ?e ten serwer nie b?dzie mia? du?ych problem?w przy starcie. Mam tez nadziej?, ?e nie zosta? on stworzony tylko i wy??cznie dla evo gildii kt?re uciekaj? po dw?ch, trzech dniach, bo pojedynczych graczy i ma?ych grupek te? jest do?? sporo.

Ogarnij pysk, ch?opczyku. A swoje instrukje mo?esz wsadzi? sobie w pizde, won do gimnazjum.

Po **** mam pisa? do kogo? o sprawdzenie ip? Mo?e ten typ ma zmienne, mo?e daje komu? pkt za pozytywne komentarze, mo?e to jaki? jego znajomy, mam to w dupie i nie mam zamiaru traci? czasu na sprawdzanie jego ip. Napisa?em to co przysz?o mi na my?l po przeczytaniu posta.

A widz?, ?e jeste? niewychowanym bachorem kt?rym jego ?ycie opiera si? na komputerze. Kultur? si? wynosi z domu, a no to wi?c wida? jak si? do Ciebie odzywaj?, wsp??czucia od ca?ej ekipy Mileni. Je?eli chodzisz do gimnazjum to tego nie wspominaj tu, bo nam to nie potrzebne. NIE b?d? si? z jakim? w cudzys?owiu "padalcem" si? k??ci?, bo to jest ?mieszne tym jak si? podniecasz "o tak tak, to nowe konto trzeba napisa?, ?e to nowe konto tak, strac? honoor!" tyle w twoim temacie.
3. Tam masz drzwi

A widz?, ?e jeste? niewychowanym bachorem kt?rym jego ?ycie opiera si? na komputerze. Kultur? si? wynosi z domu, a no to wi?c wida? jak si? do Ciebie odzywaj?, wsp??czucia od ca?ej ekipy Mileni. Je?eli chodzisz do gimnazjum to tego nie wspominaj tu, bo nam to nie potrzebne. NIE b?d? si? z jakim? w cudzys?owiu "padalcem" si? k??ci?, bo to jest ?mieszne tym jak si? podniecasz "o tak tak, to nowe konto trzeba napisa?, ?e to nowe konto tak, strac? honoor!" tyle w twoim temacie.
3. Tam masz drzwi

Ty na prawd? jeste? jaki? chory :D. To jest forum dyskusyjne i mog? na nim pisa? to co my?l? na temat danego posta i nikt mi tego nie zabroni. Kultura? Popatrz na siebie, cz?owieku jeste? bardziej niewychowany ni? ja.

bo to jest ?mieszne tym jak si? podniecasz "o tak tak, to nowe konto trzeba napisa?, ?e to nowe konto tak, strac? honoor!"
Co ty sobie wkr?casz, normalnie to napisa?em bez tych twoich dziwnych s??wek, kretynie.

P.S nie ucz? si? ju?.

@Down
Chcesz by? fajny przez ten post? S?abo ci wychodzi.

Ostatnia edycja:

Koniec dyskusji je?li jeszcze raz pojawi si? jaka? k??tnia b?d? surowsze konsekwencje.

Za du?o ch?opak tibi si? nagra? i zaczyna spina?, typowe dla nastolatka. Je?eli "Psychoaktywny" chce si? dalej k??ci? zapraszam na ts3.

bro!

---Aktualizacja---

Zapraszam wszystkich, start ju? za 5 minut. Wiele gildii dosta?o ju? punkty! MILENIA.PL

My?l?, ?e dyskusje s? zb?dne, na tym prosz? je zako?czy?.
Chcia?bym przedstawi? wam ma?? recenzj? tego? oto nowo powsta?ego serwera.
Do?? kontrowersyjn? kwesti? odno?nie startu jest jego data. W reklamie wyra?nie widnieje start 17 stycznia, jednak na serwer mo?na ju? si? zalogowa?.

aac.png
Acc Maker na stroni? jest znany i cz?sto spotykany na wi?kszo?ci serwer?w. Logo mnie nie zachwyci?o, nie pasuj? i nie jest wkomponowane do layouta.
Brak przekierowania po klikni?ciu na zak?adki : Banishment, Download. Brak mo?liwo?ci komentowania news?w. Dosy? te? wa?n? spraw? jest wed?ug mnie ?le przemy?lany SMS Shop. Gracz, kt?ry zamierza kupi? przedmiot powinien wiedzie? jak najwi?cej na jego temat, a w opisie przedmiotu np. Firewalker Boots'?w nie jest napisane ile daj? many.
To tyle odno?nie Acc Makera, przejd?my zatem na serwer i oce?my map?.
mapafs.png
B??dy jakie znalaz?em to:
1)Brak teleportu powrotnego z depo do temple.
2)Wchodz?c na te oto zaznaczone dl'e teleportuje gracza z niewiadomych przyczyn na expowisko tutaj uwaga! Wyrm?w.
n3vwy0.jpg

I to tyle odno?nie tej recenzji, gdy? Administrator chyba kapn?? si?, ?e serwer jest w??czony i zrobi? restart postaci.
Niestety nie mog? zatem oceni? serwera, jedynie mog? dokona? oceny Acc Makera 2/10.
Pozdrawiam, Help3R.

Help3R, serwer upad? b?d? chyba zmiany, raczej ten w?tek mo?esz zamkn??, ale czekamy na decyzj? g??wnego adm.

Dop?ki kto? nie tyka moich serwer?w, lub ich negatywnie nie komentuje nie graj?c na nich to ja nic nie robi?. Do autora tematu nic nie mam, nawet nie wiem kto to jest a na ?adnym vt z gildiami, lud?mi graj?cymi w tibie nie siedzia?em ju? ko?o 2 miesi?cy. Wi?c prosz? Ciebie, nie rozpowiadaj bajek, bo od takich bajek si? tworz? nie potrzebne historie i psuje si? komu? reputacj?, a ja nie chc? by? to nikogo wrogo nastawiony. Tyle na temat.

Powiedz Donajowi ?eby si? lepiej schowa?... on ju? ots'y kt?re s? stawiane u mnie wypierdala od roku ale wci?? co? mu do ko?ca nie wychodzi.

Ots Jeden Wielki Niewypa?

No niestety, co? nie wypali?o, otsa nie ma, next fail.

Niestety coraz wi?cej ots?w pada tak szybko...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry