• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.54 milenia.zapto.org

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: milenia.zapto.org

Jutro odb?dzie si? nowa edycja Milenia.zapto.org
# Nowe expowiska,
# Nowe, ciekawe questy,
# Manaruna z questu,
# Runy i amunicja si? nie ko?cz?,
# Wyj?tkowa mapa(Przerobiona Evolution),
# Super klimat,
# Najazdy na miasto i nie tylko,
# Real Guild War System,
# Profesionalny Serwer Dedykowany 24-7,
# 130 Teleport?w,
# Cz?ste Uptade,
# Tani SMS Shop!

Exp Stages:
8 -> 50 > 250x Experience
51 -> 100 > 200x Experience
101 -> 150 > 160x Experience
151 -> 170 > 130x Experience
171 -> 200 > 100x Experience
201 -> 190 > 50x Experience
191 -> 250 > 12x Experience
251 -> 275 > 25x Experience
276 -> 300 > 10x Experience
301 -> XXX > 3x Experience

Skills: 50x
Magic: 45x
Loot: 4x

Mo?ecie ju? zak?ada? konta
milenia4.png

<reflash><reflash><reflash><reflash><reflash><reflash><reflash><reflash>

GoD Milenia Nie wiem czy wiesz ale ludzie trac? Realn? kas? na sms shop a sms shop nie dziala Prosze ZROC COS Z TYM!!!!!!!!!PROSZE

GoD Milenia Nie wiem czy wiesz ale ludzie trac? Realn? kas? na sms shop a sms shop nie dziala Prosze ZROC COS Z TYM!!!!!!!!!PROSZE
Sms Shop naprawiony ;)

~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie.
~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie.

~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie.

~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie.~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie.

ten ots jest do kitu w porownaniu do tego MajesticOts.hopto.org .... super server start 12;00 niedziela .... link do tematu

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ten ots jest do kitu w porownaniu do tego MajesticOts.hopto.org .... super server start 12;00 niedziela .... link do tematu
Sam jeste? do kitu zrobi?e? jakiego? noob ots dla kasy kt?ry pewnie nie wypali i to jeszcze 99999exp fu! Mapka pewnie sci?gniete i temple przeriobiony i nic po za tym cya.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie.~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie. ~odswiezam~ ~refresh~ prosze o komentowanie.

Niech juz bedzie.

Gralem na tym serverze jakies 2 tygodnie temu...

Owszem ,co do mapy ,to mozna bylo pograc,raty tez dosyc mi odpowiadaly ,pvp bylo dobre,jezeli ktos ogarnial ,to mozna bylo w 7 ogarnac caly server ,tak ,jak my to zrobilismy.. do takiego stopnia ,ze nie bylo sie z kim bic...>.<

Jednakze :
-bylo troche bugow...
-niby botowanie ,bylo karane,a ludzie biegali przez 3-4 dni na bocie non-stop i nic.. a ja podpadlem jakiemus Gm'owi ,czy tam jego kumplowi i dostalem za 20 minut bota bana...Dla mnie ,to albo banowac wszystkich ,albo nikogo ,kumple moga ,a zwykli playerzy nie.Podpadlem Gm'owi w ten sposob ,ze biegalem na respie ,na ktorym on botowal..
-mc tez ,a sam znalem (po nickach) z 10 osob ,ktore graly na mc i zarazem botowaly...
-gma ciagle nie bylo..

Kazda osoba ,ktora ma tam 250+ biega na bocie... - taka dygresja.Nie masz bota ,nawet nie wchodz.

Tam jeszcze pare innych rzeczy mi nie odpowiadalo ,lecz teraz ciezko wszystko zebrac po tych dwoch tygodniach przerwy.

5/10 za server.

Thanks,Cristal.

Ots jest naprawd? Elegancki ;DD ju? mam 301 ed ;) Polecam ka?demu go jak kto? chce sobie pogra? d?ugo i fajne wary s? :):)
char.php

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom