-Tibia 8.60 ~Milesia.eu - nowo?? tego lata! -Eventy-, -Update-, -Evo map-

Status
Zamknięty.
Odp: ~Milesia.eu - nowo?? tego lata! -Eventy-, -Update-, -Evo map-

Start max o 21 ! dobre co? lepiej szuka? ju? innego ots ; (

---Aktualizacja---

i nie wystartowa? (mog?e? najpierw all przetestowa?)

21 Jul 2012 - ehh

Ehh musimy czekac na drugiego gooda a? wejdzie i wrzuci mapke;/
Prosimy o cierpliwosc!

Mo?e za rok wbijemy !!

Cze??.

Jak widzicie chuj strzeli? plany ze startem serwera. Na pocz?tku mieli?my problem z crashowaniem si? serwera po zalogowaniu graczy. Kolejne starty by?y po to, aby doj?? do problemu.

Co do serwera Texia, wybili si? na Milesii, niestety owner Texii mia? dost?p do strony Milesii dlatego by?a taka akcja z logiem Texii u nas.

Kolejn? spraw? jest to, ?e ots jest fixowany ju? drugi dzie? i zapewne masa ludzi ju? do nas nie wejdzie. Na GG dostawa?e spam z zapytaniem czy b?dzie serwer, kilkadziesi?t os?b wyzwa?o mnie od kurew, pisali, ?e nie umiem w??czy? otsa, nie mam dedyka, dlatego serwer pada, jestem 10 latkiem, ?ebym si? ogarn?? itd. Je?li kt?ra? z tych os?b to czyta wiedzcie, ?e mam serwer dedykowany i nie jestem kurw?, a lat mam 18. To co si? wydarzy?o przez ostatnie 2 dni, nie mia?em na to najmniejszego wp?ywu. Mamy ca?kiem nowy silnik wi?c takie rzeczy mog?y si? zdarzy?, ale naprawiamy to.

Serwer prawdopodobnie wystartuje jeszcze dzi?, kiedy si.? upewni? napisze kolejnego posta. By?mo?e wejdzie tylko garstka os?b, kt?ra na prawd? czeka?a na Milesie, wi?c nawet dla tej garstki wszystko zostanie naprawione, a serwer powstanie jak najszybciej.

Pozdrawiam.

No mow kiedy start

To wi?c ju? wi?cej jej chyba nie b?dzie skoro nie odpali?e? wtedy, bardzo wielu graczy czeka?o na ni?, ci?gle narasta?a liczba kont.

Je?eli by? znowu dobrze za promowa? sw?j server, tak samo jak przed startem tylko tym razem pod inna r?wnie? godn? nazw? server przyci?gn?? by ludzi, ale jeszcze jest jeden problem, gdy? to crashowa? inbow czy jak mu tam tw?j server, jest to tw?rca/za?o?yciel servera Kleksorii, wi?c radzi?bym Ci uwa?a? co do niego, z ch?ci? bym wbi? do Ciebie na ten server jak pewnie wielu innych ludzi jak i ekip, ja na pewno bym wbi? wraz z moimi kolegami z teamu. :)

Pozdrawiam, Brad

To wi?c ju? wi?cej jej chyba nie b?dzie skoro nie odpali?e? wtedy, bardzo wielu graczy czeka?o na ni?, ci?gle narasta?a liczba kont.

Je?eli by? znowu dobrze za promowa? sw?j server, tak samo jak przed startem tylko tym razem pod inna r?wnie? godn? nazw? server przyci?gn?? by ludzi, ale jeszcze jest jeden problem, gdy? to crashowa? inbow czy jak mu tam tw?j server, jest to tw?rca/za?o?yciel servera Kleksorii, wi?c radzi?bym Ci uwa?a? co do niego, z ch?ci? bym wbi? do Ciebie na ten server jak pewnie wielu innych ludzi jak i ekip, ja na pewno bym wbi? wraz z moimi kolegami z teamu. :)

Pozdrawiam, Brad

To, ?e na starcie wyst?pi? bug nie oznacza, ?e serwer upad?. Nie zamierzam te? zmienia? nazwy. A co do Inwoba, to nie wiem, jaki mia?by pow?d ?eby crashowa? m?j serwer. Tak, czy inaczej Milesia wystartuje.

Inwob nie crashowal by otsa odrazu na starcie. On Nie robi takich rzeczy. Czeka az bedzie Troche osob.. Po co ma crashowac ots skoro nawet niewie czy bedzie normalna liczba graczy. Tak to by crashowal wszystko po kolei. zobaczymy co tam z tego wyniknie. Niby ogarniaj? . I Newsy bez b??d?w typu "poniewarz" albo czekamy na drugiego "gooda" ... Bo takie istania?y na Milesii. Czekamy Na ten Wymarzony start ;) Pozdrawiam
Dill Hunting
.

Inwob nie crashowal by otsa odrazu na starcie. On Nie robi takich rzeczy. Czeka az bedzie Troche osob.. Po co ma crashowac ots skoro nawet niewie czy bedzie normalna liczba graczy. Tak to by crashowal wszystko po kolei. zobaczymy co tam z tego wyniknie. Niby ogarniaj? . I Newsy bez b??d?w typu "poniewarz" albo czekamy na drugiego "gooda" ... Bo takie istania?y na Milesii. Czekamy Na ten Wymarzony start ;) Pozdrawiam
Dill Hunting
.

Takie newsy z b??dami, jakie wyieni?e? pisa? admin Texii. Na szcz??cie ju? go z nami nie ma.

Informacje na temat prac b?d? pojawia? si? regularnie na Milesia.eu.

@@Ostatnie info dotycz?ce tak?e rzekomych atak?w przez Inwoba:

Witam,
jestem w?a?cicielem hostingu na jakim stoi milesia oraz jednym z developer?w najnowszego silnika. Start tego OTS'a by? testem na wi?ksz? skal? a mianowicie by?o to sprawdzenie silnika, czy jest ju? w 100% gotowy do wydania. Nad silnikiem ci?gle pracuje kilkana?cie os?b i mog? powiedzie? ?e na dniach OTS ruszy.

Chcia?bym zdementowa? tak?e plotki jakoby by?y jakiekolwiek ataki od innych hoster?w, wszystkie b??dy by?y spowodowane wadliwym skryptem na automatyczne banowanie spam pakiet?w, czyli inaczej spamu np. poprzez elfbota. Developerzy pracuj? noc i dzie? nad silnikiem, chocia? prawd? m?wi?c kodu jest do przepisania sporo.

Dodatkowo, chcia?bym Was powiadomi? o tym, ?e aby wzi?? udzia? w jakimkolwiek konkursie na naszym OTS trzeba zasubskrybowa? nasz kana? na youtube oraz polubi? fanpage.

Je?eli na stronie widnia?a ilo?? za?o?onych kont czyli 850+ to wzi?? si? roboty, wi?c dlaczego dalej nad tym rozmy?lasz tego nie wiem, wi?c czekam dalej na start :) Oby jak najszybciej wystartowa?a.

Kiedy start??

MILESIA.EU START JUTRO O 19:00!

Wszystkie konta za?o?one istniej? nadal, mo?ecie spokojnie na nie logowa? na starcie. Punkty na istniej?ce gildie tak?e s? rozdane.

Zapraszamy!

B?do pkt za ten nie wypa??

R?kopensata?

B?do pkt za ten nie wypa??

R?kopensata?

To jest nowy start serwera, a tamten nie posta? nawet minuty wi?c nie mo?na zaliczy? tego do startu.

zapraszam na ots:D

Zapraszam na serwer !
Pomocny i ogarni?ty Administrator !
Polecam i czekam na start :)

Zak?ada? konta.
Najlepszy ots jaki znam, ogarni?ta Administracja, dobre oro i wiele wi?cej !
Start jutro 19:00 nie zapomnij !

ZAPRASZAM DO ZAK?ADANIA KONT START JUZ O 19:00!

http://milesia.eu

---Aktualizacja---

START JU? ZA 13 MIN!

ZAPRASZAMY, MILESIA.EU

Jako? nie startuje.

7po a server offline nadal

Status
Zamknięty.
Back
Do góry