[Minecraft]Trzy s?owa i wsp?lna gra.

Status
Zamknięty.
Odp: [Minecraft]Trzy s?owa i wsp?lna gra.

Mo?e ja to opisz?. Kupisz teraz czy p??niej.. b?dziesz mia? to samo. Updaty w cenie. Im chodzi o przysz?e ewentualne dodatki, co? jak Sims:Zwierzaki dla przyk?adu :P

Jak stworzy? server na multiplayer? Og?lnie fajnie si? gra ale wol? z kumplem.

Okey mam hamachi i co teraz? Mam zacz?? tak> singleplayer, da? dla kolegi nazw? sieci i has?o by si? po??czy? w hamachi i on wbija w multiplayer i co wpisuje. m?g?by? to dok?adniej opisa? czy jaki? filmik da??

Gra Minecraft, bardzo mi si? podoba. Aktualnie gram z kolegami na naszym serwerze. Je?li chodzi o sam pocz?tek, na single player, dla nowego do?? trudny. Polecam obejrze? filmik podany w po?cie autora. Polecam, dla bardziej ogarni?tych, kt?rzy nie wiedz? co budowa? i im si? nudzi, o obejrzenie filmik?w u?ytkownik?w takich jak:
- MinecraftPolska
- MinecraftPL (CTSG)
- JJayJoker
- BARTEKZBARTEK

Gra, mimo grafiki, jest super. Wiele mo?liwo?ci. Potrzebna jest po prostu kreatywno??.

Polecam gr?!
Rey Mysterio

Ta gra ma co? w sobie, co przyci?ga. Osobi?cie bardzo lubi? w ni? gra?. Bej de ?ej. Kto ogl?da sezon 2 JJaya:>?

Ta gra ma co? w sobie, co przyci?ga. Osobi?cie bardzo lubi? w ni? gra?. Bej de ?ej. Kto ogl?da sezon 2 JJaya:>?
jestes debilem.
jeszcze w szkole na ciebie mowia joker, a w awatarze na gadu gadu masz jokera ta?

#topic
gra niezla, tylko duzo dzieci w to gra, przez co robi sie zal...
Notka moderatorska:
Data urodzenia
01 czerwiec 1995 (16)
My?lisz, ?e nie jeste? dzieckiem?

@notka
jak sie dowiedzialem, ze takie przychlasty w to graja "a telaz saplasam was na mujego lats pleja" to odrazu usunolem z kompa -.-' a pozatym tak wiem, ze jestem dzieckiem wg polskiego prawa...

Ostatnia edycja:

Gra dobra, lecz nudzi si? po pewnym czasie. Ja czekam teraz na nowe update'y tylko po to, aby sprawdzi? co dodali ; ) i czy jest to przydatne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry