• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Mini patch - 4 wrze?nia

Status
Zamknięty.

Koko

Forum friend
Dzisiaj zosta? wprowadzony ma?y patch na serwery tibii. Zosta?y poprawione niewielkie b??dy w tekstach npc?w i w quest logu. Mapa te? nie zosta?a zozostwaniona bez zmian, zmienione zosta?y poraz kolejny niekt?re ciasne miejsce ?eby unikn?? t?oku czy trapowania.

W najnowszym patchu zosta?o zmienione tak?e:
- Uci??liwy Wisp kt?ry respi? si? w okolicach Ab-Carlin zosta? usuni?ty z mapy.
- Przej?cie w Iron Guildhall ( Kazordoon ) zosta?o wsparte specjalnym systemem dzi?ki kt?remu ju? wi?cej wasze ozdoby b?d? ju? mog?y spokojnie wisie? na ?cianach.
- Kolejn? zmian? jest uniemo?liwienie przywo?ywania przez graczy potwor?w Goblin assassin oraz Goblin scavenger.
- Ostatni? zmian? jest to, ?e od dzisiaj Lily znajduj?ca si? na Rookgaardzie przyjmie od Was puste viale.

?yczymy wam d?ugich godzin sp?dzonych na tibijskich wyspach.
Wasz Cipsoft!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Our partners and their custom servers:

Odp: Mini patch - 4 Sierpnia

Jak dla mnie zmiany dobre, nie narzekam.

Koko, Ty lepiej przet?umacz ten artyku? dot. nowego systemu CipSoftu, a nie jakie? bzdety :p.

Pozdrawiam,
Napster.

Tylko ?e to ju? demeroth przet?umaczy? je?eli chodzi o ten artyku? s?onko :D
koko

A no racja, lol xP

Ostatnia edycja:

#UP
Na to przyjdzie pora xd
a i brawo koko ,?e dajesz i takie informacj? lecz troch? wi?cej przebywaj na forum mimo wszystko :**
>>...<<
Wiadomo czy posypi? si? kolejne bany czy plagi bot?w min??y xd?

Nap jakiego systemu Cipow? Gdzie to jest? xD Link plax ;D

No, ciesz? si?, ?e CipSoft poprawia swoje b??dy... chocia? niekt?re miejsca gdzie mo?na trapowa? mo?na zostawi? ;)

Dobrze, ?e CipSoft co? tam robi z tymi b??dami i co jaki? tydzie?, albo i wi?cej wprowadza zmiany, edytuje mapy i w og?le. Tak te wszystkie poprawki to takie dla mnie zb?dne. Niech si? zajm? wi?kszymi b??dami, ale wa?ne ?e co? robi?...

Bardzo dobrze, ?e zmniejszyli ilo?? ciasnych miejsc, Przy najmniej nie b?dzie ta du?o trap?w, a by najmniej ta liczba troch?/do?? spadnie.
Ta samo dobrze zrobili z guild hallem w kazoo...
Ale z tymi goblinami "Odg?osy przeszkadza?y graczom" troch? dziwne ... ale mo?e komu? przeszkadza?y (?)

Mini patch - 4 Sierpnia
4 sierpnia ? Popraw to.

Ju? poprawione.
koko

Najbardziej si? ciesz? z tego wispa, a raczej jego braku tylko szkoda ?e o nim wcze?niej nie pomy?leli raz na nim pad?em :( , ale przynajmniej inni nie b?d? na nim pada?. Jako? b??d?w nie zauwa?y?em, a z goblinami mi nie przeszkadza?o, og?lnie si? ciesz? :)

Dobrze ,?e nie ma tego wispa ,nie chodzi o to ,?e pada?em ,bo on jest wolny i uciekniesz (ja go zabija?em 30lvl O.o) Tylko napija? i yto mnie najbrdziej wkurza?o jak szed?em na amazonki.

@up

brawo 30lvl ja 10 knightem przypadkiem na niego zaszlem....

a co do mini patcha to jak dla mnie nie potrzebny mogli by zrobic cos raz a porzadnie...

@up

brawo 30lvl ja 10 knightem przypadkiem na niego zaszlem....

a co do mini patcha to jak dla mnie nie potrzebny mogli by zrobic cos raz a porzadnie...

Dla Ciebie wszystko jest z?e, do bani, do kitu i nie wiem do czego jeszcze.

#topic:
Zedytowa?em newsa, gdy? by? lekko niepoprawny, a dopiero teraz to zauwa?y?em :p.

Pozdrawiam,
Napster.

Odp: Mini patch - 4 wrze?nia

W reszcie ten jeb**y Wisp, id? sobie na wierz? minos?w, a tu 2 wispy na mnie (ja 17 najtem) no i ded...Wreszcie praca cipo?w nabiera sensu...

#koko:sk?d ty tak szybko masz te informacje ??

Pozdro
Bandtito.

Ja mia?em tak samo jak kolega @UP te? ide na Zamek ko?o AB a tu wisp by?em Sorciem 10 wi?c pad?em szybko :/. Teraz mam akutalnie 25 ale zbanowanego. Cipsoft wko?cu pracuje nad potrzebami gracza.

- Uci??liwy Wisp kt?ry respi? si? w okolicach Ab-Carlin zosta? usuni?ty z mapy.

good joke! Kaza?em i?? (swojej postaci) klikaj?c na mapie posz?em do kibla si? wysra? wracam a tu na redzie jestem. Prawie pad?em, ale na szcz??cie kr?tko sram;) .

ROTFL
koko

good joke! Kaza?em i?? (swojej postaci) klikaj?c na mapie posz?em do kibla si? wysra? wracam a tu na redzie jestem. Prawie pad?em, ale na szcz??cie kr?tko sram;) .

ROTFL
koko

Szczerze m?wi?c mia?em tak samo. Niedaleko Ab mnie napad?o to co?, ale jako? uciek?em ;x.

Pozdrawiam,
Napster.

No wreszcie cos cipsoft zrobil xd

Ja tak samo jak @up zostalem zaatakowany, ale mialem 30knighta wiec star duzych nie ponioslem ale takie cos zawsze wkurza

Dobrze ze ten wisp zosta? tam usuni?ty bo du?o lov lvli na nim prawie pad?o w tym ja tylko ze dzieki mojemu wytrenowanemu skillowi na 13 lvlu jakos sie udalo go zabic...

ten wisp kolo carlin mnie tak wnerwial kiedy z edron do carlin plynolem z 10 bp scarfow i do ab lazlem to kilka razy prawie padlem a mi to 10x zysku przynosi xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom