• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Minotaur Castle :)

Status
Zamknięty.

misiu30

User
Liczba reakcji
0
Siemka. Powiem, ?e jestem ju? troch? do?wiadczony w mappowaniu i chcia?bym si? troch? pochwali?. Dobra nie b?d? was zanudza? daj? screeny:

Temat: Minotaur Castle

Screen 1

Screen 2

Screen 3

Screen 4

Prosz? komentowa? i ocenia?

Odp: Minotaur Castle :)

Wedlug mnie jest za duzo smieci :P Ale to tylko moje zdanie :) Inne gusty mamy :) ALe ogolnie robia wrazenie :) 8/10

Witam. No wi?c prace nawet fajne (jak dla mnie). Jest jednak 1 rzecz kt?ra mi nie pasuje. A jest to ta g?ra kt?r? wida? w ss numer 2. Ale og??em jest dobrze. Moja ocena to 7/10.
Pozdrawiam.:)

Praca dobra , tylko dla mnie przesadzi?e? troch? z tymi "?mieciami"
Ale og?lnie to bardzo dobrze :)
9/10 ;)

ladne
9/10 bo mogles powiekszysc i upiekszyc

Showoff, 0 gameplayu
Ale nawet mi si? podoba, masz 8/10, du?o si? napracowa?e?, bo z tego co widz? albo SimOne albo du?o RAWa z RME ;)

W miejsach kwadratowe, a tak to gitt :) Tylko po co Ci 2 tematy?
Daje 7.5/10

Niekt?re miejsca zbyt bardzo kwadratowe.
Ale reszta bardzo fajna, na ss drugim bardzo spodoba?a mi si? ta ska?a naprawd? bardzo du?o tutaj zdzia?a...
A co do tych ?mieci to troszeczk? za du?o je?eli by? troch? mniej da? to ocena by by?a 9,5/10
Ale w tym przypadku jest 8/10 :)

To mo?e ja cos dodam, chcia?bym powiedzie?, ?e minotaury to zmutowane byki, kt?re mieszka?y w obozach cos w stylu obozu dzikus?w, to co zrobi?e? to dla mnie ruiny a nie wioska minotaur?w. Moja ocena to 7/10.

Serdecznie pozdrawiam i czekam na kolejne prace, Diablo9515! :D

Chyba ?mieszni jeste?cie... forteca zrobiona na ' odwal ', a tak wogle to ma by? forteca? Nasyfione jakimi? g?wnami i sie ch?opak cieszy, ?e zrobi? super pro elo melo mapke i jest super mapperem. 2/10 bo tak to wygl?da?a moja pierwsza praca.

'Do?wiadczony' to jest Fluos. Dzi?kuj?, sko?czy?em :)

S?abe. Nie lubi?, gdy kto? za?mieca map? niepotrzebnymi rzeczami, a ty to robisz. Og??em efekt jest okropny, ale pracuj dalej mo?e co? z ciebie b?dzie ;>

3/10

Nie?le, dobry jeste?.

Gdyby? tylko nie nawali? tyle tych ?mieci by?o by super zaje*** ;)

Moja ocena 8/11

Status
Zamknięty.
Do góry