• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Misq011] Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: [Misq011] Galeria

Wida? braki w twoich pracach. Ale po takiej przerwie to nie uniknione.
Podobaj? mi si? tylko rotwormy, ale i tak ten klimat juz sie przejad?
Czekam na co? nowego, bo wiem ?e Ciebie sta?. Dodam nawet to ?e kiedys wzorowa?em si? Twoim mappingiem.

Zycze powodzenia.

Pozdrawiam

Mapy tworz? pod gr?.
Sklep z meblami
miasto2_hrphnre.PNG

Jaki? domek.
miasto_hrphnxr.PNG

Komentujcie.!

Nowe ss z mojego prywatnego projektu.
Wyverny
1.
Wyverny_hrqwxan.PNG

2.
Wyverny2_hrqwxqn.PNG

Patrz?c na Tw?j mapping jest na dobrym poziomie. Wiadomo jednak brakuje Ci do profesjonalnego mappera. Jednak prace mi si? podobaj?. Niekt?re mniej, niekt?re bardziej ale nie jest ?le ;-) Widz? ?e coraz ?adniej Ci to wychodzi. C?? mi tylko zosta?o powiedzie?...

?ycz? powodznia w dalszym mappingu.

Prace wygl?daj bardzo profesjonalnie. Rzadko si? widuje takie galerie. 9/10

Tw?j styl bardzo przypad? mi do gustu:) Bardzo ?adnie dobrane detale
(razi mnie jedynie ta papro? w podziemiach)
9,5/10

Do profesjonalizmu Ci jeszcze du?o brakuj?. Nie udawajmy, jeste? na poziomie ?redniaka. Tak jak ja. Ostatnia praca, jak i pozosta?e prace mi si? podobaj?.
R?b dalej, a mo?e z czasem zab?y?niesz.
Pozdrawiam.
Arts, zmartwi? Ci?, ale moim zdaniem jego poziom, a co za tym idzie r?wnie? mapy s? stokro? lepsze od Twoich umiej?tno?ci...

Tw?j styl bardzo przypad? mi do gustu:) Bardzo ?adnie dobrane detale
(razi mnie jedynie ta papro? w podziemiach)
9,5/10
Arts, zmartwi? Ci?, ale moim zdaniem jego poziom, a co za tym idzie r?wnie? mapy s? stokro? lepsze od Twoich umiej?tno?ci...
Znam d?u?ej od Ciebie Misq'a ni? Ci si? zdaj?. Wiem jak mappuj?, i tego akurat nie musisz mi tego u?wiadamia?. Nie mappuj? ci?gle, tylko raz na jaki? czas.
Fajnie, ?e mappuj?, mo?e i troch? lepiej ode mnie, ale nic nie zmieni tego, ?e jeszcze troszk? mu do profesjonalisty brakuj?. Tobie tak?e radz? si? zabra? za nauk? oraz czytanie poradnik?w, bo niekt?re Twoje prace s? strasznie koszmarne (mam tu na my?li u?ywanie RAW, albo opanujesz do perfekcji autoborder).

@Misq.
Ostatnia mapa jest dobra, do gry si? nadaj?, co jest tutaj istotniejsze. Nie uwa?am, ?e jest najlepsza, ale ma sporo szczeg???w, za du?o tutaj nie nawali?e?. Ocen? znasz, teraz czekam na nowe prace.

Poz...

Prace s? wykonane dobrze pod wzgl?dem technicznym, tylko tyle. Ogromny minus za prezentacje z gry. Nie pozwala mi to stwierdzi? poziomu twojej kreatywno?ci, nuda. Wida? ?e prace inspirowane... "real". Sorry ale nie podoba mi si? ?adna zaprezentowana w galerii.
To by by?o na tyle.

Hmmm.
Nic doda? nic uj?? mapy po prostu boskie.
Moja ocena 10/10
Mn?stwo detali all doskonale dopracowane.
Oby tak dalej !!!:)
Poszukuj? osoby kt?ra za op?at? gotowa by by?a wykona? w?asne miasto do OTS 4Fun.
Je?li jeste? zainteresowany GG:12757809.Jestem rzadko dost?pny,je?li napiszesz podam nr tel.
Pozdrawiam HaczyQ :)

Bardzo ?adna mapa, du?o takich ale ta ma co? w sobie! ;D its pi?kne Its Beautiful!

Temple mojego Evolutions:
( narazie bez r?znych napis?w, npc itp.)
temple_hxrsswh.PNG

Depo:
dp_hxrssap.PNG

Czekam na komentarze.
Pozdrawiam!

Evolutions temple jest nawet w porzo
wida? ?e to jest pod gr?.
gdzie nie gdzie wida? te? kwadraty ale my?lisz o graczach wiesz jaki klimat
ka?dy lubi.
Podoba mi si? tw?j zapa? do tej gry.
10/10 by?o by wi?cej ale to od 1 do 10. :)

Ca?kiem niez?e temple, ciekawe wykonane z odrobin? wyobra?ni, a co najwa?niesze trzyma poziom i klimat, ale jak zwykle jest jakie? "ale" tak wi?c nie podobaj? mi si? te kawa?ki bagien obok temple. Depo r?wnie? bardzo ?adne. Wi?cej zastrze?e? chyba nie mam.

Regards,
Your~

Kawa?ek Quest Room:
quest-roo_hxrqhhq.PNG

Czekam na Wasze komentarze!
Pozdrawiam!

Depo ?adne, ale troch? ubogie, chod? w sam raz do gry si? nada. Niestety i tym razem si? tutaj zgnoj? - tym razem nawet jak Ci? nie lubi?, bo zachowujesz si? jak taki dwulicowiec, to ostatnia praca jest dla mnie masakr? - pustka, pustka i jeszcze raz pustka. Pos?uchaj moich rad - mieszaj walle, lawa na dodatek te? jest uboga.Brakuj? mi tam co nie co.

Za ostatni? prac? dam Ci 2/10
Za depo : 8/10.

Aha od kiedy przy depo jest border od swampu? ;O

Depo ?adne, ale troch? ubogie, chod? w sam raz do gry si? nada. Niestety i tym razem si? tutaj zgnoj? - tym razem nawet jak Ci? nie lubi?, bo zachowujesz si? jak taki dwulicowiec, to ostatnia praca jest dla mnie masakr? - pustka, pustka i jeszcze raz pustka.
Hmmm.
To jest Evoultions i nie chce spamu, robi? mapy do gry.
Popatrz na swoj? map? na kt?rej jest spam ?e oczy bol? :)
Pos?uchaj moich rad - mieszaj walle, lawa na dodatek te? jest uboga.Brakuj? mi tam co nie co.
Twoich rad? Jeszcze p?? roku temu prosi?e? ?ebym ci? uczy? :))
Bez pozdrowie?.
-------------------------
Czekam na nowe komentarze :)

Nawet jak s? do gry te mapy, to i tak musz? mie? troch? estetyki. Znam wielu mapper?w, kt?rzy tak robi?. Co do mojej mapy, to spokojnie stopniowo b?dzie si? to poprawia?o, jak gracze b?d? chcieli, a nie Twoje widzi mi si?.

Prace bardzo mi si? podobaj?, i? s? bardzo ciekawe i mi?e dla oka, wykonywane bardzo przejrzy?cie. Mapy wykonujesz bardzo starannie st?d moja ocena(9/10).

Status
Zamknięty.
Do góry