• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Misq011] Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: [Misq011] Galeria

miasto4fu_hwpxqpr.PNG

M?j Fun-World.
miasto4fu_hwpanes.PNG

I mini mapa miasta(shape ulegnie lekkiej zmianie) :
minimap_hwpawqs.PNG

Pozdrawiam.

Ehh... Nie lubi? chodzi? po miastach w tym stylu. Mapa ciekawie zrobiona chod? mam wra?enie, ?e czego? brakuje w tych twoich miastach. Mo?liwe, ?e mi si? tylko tak wydaje bo nie lubi? takiego stylu ,a szczeg?lnie tych wed?ug mnie beznadziejnych kraw??nik?w, kt?re oddzielaj? traw? od drogi.
Zr?b mo?e jak?? g?rk? z wodospadami lub jaki? du?y resp np. GS?w. Takie rzeczy zawsze ch?tnie ogl?dam. Gdyby nie to miasto to ca?a galeria by?a by zajebista. ;)

Statek fajny, podoba mi si?, pe?no detali itp. Dalej, nast?pna rzecz, kt?ra mi si? podoba to ten sad, tylko te drogi wydaj? mi si? takie puste, brak jakiegokolwiek brushu - piasku, zw?aszcza ten br?zowy by si? tutaj przyda?. Ocena to 9,5/10.

Ostatnie prace s? bardzo ?adne bardzo mi si? podobaj?
dbaj?c o to ze jak najmniej element?w dajesz wychodzi ci to ?adnie.

Powodzenia!

Ciekawe mapy. Najbardziej urzek?a mnie Twoja architektura, kt?ra ma tylko kilka niedoci?gni??. Ciekawym urozmaiceniem w mie?cie by?aby trawa wychodz?ca za kraw??niki borderami. Rzecz jasna w niekt?rych miejscach :)
Co do podziemi s? naprawd? dobre. Robisz mo?e mape do jakiego? ots? Bo ch?tnie na takiej zagram :D

@AgentPepe - Tak tworz? map? do mojego serwera RPG.;)
MEDONA_hsxnqnw.PNG

rotss_hsxenhx.PNG

abc_hsxwhwe.PNG

Wszystkie prace trzymaj? poziom aczkolwiek od pocz?tku galeri do teraz ten sam, nic sie nie polepszy?e? ani nie pogorszy?e?. Sprubuj robi? trudniejsze mapki jak to na zaawansowanego mappera przysta?o np.Miasto w (lub na) wielkim wodospadzie, to wyjdzie ci na dobre.

Uwa?am i? robi? lekkie post?py.
Nie sko?czony random.
random_hsxwsws.PNG

Ostatnia praca jest dobra, lecz wed?ug mnie za ma?o kamyk?w i krzaczk?w. Jednak?e i tak trzyma bardzo wysoki poziom. ?adna praca, nie za?miecona detalami i oczywi?cie bez b??d?w.
Nie pasuj? mi tutaj tylko te drzewa z jungli.
Zapraszam do oceny mojej galeri :)

Kt?ry raz robisz serwa RPG? Bo chyba nie pami?tam <yhmm> Mapa ciekawa, zw?aszcza te miasto i cave z rotworms. Ocena 9,5/10. Sko?cz to miasto!!

Ciekawe podziemia, g?ry fajnie zmiesza?e? z t? czerwon? g?r? i tymi krzakami, natura te? mi si? podoba, tylko poka? co? wi?cej g?r bo bardzo mi si? one podobaj?. Praca na 10/10.

Status
Zamknięty.
Do góry