Mlvl ???

Status
Zamknięty.

Gumisim

Active User
Styczeń 4, 2011
Liczba reakcji
4
Mam 23 sorker-a :O i mam rozterke. Czy op?aca si? robi? mlvl ? :ops:
Co mi to da ? mialem kine na duzym poziomie i tam dzieki mlvl-owi wiecej si? leczy?em. B?d? wi?cej wali? z czar?w (wiem ?e r??d?ka wali zawsze tyle samo)?
Je?li tak to o ile musz? zwi?kszy? mlvl ?eby to co? znaczy?o ??
PS.Mam nadziej? ?e co? rozumiecie . ;)

Odp: Mlvl ???

Magic level to tak jakby skille sorca / druida. Moim zdaniem jest to jak najbardziej logiczne, ?e im masz wy?szy poziom magiczny tym wi?cej:
- uderzasz z czar?w;
- leczysz si?;
- i wszystko co zwi?zane z magi? progressuje.

Ja Ci proponuje wbi? 25 level i skillowa? magic level poprzez robienie run, na przyk?ad Heavy Magic Missle (HMM), kt?re mo?esz sprzeda? lub wykorzysta? na w?asny u?ytek, w?asny exp. ;)

Na 25 poziomie poskilluj mlvl tak do min. 25 - 30, staraj si? mie? tak mniej wi?cej r?wny lvl i mlvl (oczywi?cie na poziomach wy?szych nie b?dzie to ju? mo?liwe :D).

Pozdrawiam.

Siema, mia?em kiedy? 50 Druida jak jeszcze gra?em i mog? Ci jedynie powiedzie? jak ja robi?em:
* Zawsze 5mlvl wi?cej od levela
Dla przyk?adu : na 44 levelu/ 49mlvl z Terra Wave (Exevo Terra Hur) w monstera max za 362, player ~~160.
* Og?lnie je?li masz du?o czasu to R?b sobie runki, nigdy nie wastuj many na np Exure.
* Ja zawsze robi?em tak, ?e robi?em stalagmity a? si? soul sko?czy?, bra?em terra rod i exp na cyklopy. Bi?em lvl ostro, soul si? odnawia? i zabawa od pocz?tku.
Zawsze mo?esz Odpali? bota, ale sam sobie u?wiadom, i? jeste? FRAJEREM robi?c to.
Pzdr MacGyver

Bp Hmm?
100 x 20 = 2000 hmm
Troszk? roboty za ile sprzedasz? WOW..?
Wyra?? to tak : Duuu?o ;]

Dawaj + xd

A jaka? powa?na odpowied??

@up
jak robie HMM to w Bp jest 200 ;]

Mam 23 sorker-a :O i mam rozterke. Czy op?aca si? robi? mlvl ? :ops:
Co mi to da ? mialem kine na duzym poziomie i tam dzieki mlvl-owi wiecej si? leczy?em. B?d? wi?cej wali? z czar?w (wiem ?e r??d?ka wali zawsze tyle samo)?
Je?li tak to o ile musz? zwi?kszy? mlvl ?eby to co? znaczy?o ??
PS.Mam nadziej? ?e co? rozumiecie . ;)

Op?aca? To ma?o powiedziane, maj?c wysoki mlvl dajesz sobie gwarancj? na mniejsze waste (wi?cej si? leczysz exur?, mocniej strzelasz z run/spelli), najlepiej by? zawsze mia? wy?szy mlvl ni? Tw?j lvl, co jest oczywi?cie awykonalne od lvli 70-80++, ale na ten 23 lvl najlepiej by by?o, gdyby? mia? 25-30 lvl ;)

@Vendeto

Nie musia?e? ju? nic pisa? o progresji wszystkiego zwi?zanego z mlvl'em, bo to brzmi jakby? napisa? od nowa, ?e mocniej uderzasz i bardziej si? leczysz. Bo w sumie to wszystko co z magi? zwi?zane w tibii xd

@MacGyver

Niekt?rzy mog? po prostu nie chcie? i nie siedz? po 16h+ dziennie przy kompie klikaj?c exur? czy adori tera.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry