• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

MlvlSKiller by Lucker v1.0

Status
Zamknięty.

Lucker906

Active User
Witam! Dzisiaj chcia?em przedstawi? wam prostego bocika kt?ry za nas b?dzie skillowa? mlvl. Wiem, ?e teraz praktycznie ka?dy lepszy bot to potrafi, ale takie boty s? p?atne lub gracze maj? problemy z jego uruchomieniem. Bot mojego autorstwa jest bardzo prosty, dzia?a na ka?dej wersji tibii powy?ej 7.8 i jest banalny w obs?udze!

botiu.png

Instrukcja:

1. Pobierz bota z tej strony:
2. Uruchom tibi? i zaloguj si? na swoj? posta?.
3. Uruchom bota i w pole tekstowe wpisz czar kt?rym chcesz skillowa?.
4. Ustaw na hotkey F2 przedmiot regeneruj?cy man?!
5. Nast?pnie naci?nij "START CZAR" i "START MANA"
6. Kliknij myszk? w pole tekstowe czatu g??wnego w tibii.
7. Brawo! Uruchomi?e? bota i jak wida? twoja posta? czaruje i manasuje si? sama!
8. ?eby zatrzyma? skillowanie wci?nij "STOP CZAR" i "STOP MANA"

SKAN:

Je?eli macie jakie? pytania i problemy to piszcie. Pozdrawiam :).​

Our partners and their custom servers:

Odp: MlvlSKiller by Lucker v1.0

programik przydatny dla nowych ludzi co zaczynaj? przygod? z botami ;)
a sprawdza? kto? czy to czyste?

A da?oby zrobi? opcj? na mc? Czyli ?eby dwa razy odpali? ten program i dzia?a? na dw?ch postaciach jednocze?nie?

Ja to bym source nie pogardzi?.. ch?tnie bym na podstawie Twego bota zrobi? co? swego w celach douczania.

Ehh przepraszam, ?e reuploadu nie by?o, ale w ten sam dzie? w kt?ry mia?em go udost?pni? pad? mi system, na szcz??cie przed chwil? okaza?o si?, ?e m?j kuzyn ma jeszcze ten program na swoim komputerze a tak si? sk?ada, ?e dzisiaj go odwiedz?! Tak wi?c na 1000% reupload uka?e si? dzisiaj. Jeszcze raz przepraszam za t? d?uuuuuuuuuuuuuug? obsuw?. ;/

---Aktualizacja---

Reupload:

Jeszcze raz przepraszam za taki wielki odst?p czasu, ale w ko?cu jest:

SKAN:

Dodatkowo je?eli kto? chce mie? troszk? dok?adniejsz? ni? na pierwszej stronie instrukcj? na swoim dysku to prosz?:

By?bym bardzo wdzi?czny jakby? jeszcze zrobi? do tego bota "auto login" wtedy to najlepszy bot trainer!.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom