What's new

Mocniejsze od?ywki, czyli droga na skr?ty...

Status
Not open for further replies.

kosmos2

Advanced User
Reaction score
48
Odp: Mocniejsze od?ywki, czyli droga na skr?ty...

Wszyscy kt?rzy bior? si? za kulturystyke, bior? sterydy. To nie bajka, i ?wiat nie jest kolorowy, film to te? nie jest. Pudzian ca?y czas ?yka sterydy, zreszt? jak reszta kulturyst?w.
#Baambaam
Na margines czasu nie b?d? traci?, za wszelk? cen? chcesz pokaza? ?e jeste? m?drzejszy. Zupe?nie jak dziesi?cio latek, kt?ry pr?buje udowodni? ?e ma klocki lego.

Na wst?pie powiem i? Pudzian nie jest kulturyst?. Skoro twierdzisz ?e Pudzian bierze sterydy to podziwiam Ci?. Wystarczy nawet pomy?le?. Pudzian ma ju? 12 letni sta? w strong man obecnie na tzw emeryturze. ?wiczy? wiadomo musia? o wiele wcze?niej to pomy?l logicznie czy po tylu latach brania steryd?w Pudzian by tak wygl?da?? Powiem tylko ?e by wygl?da? jeszcze gorzej. Przecie? jakim trzeba by? (za przeproszeniem) t?pakiem ?eby tego nie poj??? Wiesz co to jest w og?le si?ownia? Dobrym przyk?adem te? jest Lorenzo Becker. Poogl?daj sobie jego treningi na youtube.

Cenega

Advanced User
Reaction score
18

Na wst?pie powiem i? Pudzian nie jest kulturyst?. Skoro twierdzisz ?e Pudzian bierze sterydy to podziwiam Ci?. Wystarczy nawet pomy?le?. Pudzian ma ju? 12 letni sta? w strong man obecnie na tzw emeryturze. ?wiczy? wiadomo musia? o wiele wcze?niej to pomy?l logicznie czy po tylu latach brania steryd?w Pudzian by tak wygl?da?? Powiem tylko ?e by wygl?da? jeszcze gorzej. Przecie? jakim trzeba by? (za przeproszeniem) t?pakiem ?eby tego nie poj??? Wiesz co to jest w og?le si?ownia? Dobrym przyk?adem te? jest Lorenzo Becker. Poogl?daj sobie jego treningi na youtube.

Daje st?wk?,?e na 100% wspomaga? si? sterydami ;)
Aby pod?apac mas?,na si?? itp :)
Przeciez nie kazdy steryd dzia?a tak,?e wstrzykujesz i ro?nie ci niewiarygodnie wielki mi?sie? ! ;)
Niekt?re dodaj? si?y,inne wyrze?biaj? !
Zaczynaj?c oczywiscie od tego,?e nie wszystkie si? wstrzykuje ;) s? te? doustne(anaboliczne)
Pozdro =]

Inspired

Active User
Reaction score
6

g?wno prawda sam znam kolesia (jest instruktorem na si?owni na kt?ra chodz?)
mia? startowa? na MP w kulturystyce. og?lnie podobno by? bardzo dobrze zapowiadaj?cym si? kulturyst? ale po wypadku samochodowym co? mu si? sta?o z praw? r?k? i nie m?g? jej ju? tak bardzo anga?owa? w ?wiczeniach jak do tej pory. Kole? nigdy nie bra? steryd?w bo nawet na to nie mia? kasy to samo z od?ywkami... te? z nimi nie przesadza?. Przed wypadkiem wygl?da? na prawd? imponuj?co (je?li chodzi o kryteria kulturystyki), widzia?em jego zdj?cia z tamtego okresu. wszystko to osi?gn? mimo, ?e nie bra? steryd?w.
nie chc? po prostu, ?eby kto? pomy?la? ?e m?wisz prawd? i poza tym wiem, ?e z nas 2 to ja mam racj?

Tw?j instruktor, to tw?j instruktor i chwa?a mu za to, ?e nie bierze steryd?w. Nie jestem zwolennikiem tego ca?ego syfu, ale to ja mam racje i nie wiem kto pokolorowa? wasz ?wiat, ale m?j nie jest taki barwny i wiem troche na temat ?wiata. Dyskusja dobiega ko?ca, bo jak mi wiadomo, d?uga dyskusja oznacza, ?e obie strony nie maj? racji, a nie chc?, ?eby uznano prawd? za kompletn? prowokacje i kupe bzd?r. ?egnam pan?w, ja si? wy??czam. Miejcie dalej zaklejona oczka, i utrzymujcie si? przy swoim zdaniu.

Ksodio

Advanced User
Reaction score
30

Ch?opie po roku na hmb i odpowiednich ?wiczeniach powienie? mie? rozbudowane mi??nie. Osobi?cie polecam kupi? geinera + odpowiedni? diete a nie wpierdala? inne koksy,

Import

Active User
Reaction score
15

W takim wypadku polecam witaminy:

metanabol2.jpg

jelfa-omnadren-250.jpg

Macie, pos?uchajcie sobie:

Last edited:

baambaam

Active User
Reaction score
9

Tw?j instruktor, to tw?j instruktor i chwa?a mu za to, ?e nie bierze steryd?w. Nie jestem zwolennikiem tego ca?ego syfu, ale to ja mam racje i nie wiem kto pokolorowa? wasz ?wiat, ale m?j nie jest taki barwny i wiem troche na temat ?wiata. Dyskusja dobiega ko?ca, bo jak mi wiadomo, d?uga dyskusja oznacza, ?e obie strony nie maj? racji, a nie chc?, ?eby uznano prawd? za kompletn? prowokacje i kupe bzd?r. ?egnam pan?w, ja si? wy??czam. Miejcie dalej zaklejona oczka, i utrzymujcie si? przy swoim zdaniu.

m?wi?e? ?e wszyscy bior? ja wiem ?e nie wszyscy, poda?em nawet przyk?ad wi?c nie masz racji

Status
Not open for further replies.