Modern'U'bar. Moja koncepcja userbara. Wejd? i zobacz [you]

Status
Zamknięty.

HoRdeS

User
Styczeń 27, 2010
Liczba reakcji
3
Nie wiedzia?em gdzie to umie?ci? wi?c umieszczam tu, w razie potrzeby prosz? o przeniesienie.
Mia?em kiedy? pewien pomys? by stworzy? co? co odstaje od przyj?tych norm i zwyczaj?w.
Tak w?a?nie wpad?em na ten pomys?: stworzy?em userbara i mi si? nie podoba?o, ?e kawa?ek rendera jest niewidoczny. Powi?kszy?em wymiary do 390x30 i tak oto powsta?o to:
majkrosoftmub.png

Kod:
A to gdyby nie dzia?a? obrazek: http://img408.imageshack.us/img408/6425/majkrosoftmub.png
Oto moje zasady na tworzenie modern'U'bara:
1. Wymiary 390x30.
2. Ramka 1px.
3. Po?ysk po stronie napisu nie dochodz?cy do rendera.
4. Napis jak w classical userbarze.
5. Ikona/render wystaje poza standardowe wymiary classical userbara.
Prosz? o wasze opinie. :D

Notka moderatorska:
Przenosz?

Odp: Modern'U'bar. Moja koncepcja userbara. Wejd? i zobacz [you]

Moim zdaniem to nic ciekawego, wiele jest takich userbar?w, ba nawet lepszych!
Troch? nie podoba mi si? kolorystyka i ten jasny redner, ramka jest dobra, bo nie za gruba, og?lnie nie ma za bardzo co oceniac, bo to tylko jeden, malutki userbar, zr?b wi?cej!

Wielkie dzi?ki za komentarz, w wolnej chwili dodam ich wi?cej... Render sam zrobi?em, wyci??em go z tapety windowsa se7en ;p

Dla mnie kolorystyka spoko, czcionka te?, tylko mam jedno zastrze?enie w logo Windows.

Za jasno w tamtym miejscu i dobrze kolor?w logo nie wida?. Poprawo to!

To chyba powinno by? w grafice, ale nie jestem pewien. Nie wiem dlaczego avatary, sygnatury, czy nawet userbary z wystaj?cym renderem s? teraz takie modne, rozumiem jaki? ciekawy avatar, ale robi? taki ubar? Tw?j jest bardzo brzydki, za jasne kolory, za d?ugi, za w?ski.. Po co robi?e? taki d?ugi je?li po ?rodku i tak jest pusto? Stare s? o wiele lepsze.

To nie jest ?aden modern'u'bar, tylko normalny userbar z wystaj?cym renderem - uwierz mi, znam si? na tym :P

Kolorystyka fajna, lecz trochu w oczy pizga. Napis jest ma?o widoczny zdeka. Je?eli chcesz si? kszta?ci? w grafice - poczytaj tutoriale o userbarach/sygnaturach na r??nych forach graficznych.

Ostatnia edycja:

Spierdala? chuje! Wy si? nie znacie, na d?ugo?? jest dobry. Pierdole was i to forum. Kurwa nooby. Wszystko po staremu by?cie robili.

Moderatora prosze o bana za nadu?ywanie wulgaryzm?w.

Wy by?cie tylko robili wg. poradnik?w i og?lnie przyj?tych zasad. ?a?uje ?e si? tu zarejestrowa?em. Powodzenia w lizaniu dupy moderatorom.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry