• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moj? grafiki 32x32

Status
Zamknięty.

FMA

Advanced User
Liczba reakcji
11
Witam , w tym temacie b?d? zamieszcza? swoje grafiki , zwane "tibijskimi". Nie owijaj?c w bawe?n? , zaczn? umieszcza? graficzki ;s

Pirate set (armor i legs):
piratsetcz1uo4.png

piratsetcz2mn7.png

Jaka? tam rybka:
jakarybafu3.png

Prac? by?y robione , dla jednego u?ytkownika tego forum , ale d?ugo si? nie odzywa. Dlatego , wytrzymam jeszcze jaki? czas i narazie zabraniam u?ycia ich , na swoim ots :D

Mo?ecie tu dawa? propozycje , tego co mam robi?...

Odp: Moj? grafiki 32x32

D?ugo ju? w tym siedzisz? Ja z 3latka :P Pozwolisz ,?e umieszcz? tu swoje wszystkie grafiki jakie zrobi?em?? Fajny ten pirate set fajnie wymy?li?e? :P Daj odpowiedz czy mog? umie?ci? swoje.

To dodaj? :P Jak nie mog? to powiedz to usun?.

w/w to po prostu kopia, tw?rca tego postu przyw?aszczy? sobie prace. //Gudio

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@up 2 nawet ?adne jesli pozwolisz to powycinam i dam na swojego ots'a

@topic
Jak bys mogl mi dark set zrobc i wyslac na priv

FMA, og?lnie Tw?j set mi si? nie podoba. Co b?d? owija? w bawe?n?- jest brzydki, ale Nitra Vee te wszystkie grafiki s? bardzo ?adne, jak 3 lata siedzisz to si? nie dziwie, ?e tak ?adne prace wychodz?...
@Nitro Vee
Nie zachowuj si? jak noob, bo nie b?d? Ci przytacza? odno?nie reput?w.

Ostatnia edycja:

Dobry jestes Mojim zdaniem, muglbys grafowac do Rl tibi lub do mojego ots"a

Spurer Grafiki Najfajniejszy to ten Gryf ;)))

Pozdrawiam

@Zizi
Pozwol? chcesz to dodaj nawet wszystkie po to je prze ciesz robi? , nie robi? ich dla siebie bo otsa nie mam ;/ Reputki dla mnie lec? :D Hahaha ?art.

FMA, og?lnie Tw?j set mi si? nie podoba. Co b?d? owija? w bawe?n?- jest brzydki

Opisz dlaczego , wtedy mo?e to poprawi? i dzi?ki tobi? stan? si? w tym fachu lepszy :> ?

Przykro mi Nitro , ale kilka prac na pewno nie jest twoich. Pochodz? one z strony , gdzie jest bardzo du?o takich grafik... Nie czyta?em tam regulaminu , ale chyba mo?na ich u?ywa? , jak kto? chc? to PW , a podam adres strony :)

pracki fajne i dobre ale na tyle ile jest ju? grafik opublikowanych w internecie to nie jestem pewien czy s? tu jakie? godne uwagi przez CipSoft :rolleyes: jest ich r?wnie? dosy? ma?o a i jak wiemy praca musi znajdowa? si? na r??owym tle a Nitroo Vee zrobi? jedn? wielk? kup? :p ale prace obu u?ytkownik?w bardzo dobre ;)

#Nitro
Szkoda mi Ci?. ?amiesz prawa autorskie, podszywaj?c te prace pod siebie. Widzia?am je ju? i wiem, ?e nie s? Twoje.

#topic
Nawet ?adnie Ci to wysz?o, tylko ta rybka taka nie bardzo ;d No i ten armor, te? taki nie za bardzo ;)

Nawet ?adnie Ci to wysz?o, tylko ta rybka taka nie bardzo ;d No i ten armor, te? taki nie za bardzo
l?l.

Set jest spoko, rup fiencej.
Tylko do tych legs?w mog?e? da? jak?? ?at? na kolanie albo dziur? ; d

Mogli?cie je widzie? bo je umieszczam na internecie -,- Poprostu mi was ?al ja nie tylko tu je doda?em w wielu wielu innych miejscach je umie?ci?em.

@down
Omfg raz to kolesiowi dawa?em bo na otsa chcia? i ja nie mam tylko jednego nicku.

Ostatnia edycja:

Mogli?cie je widzie? bo je umieszczam na internecie -,- Poprostu mi was ?al ja nie tylko tu je doda?em w wielu wielu innych miejscach je umie?ci?em.

Na Brazylijskiej stronce? W?tpi?, ?e to Ty. Tam s? nawet autorzy, wi?c nie pieprz, ?e to Ty robi?e?...

#Rybol
Szkoda mi Ci? dzieci? ;<

Nitro , to na pewno nie ty ;s.
Stronka jest brazylijska i te prace , nawet nie s? jednego autora! Patrz?c tak z grubsza , ju? si? doliczy?em 6 , nie pogr??aj si? ;s.
Zaraz zabieram si? do roboty. Co do pro?by jednego z u?ytkownika , co do dark set`u , opisz to bardziej :d...
Jak kto? co? chce do ots , a moje prac? mu si? podobaj? (:<) , niech szybko powie , co i opisze , a mu zrobi? ;)

@down
?le doda?e?
blackdragonmo3.gif

To tylko dragon przefarbowany , w jakim? programie maj?cym opcje krycia :s
@Jeszcze raz down
Nie edytowa?e? ? Bo na pocz?tku si? nie wczytywa?o , bo chyba liter?wka w ramkach by?a ()...

Ostatnia edycja:

blackdragonmo3.gif

To moja.

@topic

Z twoich grafik mi si? podobaj? tylko legi, Armor taki ?redni, a rybka niezbyt mi si? podoba.

@up
czego ?le?? Nie rozumiem.
Aha

@down
To nie paint

Faktycznie nie zauwa?y?em a ta grafika jest sprzed roku, w dodatku mam troch? problemy z rozr??nianiem kolor?w

Ostatnia edycja:

Popatrzcie jak chodzi to w pewnym momecie ma miedzy stop? a nog? kolor taki lodowaty (?)

Wida? ?e to paint :p

@2up
Dobre, mam nadzieje ?e b?dzie wi?cej grafik?w na naszym forum :P

@2down
Dobre r?b dalej i wklejaj :D Pozdro.

Ostatnia edycja:

Hahaha? 2h nie gadaj :P
Wystarczy otworzy? paintem grafik? blue robe i odwr?ci? kolory (ctrl+i) ;)
Nawet koloru t?a nie zmieni?e? na czarny b?d? r??owy xD

Skopiowa?em ten obrazek wklei?em do painta nacisn??em ctrl+i i pojawi?a si? najnormalniejsza w ?wiecie grafika blue robe xD

PS. Zapraszam xD

Ostatnia edycja:

i znowu pare moich
Swamp_Demon.gif

DrgonFire_Rod.gif

Wand_of_Marlin.gif

Demon_Boots.gif

to s? grafiki sprzed roku mo?e znowu powr?c? i zaczn? robi?, ale nie wiem czy wam si? podobaj?.

@Nitros

Thx, tylko si? zajmowa?em tym rok temu i troch? mi si? zapomnia?o, ale powr?c?

@all czepiaj?cy si? Nitrosa

Ta dobra nie czepiajcie si? chcia? zaszpanowa? po tym co zrobi? (no nie wysz?o), a ty Nitros przynajmniej nie k?am i po?wicz z grafikami i zr?b jak?? fajn? i si? czepia? nie b?d? i nie kopiuj z innych stron.

Ostatnia edycja:

Tym razem ca?kiem nowa nie powtarzalna.

Prosz? o komenty ale robi?em to 2h wi?c wiecie.

@down
My?lisz ,?e tak robi?em?? To ?al ja tak nie robi?, ja robi? kratka po kratce.,

Taaa... Sko?cz ok?amywa? ludzi... Dowody co do tego ?e odwr?ci? kolory, sam si? przyzna?:

Ja 22:03:26
odwr?ci?em kolory
Ja 22:03:37
i czemu s? identyko takie same kolory u Ciebie?
Nitro Vee 22:04:02
bo tak?
Nitro Vee 22:04:08
mo?e i tak zrobi?em
Nitro Vee 22:04:14
ale co z tego? ale zrobi?em

I znowu moje

I mam Pytanie czy mog? dodawa? grafiki w tym temacie czy mam za?o?y? sw?j w?asny??

co? si? spsuja?o

spr?buje poprawi?

niestety musi by? tak

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry