• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Moj ots 7.6

Reihlon123

User
Listopad 2, 2009
Liczba reakcji
0
Witam

Robie sw?j ots, mia?em ju? pare ots?w wi?c mam do?wiadczenie ale to by?y normalne otsy.

Ten b?dzie na hamachi

No i pytanie jest takie; czy kto? b?dzie gra? poniewa? nad map? du?o si? nam?czy?em lecz avast usun?? i robi? now?.

Sie? hamachi stworze gdy b?d? wiedzia? czy jest sens robienia takiego serwa

M?wcie czy grali by?cie a je?eli macie pomys?y co zrobi? nowego na mapie podawajcie!(np. "drugie depo pod trainerami", 2 trainery w depo ,statek na expie np. demony...) [licz? na wasz? wyobra?ni?]

Mapa armoni​

Odp: Moj ots 7.6

@up
Pod Hamachi zagra ma?o os?b, z tym mo?esz si? ju? liczy?.Najlepiej jakby? mia? dedyka, to ju? zupe?nie co innego.

@up
Pod Hamachi zagra ma?o os?b, z tym mo?esz si? ju? liczy?.Najlepiej jakby? mia? dedyka, to ju? zupe?nie co innego.
Tak racja, pod hamachi zagra naprawd? ma?o os?b. Lecz je?li autor posiada co? w stylu routera to si? da Przekierowa? porty ( Tez si? kiedy? m?czy?em, my?la?em ze nie b?d? m?g? mie? otsa, a tutaj jednak )
Co do tematu:
M?wcie czy grali by?cie a je?eli macie pomys?y co zrobi? nowego na mapie podawajcie!(np. "drugie depo pod trainerami", 2 trainery w depo ,statek na expie np. demony...) [licz? na wasz? wyobra?ni?]

Mapa armoni
Fajnie by by?o zagra? na jakie? przerobionej mapce "tibiafun".
Lecz z?by nie by?o super przedmiot?w w sms shopie, tylko np pacc i jakie? podstawowe eq.

Podrawiam,
Mr David.

Jesli bd mia? w?asn? mapk? nowe skrypty w?asnej roboty to z ch?ci? zagram.
Jesli nie to wiedz ?e praktycznie nikt nie zagra na twoim ots. :D

nikt nie bedzie gra? na hamachi

?artujesz prawda ? ?mia? mi si? chce, b?dzie kto? gra? tylko tutaj algebra si? k?ania. Przy okazji, Dodane s? expowiska, przerobione trainy, depo przerobione, wkr?tce kszta?t depa si? zmieni....

@UP
Ty kole? ja Cie nie kminie w temacie pytasz czy kto? b?dzie gra? a tu piszesz:
'?artujesz prawda ? ?mia? mi si? chce, b?dzie kto? gra? tylko tutaj algebra si? k?ania.'

Si? zdecyduj mo?e co? Bo mi si? ?mia? chce teraz... -.-

Na hamachi nikt nie gra bo to nie ma sensu. Lepiej bez hamachi gra? i tak jest teraz miliard ots?w bez hamachi wi?c mo?na przebiera? do woli..

Na hamachi b?dzie ma?o ludzi gra?o:( lecz ja te? mam ots pod ten program:p

m?wisz ze nikt nie bedzie gral n hamachi hahahahaha no faktycznie bedzie gralo malo ludzi ale napewno nie 0 a tak pozatym podaj stronkew i ip mam fajny pomysl do otsa zrobic by pk od 1 lvla i pvp ze jak zlejesz 2 gosci dostajesz np itemki ;] pozdrawiam damian 112 :] pomoglem? daj notke ;S

m?wisz ze nikt nie bedzie gral n hamachi hahahahaha no faktycznie bedzie gralo malo ludzi ale napewno nie 0 a tak pozatym podaj stronkew i ip mam fajny pomysl do otsa zrobic by pk od 1 lvla i pvp ze jak zlejesz 2 gosci dostajesz np itemki ;]

Nie da si? zrobi? skryptu, ?e jak (jak ty to napisa?e?) zlejesz go?ci dostajesz itemki.
P.S: Naucz si? robi? otsy bo jak by by? pk od 1 lvla ka?dy by mia? po 50-80hp, rzuc? si? na niego 2-3 osoby i DIE.

sorry ze niepisalem tu ale niemialem internetu teraz bede all sluchal:(

S?uchaj jesli ludzie maja do wyboru 100 otsow bez hamachi 50 otsow na dedykach i kilka na hamachi myslisz ze wybiora hamachi?myslisz ze im bedzie sie chcialo podlaczac do sieci i sciagac program?Nie bo po co jak sa inne bez hamachi otsy. Hamachi=kl?ska otsa ;]

hamachi = max 10 online z rekordem ~15.
Je?li chcesz stawia? ots na hamachi to najlepiej nie stawiaj wcale.
Nie zareklamujesz otsa, nikt na pewno nie b?dzie ?ci?ga? specjalnie hamachi ?eby ?eby wej?? na ots 7.6 gdzie gra 10 os?b. Zapomnij.

Back
Do góry