• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja 1 mapka

Status
Zamknięty.

I16

User
Liczba reakcji
5
Helo, nie wiem wszystkiego na temat mapowania, ale zrobi?em 2 w 1 expowisko... Oto one :
ss :
Expowisko G?rne.
mappigi16.png

Expowisko dolne.
mappigdowni16.png

Wiem ?e s? dupne ale chcia?em zaprezentowa? moje 1 prace mapowe ;)
Oceniajcie :
[Je?li Z?y dzia? to prosz? przenie?? do Dzia?u Prezentacje]

Notka moderatorska:
Z?y dzia?, przenosz? do prezentacji

Odp: Moja 1 mapka

Hahahah, zgon na miejscu. Prace ohydne, bez ?adnej detalizacji, pomys?u a nawet wyko?czenia border?w, panuje wszechobecny syf i wszystko ze sob? nie wsp??gra.
Innym to odradzam, lecz Tobie polecam u?ywa? auto-bordera.
Jednak nale?y Ci? pochwali? za co? "swojego".

Na pocz?tek: To jest exp dla jakiego? 20k-50k go?cia wal?cego wielkim czarem obszarowym(exora - 7.6)(exevo gran mas frigo - 8.xx+)

Screeny wycinaj u?ywaj?c F11

Na pocz?tek r?b wszystko normalnie, nie u?ywaj palety RAW.

Prace s?abeusza - totalna klapa - 4/10

Przynajmniej niekt?re rzeczy trzymaj? si? kupy.

To moje dopiero pocz?tkowe prace,my?l? ?e b?d? robi? co raz lepsze.]

Fluos2.Hahahah, zgon na miejscu. Prace ohydne, bez ?adnej detalizacji, pomys?u a nawet wyko?czenia border?w, panuje wszechobecny syf i wszystko ze sob? nie wsp??gra.
Innym to odradzam, lecz Tobie polecam u?ywa? auto-bordera.
Jednak nale?y Ci? pochwali? za co? "swojego".
Jak ty zaczyna?e? mo?e robi?e? lepsze ale nie za dobre, tak samo ja Teraz Robie dupne prace,ale jak si? wszystkiego ponaucz? to b?d? lepsze prace, coraz lepsze ^.^

Ostatnia edycja:

Jak chcesz by? na tym pu?apie co my to od razu mo?esz to zostawi?.
Jedyne co Ci zosta?o kseroboju to chuja warty plagiat a swoimi pracami mo?esz co najwy?ej podciera? dupe. Nic nie umiesz, mapy s? kwadratowe, bez bordera nawet u?ywaj?c RME nie potrafisz nacisn?? pierdolonego przycisku A.

Nie wiem czy to nie przypadkiem prowokacja, bo a? nie mog? uwierzy? ?e mo?na zrobi? co? takiego.

Gdy praca zacz??a si? wczytywac to z?apa?em si? za ?eb i mrukn??em pod nosem "O ja pier.."

Tego czego? nie da si? nazwac pracami, wygl?da jakby? zrobi? to specjalnie, wszystko porozrzuca?e? byle jak i na odwal, aby by?o.
Nie zauwa?am tu miejsca gdzie nie ma b??du, wszystko kwadratowe i zrobione ?le -999/10.

Witam, na pocz?tek szacun za w?asn? prace :).
A co do mapy to tak:
Porozrzuca?e? wszystko byle jak, byle gdzie i byle by by?o. Nawet na tibi 7.6 ju? lepiej by to wygl?da?o, a dlaczego? Bo mia? by? mniej rzeczy do rozrzucenia.
Jak pierwszy raz zobaczy?em ten obrazek to pomy?la?em... ju? gdzie? to widzia?em, a gdzie? Jak zmieni?em spr tibi 7.6 na tibie 8.5 i j? w??czy?em(wysz?o mi co? podobnego).
Lepiej abym nie ocenia? bo nie chcia? by? wiedzie? co bym napisa?.

#down
Gdzie ja napisa?em ?e to skopiowa?e?(a? wstyd by?o by to kopiowa?)?

Ostatnia edycja:

Witam, na pocz?tek szacun za w?asn? prace :).
A co do mapy to tak:
Porozrzuca?e? wszystko byle jak, byle gdzie i byle by by?o. Nawet na tibi 7.6 ju? lepiej by to wygl?da?o, a dlaczego? Bo mia? by? mniej rzeczy do rozrzucenia.
Jak pierwszy raz zobaczy?em ten obrazek to pomy?la?em... ju? gdzie? to widzia?em, a gdzie? Jak zmieni?em spr tibi 7.6 na tibie 8.5 i j? w??czy?em(wysz?o mi co? podobnego).
Lepiej abym nie ocenia? bo nie chcia? by? wiedzie? co bym napisa?.

Chcesz powiedzie?, ?e ja skopiowa?em t? mapke ?o.O
<buzka> To moja 1 praca, mo?e i na 7.6 lepiej by usz?o ale ja si? dopiero ucz? wi?c nie b?dzie odrazu 9/10 oceny :< tylko takie jakie s? teraz.

Mia?em nie komentowa? twoich prac ale...Jak sam wspomina?e? "dopiero si? ucz?". Chc? ci? troch? podnie?? na duchu, ?eby? si? nie zniech?ci?. Prace s?abe. U?ywasz jednego przedmiotu jeden obok drugiego co nie ?adnie wygl?da.W RME jest tak?e zak?adka "Raw Palette" -jest w niej o wiele wi?cej przydatnych dodatk?w. Na razie wstrzymam si? z ocen?. ;]

~Pozdrawiam.

Powiem tyle we? poczytaj poradnik?w troch? potem zacznij co? robi? w RME. Bo narazie ci nie idzie. Ale na pocz?tku nie b?dziesz robi? map jak pro. ?wicz, ?wicz, ?wicz. Pozdrawiam.

Oto 3 nowe mapki, mam nadziej? ?e b?d? si? podoba? :| bo tutaj si? ju? troch? przy?o?y?em.
Praca nr.1
i16pozdrawiam.png

Praca nr.2
npci16.png

Praca nr.3
i16mapka.png

No, tutaj wida? r??nic?. Czy te mapy s? twoje ;]? Praca nr. 2 naj?adniejsza. Oceniam Ostatnie prace na 6. Wida? popraw?, czekam na nast?pne mapy. Oby by? to tw?j pomys?...

1 prace tragedia nic nie jest zrobione dobrze wszystko na odpierdol i na szybko ale widz? ze masz odwag? pokazuj?c takie co? hehe ostatnie 3 prace s? w miar? wida? spora popraw? do tego co by?o wcze?niej no c?? ?ycz? nowych udanych coraz lepiej prac pozdrawiam
Revi;)

Nadal s?abo, praca nr.1 i 3(z tych ostatnich) ca?kowicie puste, ?adnych kamyczk?w trawy.
Praca nr.2 tez s?aba ale natura ju? lepiej, nie pasuje czerwona g?ra z prawej strony.
Nast?pnym razem pokazuj prace w rme bo na tibi wida? ma?y obszar, a w rme mo?na zrobi? co? wi?kszego.
Ocena: 3/10

#edit
Czy ja napisa?em ?e nadal tak s?abo mappujesz?
Ale dawaj ss z map editora.

Ostatnia edycja:

ale zobacz w tedy by?o 0,5/10 punkt?w ;< teraz 3/10 ;)
Stwierdzaj?c ?e idzie mi coraz lepiej ;
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry