• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja mapka

Status
Zamknięty.
Odp: Moja mapka

Powiem ci, ?e nie jest ?le, ale:
-na pierwszym ss. w niekt?rych miejscach a? roi si? od syfu, a obok jest pusto.
-na 2 ss. ten brzeg jest jaki? taki. ;f
4/10

/Asewi

Beznadzieja, pope?niasz wiele b??d?w, korzystasz z autobordera, nie da si? tego ukryc, bo wszystko jest kwadratowe ;/.
Nie podobaj? mi si? twoje prace, poniewa? s? robione na odwal, og?lnie rzecz bior?c mog? stwierdzic, ze nie potrafisz mappowac, polecam Ci poczytac jakie? poradniki.

Bez urazy , ale te prace to tragedia. Jakie? budynki 3 sqm od wody trawa po??czona z piaskiem na dodatek tego autoborder. Podejrzewam, ?e jeste? pocz?tkuj?cym mapperem i to jest powodem twoich b??d?w. Poszukaj na forum poradnik?w i z nich mo?e nauczysz si? czego? wi?cej.

nie widz? trawy!!! gdzie jest trawa?? musisz popracowa? nad natur?. Widz? ?e jak?? wyobra?nie masz ale nie potrafisz wszystkiego przela? na RME. Ucz si? a b?d? z ciebie ludzie...

prace denne
2/10 bo w ciebie wierz? :D

Bez urazy , ale te prace to tragedia. Jakie? budynki 3 sqm od wody trawa po??czona z piaskiem na dodatek tego autoborder. Podejrzewam, ?e jeste? pocz?tkuj?cym mapperem i to jest powodem twoich b??d?w. Poszukaj na forum poradnik?w i z nich mo?e nauczysz si? czego? wi?cej.
G?wno prawa - ka?dy umie mappowa?. Ale jak ju? wspomnia?e? trzeba mie? ch?ci.

Nie r?b swoich prac na odwal. To, ?e jeste? pocz?tkuj?cy nie znaczy, ?e nie musisz si? stara?. Przemy?l sw?j pomys? jeszcze raz, na spokojnie. Poczytaj par? artyku??w w necie co i jak, aby mie? poj?cie jak to robi?. I r?b! Ale spokojnie, bez po?piechu, z dba?o?ci? o ka?dy detal. Nie stworzysz dobrej mapy w godzin? - taka prawda. Jak nie mo?esz si? z tym pogodzi?, to zajmij si? czym? innym (nie wiem czym, je?li si? nie b?dziesz stara?).
Pozdrawiam i zach?cam do wrzucenia ew. wersji poprawnych mapy. ;)

jak na pocz?tek to nie jest ?le ale powiniene? w?o?y? w to wi?cej czasu i pracy jak chcesz aby tw?j projekt by? lepszy musisz wi?cej po pracowa? nad detalami pozdrawiam

Ojej, nie chce Ci? tutaj obra?a? ale te prace s? okropne... Kwadraty, kwadraty i jeszcze raz kwadraty. Nie przemy?lisz tego co robisz, nature rozrzucasz gdzie popadnie, stawiasz wszystko obok siebie. Musisz zacz?? wgl. inacze jto wszystko robi?. Proponuj? Ci korzysta? z poradnik?w. Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry