Moja oferta ;) Goraco polecam

Status
Zamknięty.

DanteAligieri

New User
Marzec 15, 2011
Liczba reakcji
1
Witam serdecznie !
(Mozecie mnie poprawiac,ale mieszkam za granica i nie posiadam polskich znakow,mam calkowicie zangielszczonego windowsa)
Mam do zaoferowania kilka uslug :
Premium Account 90 dni 700k
Premium Account 180 1,4kk
Premium Account 360 2,2kk

Platnosc dokonuje karta kredytowa w walucie euro bezsposrednio na tibia.com,wie nie ma obaw ;)
Platnosc przyjmuje tylko na swiecie : Refugia
Oczywiscie ceny podlegaja negocjacji oraz akceptuje wszystkie rzeczy ktore sa sprzedawalne do npc !
W razie jakichkolwiek pytan zapraszam na gg : 34400883
Pamietaj,ze nikt Ciebie nie zmusza do kupowania moich uslug jezeli nie masz pewnosci lub nie jestes przekonany to nie kupuj !
Pozdrawiam i zachecam :)

Odp: Moja oferta ;) Goraco polecam

Polecam ! Zam?wi?em premium 90 dni,szybko i solidnie
Jak najbardziej Zach?cam do kupna

Dziekuje rowniez i zachecam ;)
Odswiezam temat

Moim zdaniem to oszu?ci!! Nie tak dawno Vatac oferowa? si? ?e sprzedaje pacc zap?aci?em mu 650k a pacca nie mam do tej pory... Uwa?am ?e kolejny wa?ek z jego strony.
Notka moderatorska:
brak dowod?w

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Moim zdaniem to oszu?ci!! Nie tak dawno Vatac oferowa? si? ?e sprzedaje pacc zap?aci?em mu 650k a pacca nie mam do tej pory... Uwa?am ?e kolejny wa?ek z jego strony.

Witam
Jezeli niejaki "Vatac" oszukal Ciebie,to niestety nie poradze nic ;)
Uzytkownik ten napisal do mnie na gadu gadu spytal o premium 90 dni
Dostalem pieniazki w gp i sfinalizowalem transakcje
jezeli zostales oszukany tylko i wylacznie przez niego to nie masz prawa pisac o mnie w liczbie mnogiej oraz porownywac moja dzialanosc z dzialanoscia osoby przez ktora zostales oszukany,nie masz prawa rowniez mnie oceniac,jezeli nie odpowiada ci moj temat to z przykroscia chcialbym Ciebie poinformowac,ze nie jestes pepkiem swiata oraz,ze istnieja inni uzytkownicy na tym forum

z mojej strony tyle,nie mam nic do dodania

Pozdrawiam

Edycja :
juz pisalem nie posiadam polskich znakow na klawiaturze,wiec drobne bledy jezykowe mozna wybaczyc :)
Pozdrawiam i zachecam

Ostatnia edycja:

Napisa?em tylko moje zdanie, wi?c nie spinaj si?:)

Odswiezam
W dalszym ciagu zachecam do kupowania uslug ;)
Edycja :
Troche problemowo gdyz mialem problem z internetem,lecz sprzedany zostal Premium 180 dni pozdrawiam

Ostatnia edycja:

<----Refresh----->

Do Uzytkownika dabzik~~
Premium dojdzie do 2h~~,gdyz mialem maly problem ze zrobieniem przelewu internetowego,padl mi internet,Pozdrawiam i zachecam

?ciema jak sie da pacc na 90 dni 700k a crystalka stoi ~1zl czyli oko?o 70-75 z?. Bany prosz? i sprawdzenie moderatora o IP dw?ch pan?w:
DanteAligieri
Vatac

Notka moderatorska:
Zgadza si? IP tych u?ytkownik?w.
Obaj zostaj? zbanowani za oszustwo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry