• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Moja pierwsza mapa 7.6 _-Shazoru-_

Status
Zamknięty.

ozal

User
Kwiecień 12, 2009
Liczba reakcji
0
O.oWitam wszystkich.O.o

Na dzie? dobry powiem ?e jest to edycja czystego yourka.Mapa b?dzie mia?a 2000x2000 kratek jestem tam i moja praca oraz nie kt?re rzeczy wyci?te z innych map . Na mapie znajduj? si? dwa miasta g??wne oraz moje , chc? dorobi? jeszcze 5 miast . Expowiska jest ju? kilka dodanych lecz to dla lov lvl oraz jedno z demon lordami dla wi?kszych lvl oraz quest na sephire armor poniewa? pracuje nad ots kt?ry b?dzie ca?kowicie za darmo , a najlpesze eq b?dzie mo?na zdoby? w czasie gry po przez szukania Quest?w na mapie.

LICZ? NA SZCZERE OPINIE

Ps.Prosz? nie pisa? za du?o tego za du?o tego poniewa? ka?dy ma inny gust tutaj mi chodzi o estetyk? i ca?o kszta?t.

A teraz ma?a niespodzianka , postanowi?em zrobi? kr?tki film prezentuj?cy mapk? ni? dodawa? kilka ss , robi?c film zauwa?y?em ?e mam kilka bug?w oczywi?cie naprawi? je przy nast?pnej edycji czyli jutro oczywi?cie od czasu do czasu b?d? podsy?a? nowe filmy kt?re b?d? pokazywa?y moj? prac? :].

Pozdrawiam i zach?cam do obejrzenia filmu prezentuj?cy moj? prace mappersk? :)

[youtube]d5BrfThlfug[/youtube]

Przepraszam za jako?? filmu jutro zrobi? lepszy chodzi?o o wag? musia?em skonwertowa? z 400 mb na 9 mb

SS MAPKI :)

SS Ca?o?ci :)
file.html

Status
Zamknięty.
Back
Do góry