• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja Pierwsza Praca!

Status
Zamknięty.

belus1

Active User
Liczba reakcji
3
Siema zrobi?em 1 prace w simone map editor (prosze nie pisac komentarzy typu "Ale Brzydkie" Tylko prosze o ocenianie i krytykowanie i powiedziec co mam poprawic!

Odp: Moja Pierwsza Praca!

Jezuuu ale brzydkie!.

Twoja pierwsza praca, oby ostatnia.

Komentuje tylko i wy??cznie, zeby Ci powiedziec ze Tak Niesamowicie Brzydkiej pracy to nie widzia?em nigdy.

Ocenianie? prosze bardzo. 0/10
Krytykowanie? ok, nic mi si? tu nie podoba, kompletnie nic.
co poprawic? lepiej nic nie poprawiaj. poprostu usu? t? mape, usu? edytora i sko?cz na tym.

_______
A, jezeli robiles to na powaznie i jezeli na powaznie chcesz si? tym zaj??, to zarwij noc i przeczytaj wszystkie dost?pne tutaj i wszedzie indziej tutoriale odnosnie robienia map. najlepiej to przeczytaj je po 5 razy, albo poczytaj przy dyktafonie i potem sobie zap?tlij na s?uchawkach. dopiero potem we? si? za robienie map.
Albo, albo znajd? sobi? kogo? kto si? na tym zna, kogo? kto ma niewyczerpywalne zapasy p?ynnej cierplowi?ci i upro? tego kogo? aby ci? nauczy? co robi? aby nie robi? z siebie pajaca.

taka rada og?lna, sci?gnij se rme editor, jest bardzej noob-friendly.

@ignis, a co masz jakis pomysl odnosnie 'walki' ?
@sadystic, jeszcze raz i po polsku.

cabron napisał:
Cz?owieku zastan?w co ty m?wisz jezuuu to jego pierwszy raz ohh my good
twoje 1 prace jak by?y to by?y te? nie dobre .. pozdrawiam
gdyby nie to ,?e jestem zajebi?cie domy?lny to po twojej wypowiedzi pomy?la?bym ,?e od urodzenia mieszkasz w jakim? obcoj?zycznym kraju i do pisania na polskim forum uzywasz translatora, kt?ry jak wiadomo ma to do siebie ?e, fakt faktem t?umaczy, ale zdanie si? kupy nie trzyma.

pozatym, widze ?e nast?pnego jasnowidza kaszpirowskiego se wyhodowali?my. =]

Ostatnia edycja:

Po 1, png albo jpg, nie bmp.

Po 2, brak natury, 0 detali, nic!!

Czytaj poradniki i potem wstaw prace jakie?, no? coment.

Wczuj si? w wyobra?nie :P Okna nie pasuj? xd Ro?liny wysypane ;p

Ok s?ysz?c to posz?em p?akac przez 2 h:P Dobra nie mam talentu ko?cze z tym :D Gdyby?cie zobaczyli jakie itemki zrobi?em to by?cie sie posrali:D(Czyli z?e:D) Aha a rme mi niedzia?a niewiem dlaczego... Pokazuje folder docelowy z tibi? i nic :(

Ostatnia edycja:

LoL takie co??! wez nie r?b tego nigdy wiecej nawet na rme

Ostatnia edycja:

heh smieszna troche :) Ile ja robiles ???? unsword a ty lepsza zrobisz :p

Po pierwsze te kwadraty...
Po drugie okna wog?le nie pasuj? tutaj!
Po trzecie nie zniech?caj si? troch? pofantazjuj i ogl?daj mapki innych.

Jezuuu ale brzydkie!.
Komentuje tylko i wy??cznie, zeby Ci powiedziec ze Tak Niesamowicie Brzydkiej pracy to nie widzia?em nigdy.
co poprawic? lepiej nic nie poprawiaj. poprostu usu? t? mape, usu? edytora i sko?cz na tym.
_______
A, jezeli robiles to na powaznie i jezeli na powaznie chcesz si? tym zaj??, to zarwij noc i przeczytaj wszystkie dost?pne tutaj i wszedzie indziej tutoriale odnosnie robienia map. najlepiej to przeczytaj je po 5 razy, albo poczytaj przy dyktafonie i potem sobie zap?tlij na s?uchawkach. dopiero potem we? si? za robienie map.
Albo, albo znajd? sobi? kogo? kto si? na tym zna, kogo? kto ma niewyczerpywalne zapasy p?ynnej cierplowi?ci i upro? tego kogo? aby ci? nauczy? co robi? aby nie robi? z siebie pajaca.
Ostatni? rzecz? mo?e by? twa krucjata, zas?o? si? krucyfiksem, a zarazem pe?znij do ?ciek?w. Poczn? od pracy druha kt?ry bez wzgl?du na wszystko dopiero zacz?? w tej?e dziedzinie. U?ywaj border?w do ziem aby ?atwo by?o Ci si? przyzwyczai? zacznij swa przygod? z remere's map editor. Nim znowu? b?dziesz oddawa? swe artystyczne dzie?o do oceny przestudiuj stert? niezb?dnych poradnik?w.
Bywaj.

Ostatnia edycja:

Jezuuu ale brzydkie!.
_______
@ignis, a co masz jakis pomysl odnosnie 'walki' ?
@sadystic, jeszcze raz i po polsku.

Cz?owieku zastan?w co ty m?wisz jezuuu to jego pierwszy raz ohh my good
twoje 1 prace jak by?y to by?y te? nie dobre .. pozdrawiam

Masz torche b??d?w ,ale nie zniech?caj si? poczytaj pare poradnik?w i pr?buj dalej .:)
Pozdrawiam: mocherowy

@UP
Po 1. M?wi?em Nie Chce Komentarzy Typu Ale Brzydkie... Sam By? Lepiej Zrobi? ??Nie Nabijaj Post?w to Spam!

To co ty napisa?e?, r?wnie? pod spam podchodzi. Raportujemy takie posty jak wy?ej!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Siemanko, praca jest twoj? pierwsz?, wi?c oceniam na 4/10

Powiniene? troch? pofantazjowa? i powyobra?a? sobie te tereny:
1. Wodospad z regu?y p?ynie z g?rki, a nie stawiasz go na rzece.
2. Mniej kwadrat?w.
3. Jak chcesz wrzuca? nast?pne prace to wypucuj, a nie na odwal.
4. Mniej kwadrat?w.
5. Zr?b jak?? dr??k? czy co?.

Podsumowuj?c,
Mniej Kwadrat?w, wi?cej szczeg???w.

Zrobi?em New Prace Prosze O Oceny... Jak ?le To Nie Wiem Jak Robic:P

1. bardzo malo szczegolow
2. czy ty nie masz wyobrazni? te prace sa totalnie pozbawione roznorodnosci...
3. nie moga byc same niziny tzn co jakis czas rob duza rzeke czy gory itd
taka mapa to na poczatkujacego niezbyt ladna
ja nad sama swiatynia siedzialem 1h

nie przyjmuj tego do serca bo dopiero sie uczysz ale staraj sie robic mapy dokladnie :)

ogolna ocena:
4/10 (dam 4 poniewaz uwazam ze nastepnym razem sie postarasz)
postaraj sie lepiej to zrobic... daj wiecej szczegolow i urozmaicaj ta mape :)
moze cos z ciebie bedzie xD (joke)

no ta druga jest eee bardziej interesuj?ca !!
To prawda te pierwsze by?y 0 :/
By?o chocia? powiedzie? ?e pierwszy raz w??czy??? edytor:P

no wow, brawo, nauczy?e? si? wko?cu ??czy? kilka sqm do kupy, rewelacja,
prawde m?wi?c patrz?c po r?znicy jaka zasz?a mi?dzy 1 a 2 prac? to jestem pod olbrzymim wrazeniem jak szybko si? rozwija tw?j talent mapperski.

</srkzm>

Hmm... Mapy kt?re robisz s? za bardzo kwadratowe. Np.ten 2-gi screen po co ogrodzi?e? domek tym p?otem w kszta?cie kwadratu ? i tak blisko ?cian. Natura te? robiona taka bardziej na szybko
,,kurde zrobi? map? wrzuc? na stron? i b?dzie git"
dam ci 4/10 za ch?ci,ale nast?pnym razem poczytaj sobie poradniki lub zobacz jak robi? to profesjonalni mapperzy. Radz? ci pracuj w RME jest prosty w obs?udze.

pierwsza praca to jest kwadrat a w tej 2 to br?zowe to jest dru?ka tak po rozrzucana ? kwiaty i drzewa te? rozrzuca?e??

ja daje 1/10 bo co? tam da?e?

Status
Zamknięty.
Do góry