Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Mam nadziej? ?e rozumiesz o co mi chodzi, tak wi?c - powodzenia ; )
Niestety, nikt Cie nie rozumie. Wr?cz mam ochot? zapyta?, o co ci(tak celowo z ma?ej) kurwa chodzi. Przecie? obrazek jest pod dobrym k?tem(baff... zaliczy?em owned*). Ta posta? to jest wykonana na czterech kratkach. Zreszt?, pro hajterze... ?adna posta? w tibii nie jest 32x32. Jedynie itemy s? w takiej wielko?ci
Postacie zazwyczaj s? wi?ksze.
Nie wiem, czy jeste? grafikiem, czy te? wszed?e? tylko krytykowa? co?, na czym si? nie znasz. Wiem tylko, ?e gdyby istnia?a negatywna reputacja, ty by? j? dosta? w tym momencie ode mnie.
(baff... zaliczy?em owned*)
To ?e masz kurwa k?opoty z czytaniem to nie moja wina. Baff, zaliczy?e? owned, o kurwa, ale? mnie pojecha? ziomu? nie podnios? si?. ?mieszy mnie tw?j poziom magisterku, po twoich wypowiedziach s?dz? ?e nie sko?czy?e? nawet podstaw?wki a ju? zaczynasz szczeka? na innych, powiedzia?em co my?l? tak wi?c uszanuj to, nie wszyscy maj? takie samo zdanie, je?li masz problem ze zrozumieniem krytyki wyjd? z forum.
Gratuluj? czytanie ze zrozumieniem. popatrzy?by? na pow?d edycji (dzieciaczku..?) ;d?
W stu procentach si? z tob? zgadzam! Jam nie sko?czy? podstaw?wki i szczekam na innych, pod warto?ciowa?e? si??
Ten pan mi jeszcze wysy?a PW, ?e si? lepiej zna. No jaki "cymba?, cymba?, cymba?y".
je?li jeste?cie tacy wyj?tkowi
No tak, wi?cej wyzwisk prosz?. Co do faktu dowarto?ciowania, powiem Ci tyle ?e byle krzykacz z forum jest za ma?y ?eby mnie dowarto?ciowa?, no ale 'thanks for trying'.
Co do powodu edycji, nadal nie rozumiem co chcia?e? mi/innym przez to przekaza? wi?c albo popraw to na bardziej zrozumia?e
albo do 'kurwy jego n?dzy' przesta? na mnie wje?d?a? bo przestane by? mi?y.
Troch? ?a?osny jest fakt, ?e zamiast powiedzie? wprost "nie umiem przyj?? krytyki" ty obierasz inne wyj?cie i zaczynasz mnie wyzywa?, i nadal stawiasz na swoim ?e to ty masz racje, ty jeste? najlepszy. Co prawda to ju? nie jest poczucie warto?ci, tylko swego rodzaju wywy?szanie si?. Pro?ba, je?li chcesz si? popisa? odpowiedzi? to zr?b to na PW, nie lubi? za?mieca? temat?w innym.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja