What's new

Moja pierwsza praca

Status
Not open for further replies.

Squidy

Advanced User
Reaction score
22
Odp: Illumnia - Grafika nowego potwora (Angel)

Jest! :D
No niestety, uwielbiam heroes. Szczeg?lnie V. Tr?jka si? znudzi?a, za du?o lat w ni? gra?em u kuzyna jak by?em ma?y ;D

Xabarex

Advanced User
Reaction score
3

Fajnie wam wysz?o. To skrzyd?o troch? po?amane ale i tak jest super. No i ta kr?tka prezentacja na filmiku, ?wietne! 9+/10

Squidy

Advanced User
Reaction score
22

W?a?nie to drugie skrzyd?o by?o ci??kie do zrobienia. Bo jak wida? na filmie skrzyd?a s? w pewnym sensie skierowane prostopadle do cia?a. No trudno, Narazie robimy pozosta?e kierunki, najwy?ej si? poprawi;)

Buum

Advanced User
Reaction score
54

A gdzie kontury ? :<
Potworek fajny:D
Czekam a? zrobicie ty? i kroki;D

A m?g? by? pokaza? z konturami?:D

Last edited:

Squidy

Advanced User
Reaction score
22

Kontur nie ma by?, bo brzydko wygl?daj? na bia?ych elementach, a szczeg?lnie na skrzyd?ach. Teraz dodaj?... BLASKU! : d

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Wszystko fajnie, ale po jaki grzyb chwalisz si? t? jedn? grafik?? Sama w sobie nie jest dobrze wykonana, obawiam si? ?e w ruchu nie b?dzie wygl?da?a ju? i tak 'b?yszcza?a'. Wiem z autopsji ?e ci??ko wykona? posta? w 32x32 od zera, a ta na dodatek jest wykonana pod z?ym k?tem, tak jakby "le?a?a" na dachu. Wspomog? si? rysunkiem z otfans:
lightdirectionjf0.png

Mam nadziej? ?e rozumiesz o co mi chodzi, tak wi?c - powodzenia ; )

Squidy

Advanced User
Reaction score
22

W?a?nie sko?czyli?my ty?, i testow? animacje przodu, za jaki? czas wrzuce

Bobise

Active User
Reaction score
8

Mam nadziej? ?e rozumiesz o co mi chodzi, tak wi?c - powodzenia ; )

Niestety, nikt Cie nie rozumie. Wr?cz mam ochot? zapyta?, o co ci(tak celowo z ma?ej) kurwa chodzi ;). Przecie? obrazek jest pod dobrym k?tem(baff... zaliczy?em owned*). Ta posta? to jest wykonana na czterech kratkach. Zreszt?, pro hajterze... ?adna posta? w tibii nie jest 32x32. Jedynie itemy s? w takiej wielko?ci ;) Postacie zazwyczaj s? wi?ksze.
Nie wiem, czy jeste? grafikiem, czy te? wszed?e? tylko krytykowa? co?, na czym si? nie znasz. Wiem tylko, ?e gdyby istnia?a negatywna reputacja, ty by? j? dosta? w tym momencie ode mnie.

Last edited:

Squidy

Advanced User
Reaction score
22

Kurde, Rybol. Albo ja mam zeza, albo ty. xD
Przez 20 sekund pr?bowa?em sobie wyobrazi?, ?e ten anio? le?y i nie da?o rady. : P

Jeszcze du?o roboty z serwem : /

Merine

Advanced User
Reaction score
4

Naj?adniejszy pokaz jaki dzisiaj obejrza?em, ej ale kt?ry to ten potwor to ten zielonawy czy bia?y??? Nie no ?art (dla mniej bystrych informuje ?e to ten po prawo w bieli) Na wielu otsach przyda?a by si? taka odmiana... ja tak?e prubowa?em doda? nowych monster? lecz jak pomy?le o szukaniu godzinami grafik to mi sie niedobrze robi... Uznania za wytrzyma?o??

Ocena 9/10

Pozdro, Brolli

Doctor Who

Advanced User
Reaction score
7

Super 1000000000/10 bardzo mi si? podoba... :)

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Niestety, nikt Cie nie rozumie. Wr?cz mam ochot? zapyta?, o co ci(tak celowo z ma?ej) kurwa chodzi ;). Przecie? obrazek jest pod dobrym k?tem(baff... zaliczy?em owned*). Ta posta? to jest wykonana na czterech kratkach. Zreszt?, pro hajterze... ?adna posta? w tibii nie jest 32x32. Jedynie itemy s? w takiej wielko?ci ;) Postacie zazwyczaj s? wi?ksze.
Nie wiem, czy jeste? grafikiem, czy te? wszed?e? tylko krytykowa? co?, na czym si? nie znasz. Wiem tylko, ?e gdyby istnia?a negatywna reputacja, ty by? j? dosta? w tym momencie ode mnie.

To ?e masz kurwa k?opoty z czytaniem to nie moja wina. Baff, zaliczy?e? owned, o kurwa, ale? mnie pojecha? ziomu? nie podnios? si?. ?mieszy mnie tw?j poziom magisterku, po twoich wypowiedziach s?dz? ?e nie sko?czy?e? nawet podstaw?wki a ju? zaczynasz szczeka? na innych, powiedzia?em co my?l? tak wi?c uszanuj to, nie wszyscy maj? takie samo zdanie, je?li masz problem ze zrozumieniem krytyki wyjd? z forum.

Squidy

Advanced User
Reaction score
22

@Up taka tylko poprawka
(baff... zaliczy?em owned*)

Tu by? ort - st?d ten tekst
Ale pozdro.

A jak dla mnie to krytyka jest wskazana, co nie zmienia faktu ?e moim zdaniem posta? dobrze "stoi'

: )

Bobise

Active User
Reaction score
8

To ?e masz kurwa k?opoty z czytaniem to nie moja wina. Baff, zaliczy?e? owned, o kurwa, ale? mnie pojecha? ziomu? nie podnios? si?. ?mieszy mnie tw?j poziom magisterku, po twoich wypowiedziach s?dz? ?e nie sko?czy?e? nawet podstaw?wki a ju? zaczynasz szczeka? na innych, powiedzia?em co my?l? tak wi?c uszanuj to, nie wszyscy maj? takie samo zdanie, je?li masz problem ze zrozumieniem krytyki wyjd? z forum.

Gratuluj? czytanie ze zrozumieniem. popatrzy?by? na pow?d edycji (dzieciaczku..?) ;d?
W stu procentach si? z tob? zgadzam! Jam nie sko?czy? podstaw?wki i szczekam na innych, pod warto?ciowa?e? si??
Ten pan mi jeszcze wysy?a PW, ?e si? lepiej zna. No jaki "cymba?, cymba?, cymba?y".

Co do anio?ka, uwa?am, ?e m?j jest bardziej mi?y, bo tw?j wygl?da na gbura, i dor?b ten kontur!

?e co ;d? U mnie rok temu wymieniali okna ;d. Trzyma ?ledzia, bo przejecha?em niebiesk? kredk?, byleby w miar? prosto ;d.

Last edited:

Squidy

Advanced User
Reaction score
22

Z konturem mi si? nie podoba. Mo?e w grze bedzie lepiej, ale to p??niej sobie zobacz? Xd a tw?j anio?ek, nie wygl?da jak anio?ek i w r?ce trzyma przebrzyd?ego ?ledzika. I nie m?w ze go nie sko?czy?e? robi? bo wiem ?e sko?czy?e? i robi?e? go od czasu kiedy w szko?ach zacz?li wstawia? okna ;)

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Gratuluj? czytanie ze zrozumieniem. popatrzy?by? na pow?d edycji (dzieciaczku..?) ;d?
W stu procentach si? z tob? zgadzam! Jam nie sko?czy? podstaw?wki i szczekam na innych, pod warto?ciowa?e? si??
Ten pan mi jeszcze wysy?a PW, ?e si? lepiej zna. No jaki "cymba?, cymba?, cymba?y".

No tak, wi?cej wyzwisk prosz?. Co do faktu dowarto?ciowania, powiem Ci tyle ?e byle krzykacz z forum jest za ma?y ?eby mnie dowarto?ciowa?, no ale 'thanks for trying'. Co do powodu edycji, nadal nie rozumiem co chcia?e? mi/innym przez to przekaza? wi?c albo popraw to na bardziej zrozumia?e, albo do 'kurwy jego n?dzy' przesta? na mnie wje?d?a? bo przestane by? mi?y. Troch? ?a?osny jest fakt, ?e zamiast powiedzie? wprost "nie umiem przyj?? krytyki" ty obierasz inne wyj?cie i zaczynasz mnie wyzywa?, i nadal stawiasz na swoim ?e to ty masz racje, ty jeste? najlepszy. Co prawda to ju? nie jest poczucie warto?ci, tylko swego rodzaju wywy?szanie si?. Pro?ba, je?li chcesz si? popisa? odpowiedzi? to zr?b to na PW, nie lubi? za?mieca? temat?w innym.

edit.
Specjalnie wyjasniam mojego 1 posta w tym temacie:
2qiv8tx.png

Jak to pokaza?em na obrazku dolna cz??? sukni jest za bardzo "rozp?aszczona" i nie ma zachowanego odpowiedniego k?ta nachylenia jak to jest z nogami w outficie CM-a, co prawda jest to trudniej zrobi? lecz je?li jeste?cie tacy wyj?tkowi to nie zajmie wam to d?ugo i pocieniujecie oraz przy?o?ycie si? do dolnej cz??ci. All is clear?

Last edited:

Squidy

Advanced User
Reaction score
22

je?li jeste?cie tacy wyj?tkowi

Wszystko jest ok, tylko nie rozumiem zbytnio tego. Ja nie mia?em zamiaru si? jako? cwaniaczy? z tego powodu, tymbardziej ?e to nie ja robi?em tego anio?ka. Dlatego nie wiem co mia?a oznacza? ta ironia : d

Jogi88

Misiek ; x
Reaction score
85

Wszystko pi?knie ?adnie, ale te pixele troche odstraszaj?, popraw ostro?? i b?dzie good ;d

Squidy

Advanced User
Reaction score
22

Kt?re piksele o_O

Bobise

Active User
Reaction score
8

No tak, wi?cej wyzwisk prosz?. Co do faktu dowarto?ciowania, powiem Ci tyle ?e byle krzykacz z forum jest za ma?y ?eby mnie dowarto?ciowa?, no ale 'thanks for trying'.

Mimo, ?e nie uwa?am si? za krzykacza, jest ca?kiem odwrotnie. Gdyby Cie jeba?o moje zdanie, to by? nie odpowiada? ;)

Co do powodu edycji, nadal nie rozumiem co chcia?e? mi/innym przez to przekaza? wi?c albo popraw to na bardziej zrozumia?e

Zrobi?em b??d ortograficzny. P??niej autor tego tematu mi wys?a? PW, gdzie napisa? jaki b??d. Poprawi?em, zrobi?em tam nawias i napisa?em, ?e zaliczy?em owneda, obok gwiazdk?. P??niej pow?d dla kt?ego edytowa?em, zrobi?em "*-", wiec wyja?nia?em... Rozumiesz?

albo do 'kurwy jego n?dzy' przesta? na mnie wje?d?a? bo przestane by? mi?y.

O nie! B?agam, tylko nie to! Przepraszam!

Troch? ?a?osny jest fakt, ?e zamiast powiedzie? wprost "nie umiem przyj?? krytyki" ty obierasz inne wyj?cie i zaczynasz mnie wyzywa?, i nadal stawiasz na swoim ?e to ty masz racje, ty jeste? najlepszy. Co prawda to ju? nie jest poczucie warto?ci, tylko swego rodzaju wywy?szanie si?. Pro?ba, je?li chcesz si? popisa? odpowiedzi? to zr?b to na PW, nie lubi? za?mieca? temat?w innym.

postac.png

So.. przesta? pieprzy? g?upoty.

Last edited:
Status
Not open for further replies.