• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja pierwsza praca

Status
Zamknięty.

Rampage15

New User
Liczba reakcji
0
Siema!
Chcia?bym wam zazprezentowa? moj? 1 prace.
Jestem nowy w te klocki, nie wiem czy wam si? to spodoba ;]
Uwielbiam RPG, wi?c mapa pokazuje bitwe o zamek "Marganot".
A oto ona:

@EDIT
Nowa praca ;d

@EDIT2
Kolejne prace
Ma?y update:

A tu reszta:

Pozdro i prosz? o komentarze ;d

Odp: Moja pierwsza praca

Bardzo ?adnie, jak na pierwsz? prac? :) Oby tak dalej. Jak dla mnie 10/10

P.S. Mo?e kiedy? b?dziesz w jakiej? dobrej ekipie, czego bardzo Ci ?ycz? :lol:

Ladnie ale jak dla mnie za bardzo napchane :D mapujesz gdzies na jakims serwie ?

@2x up
Dzi?ki XD

@up
Nie, nie mappuje na ?adnym servie... Mam nadziej?, ?e kiedy? dojde do jakiego? Teamu otsa RPG... Musze ?wiczy? dalej :) :lol:

@topic
Doda?em SS'y z nowej pracy ;d
S? w 1 po?cie ;]

Ostatnia edycja:

no czujesz klimat i cos z ciebie bedzie ! patrzzac na pierwsze prace jest bardzo dobrze ;) Domki tylko zbyt prosto zrobione .

Mapy ?rednie, ?le tworzysz kontury brzeg?w, kt?re wygl?daj? jak ?apy o?miornic powyginane w ka?d? strone. Jedyny plus u mnie jaki ?apiesz to za starania oraz za to, ?e potrafisz robi? wyra?ne zdj?cia - co u nowych jest rzadko?ci?.
Pozdrawiam!

@2x up
Nie, nie mappuje na ?adnym servie... Mam nadziej?, ?e kiedy? dojde do jakiego? Teamu otsa RPG... Musze ?wiczy? dalej :) :lol:
Wystarczy popyta?. Na niekt?rych servach robisz mapk? a oni daj? ci za to sms points za wynagrodzenie. Raz tak zrobi?em, a po moim spawnie bog riderow nadal chodz? playerzy ;) Ja ch?tnie przyjm? mapy od ciebie. Je?li tylko zechcesz ?eby twoje mapy pokaza?y si? na moim beznadziejnym servie hamachi o ile mi si? uda go odpali?. Jak dla mnie prace bardzo ?adne i widz?, ?e lubisz to co ja. Na mojej mapie jest jakby rookagrd. Budzisz si? w jaskini z garsk? ludzi, kt?rzy pr?buj? dokopa? si? do wyj?cia i odbudowa? zawalone miasto. ?eby przej?? na rook, musisz przemkn?? ko?o smoka, albo go pokona? co na 1 lvl jest do?? trudne. Tak samo robi?em miasto kt?re by?o atakowane przez orki wi?c mog?e? pomaga? miastu robi?c r??ne misje. Ale jak narazie to tylko plany i r?wnie? si? ucz?. Ale wiesz, co 2 g?owy to nie jedna. Jak chcesz napisz na pw.

~~~~Refresh~~~~
Doda?em nowe prace, s? w 1 po?cie :) Pozdro dla wszsytkich mapper?w :lol::p

mapki s? dobre fabu?a rpg na ?cianach s? obrazy i te efekty tylko ten ostatni screen przypomina mi ?mietnik nie obra? si? ale za du?o tam tego jest

Status
Zamknięty.
Do góry