• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja Pierwsza Praca

Status
Zamknięty.

Lee Parkour

Advanced User
Liczba reakcji
30
Elo ; ) Chcia?em pokaza? moj? pierwsz? prac? w rme pod 8.54 ... Prosz? o komenty i ocenki, ewentualnie powiedzenie co si? podoba, a co musz? poprawi? ;) Z g?ry dziex ;)

Opis: Jest to miejsce, gdzie gildie rozmawiaj? ze sob? o sprawach politycznych ;)

Edit @@@

Moja poprawka ... i jak lepiej/gorzej?

Odp: Moja Pierwsza Praca

Mapa jest kiepska, og?lnie pomys? na t? map? mi si? nie podoba.
Ma?o jest szczeg???w, na dole mapy masz b??d bordera i w ?cianach masz b??d gdy? nie da?e? takich "s?upk?w" w rogach przez co ?ciana jest podzielona na wiele cz??ci. Pytasz si? czy masz potencja? na mapera? Po tej pracy nic nie mo?na stwierdzi? poniewa? jest ona malutka. Musisz poczyta? poradniki i spr?bowa? zrobi? co? wi?kszego, nie od razu jakie? ogromne ale na pewno troch? wi?ksze. Podsumowuj?c, mapa jest na bardzo niskim poziomie nawet jak na nowicjusza i dam ci 2/10 bo pochwalam to ?e nie u?ywa?e? AB. ^^

Ostatnia edycja:

Innymi s?owy, praca jest do bani. Wsz?dzie kwadraty, linia brzegowa tak samo. Bez urozmaice? i jakichkolwiek rzeczy kt?re by zaciekawi?y... jak na pierwsz? prac?, do bani. Po?wicz lub najlepjej nie ruszaj RME.

Pozdrawiam.

dobra to jednak zostaje web masterem ; ( ; ) Poucz? si? jeszcze php i b?dzie git ;) No to zostan? web Pro

// Temat do NIE zamkni?cia ; ( Poprawie t? prace ; )

Ostatnia edycja:

jak dla mnie 2 Praca lepiej, jednak jak chcesz zosta? maperem polecam o zapisanie si? do szk??ki maper?w pejsie xD

Musisz po?wiczy?, a i dlaczego ca?y czas wybierasz piach? polecam l?d albo kafelki ; ) Czekam na poprawk? xD

Wstawisz download mapek? PS: 6/10

Ostatnia edycja:

OK , OK - Zrobi? podobn?, ale lodow? mapk?, a co do download'u to zamieszcz? go w innym temacie tu dam link ...

@@ Refesh @@@ Komentujcie ; ))) ; d

Praca do dupy, same kwadraty, nic ciekawego nie przedstawia i jest zrobiona na odwal, widac, ?e nic nie potrafisz.
Nic do siebie nie pasuje, beznadzieja.

WTF?

1. Nie pasuje nic do niczego. Co to w ogole mia?o przedstawiac?
2. Jezeli chcesz robic jakies mapki to poczytaj poradniki i zacznij od robienia chatek i g?rek - takich najprostrzych
3. Za lodowe mapy nawet sie nie zabieraj!

Eh - nie jestem w stanie oceni? ustawionych foteli, sto??w, waz, dywan?w, tron?w na piaskowym kwadracie otoczonym przez p?ywaj?ce z??wie

Status
Zamknięty.
Do góry