Moja playlista

Status
Zamknięty.

Boaze

Active User
Grudzień 14, 2008
Liczba reakcji
4
Pi?kna muzyka, nadzwyczajny dzwi?k, nic pi?kniejszego nie mo?na us?ysze?...

Ti?sto
Ti?sto
Ti?sto and Justin Timberlake
Ti?sto and Benny Benassi

Benny Benassi
Benny Benassi
Benny Benassi and 50 Cent
Benny Benassi and Sean Paul
Benny Benassi Remix

Scooter
Scooter
Scooter Remix
Scooter and Lonely
Scooter i'm lonely

Fall Out Boy
Fall Out Boy

Dj Swede
Dj Swede Summer Mix

S?ucha? porz?dnej muzyki -!-!-!-!-!-
Nie mia?em czasu na to wi?c dzi? troche go mia?em i poprawi?em s?ab? playliste na lepsz?..

Ostatnia edycja:
Odp: Moja playlista

R?wnie? lubi? Fall Out Boy i Scootera.
A najlepsza piosenk? Scootera moim zdaniem jest Ramp (the logical song)

Benny benasi jest fajowy, lepszej muzy od nie slyszalem :)

Doda?em linki wzamian za nazwy, my?l? ?e b?dzie miodzio ? i dzi?ki widze ?e nie tylko Hip Hopu ta Polska s?ucha -.- bo to najgorsza muzyka..

Rap Srap co to za muzyka dla lamus?w kt?rzy tarzaj? ?achami po pod?odze i my?l? ?e s? super lu?ni...

Ostatnia edycja:

Doda?em linki wzamian za nazwy, my?l? ?e b?dzie miodzio ? i dzi?ki widze ?e nie tylko Hip Hopu ta Polska s?ucha -.- bo to najgorsza muzyka..
Haha, Testo i te inne techniawki to najwiekszy ch?am.Co ta muzyka Ci da ?
umc,umc,umc... ?
A w rapie chodzi o przekaz, mozemy czegos sie nauczyc, na kogos b?edach.
Teraz jest era ludzi bez gustu... =/

Haha, Testo i te inne techniawki to najwiekszy ch?am.Co ta muzyka Ci da ?
umc,umc,umc... ?
A w rapie chodzi o przekaz, mozemy czegos sie nauczyc, na kogos b?edach.
Teraz jest era ludzi bez gustu... =/

Zgadzam si? w 100 %. S?ucha? techno, to tak jakby s?ucha? walenia pa?k? w ?mietnik, oczywi?cie bez obrazy, wyra?am swoje zdanie...

#down

Nie b?d? tego komentowa?, wida? ?e prawdopodobnie nigdy rapu nie s?ysza?e?. Tak wogle id? baw si? przy swoich techno na dyskotekach, powkr?caj ?ar?wki w bia?ych r?kawiczkach i wy?eluj se ?eb. :)

#edit

Ani ja, ani ?aden z moich koleg?w nie malujemy budynk?w, nie palimy (s? wyj?tki) i jako? wi?kszo?? s?ucha rapu. Wi?c ?

btw.

jest dobre a nie jakie? Rapy srapy kt?re ci m?wi? co masz robi?

Daj piosenk? w kt?rej kto? m?wi co ma robi? ; o

Ostatnia edycja:

#Up i Up 2

Ojjjj uwierz jest od zajebu takich piosenek kt?re m?wi? (We? pistolet i zabij swoj? mame)(idz na komistariat i pozabijaj wszystkie psy) nie jest tak ?

Ale tego g?wna nawet na dyskotekach nie puszczaj? nie wkr?cam ?ar?wek w r?kawiczkach i si? ciesze ?e nie s?ucham tego ?miecia o nazwie ''RAP'' i nie smaruje komu? budynk?w bo np koledzy to robi? to ja te?..Nie pale, nie pije, konia wale..czemu ? bo nie ??ucham si? koleg?w strasznie wybitnie m?drych i robie wed?ug mojego uznania co jest dobre a nie jakie? Rapy srapy kt?re ci m?wi? co masz robi?, nie s?ucham muzyki Rapowej i wiem co mam w ?yciu robi? ucze si? na w?asnych b??dach a nie na b??dach muzyki...

I co ma muzyka do wy?elowanego ?ba ?

Rap Srap co to za muzyka dla lamus?w kt?rzy tarzaj? ?achami po pod?odze i my?l? ?e s? super lu?ni...
Mam du?o do Hip Hopu bo to nie muzyka tylko szczekanie ps?w i klni?cie na pot?ge czy to muzyka ? Muzyka to w?a?nie tak jak nazwa?e? walenie pa?k? o ?mietnik (Muzyka to nuty a nuty to Techno,Dance,Trance,Hardcore) a nie jakie? lamy m?wi?ce a nie ?piewaj?ce i ci?gle tylko CHWPD co ta policja im zrobi?a ? a wy si? jeszcze uczycie i smarujecie komu? bloki bo wy s?uchali?cie muzyki o Policji....
Jak mnie takie palanty wkurzaj? to si? w pale nie mie?ci..

Ostatnia edycja:

(Muzyka to nuty a nuty to Techno,Dance,Trance,Hardcore)
Dojeba?es, nie znasz sie ni chuja na muzce, w bitach sa sample(zapewne nic nie wiesz wiec -> google.pl).Sample jazzowe, funkowe, i mnustwo innych gatunk?w.I tu moze nie ma nut ? - jestes laikiem muzycznym bez gustu, o.

A w tym jebanym techno i jego popierdolonych od?amach, jest tylko sypana feta, dropsy(niestety to nie jest dla nich, nie kmina tego.I powiedz mi gdzie w tej muzyce masz kurwa sens?!

No to wal my?lisz ?e s?uchaj?c te zje*ane gadanie jakiego? cw*la to b?dziesz wiedzia? co robi? w swoim zjeba*ym ?yciu ? muzyka jest poto by jej s?ucha? a nie s?ucha? debila kt?ry pier*oli jakie on b??dy robi? w swoim ?yciu i ty niby si? uczysz na tym ???.. we? przesta? poprostu robisz rzeczy jak jaki? ma?y bachor i nie umiesz pomy?le? a potym zrobi? tylko najpierw robisz potem my?lisz przesta? nie umiesz swoim ?yciem kierowa?.

Ostatnia edycja:

Widzisz, tch?rz nic wiecej jestes, boisz sie podjac dyskusji, bo wiesz ze w tej pojebanej muzyce nie ma argument?w do przebicia moich.
Zb?azni?es sie i tyle.

#2x up

Hahahah, post roku 2008. Nie ma co <le?y>.

Ojjjj uwierz jest od zajebu takich piosenek kt?re m?wi? (We? pistolet i zabij swoj? mame)(idz na komistariat i pozabijaj wszystkie psy) nie jest tak ?

Podaj przyk?ad, wtedy pogadamy.

Masz kurwa zajebisty sens

W waleniu o ?mietnik ? \o

s?ucha? ps?w wyj?cych i szczekaj?cych przez ca?? muzyke

Pozdro, gdzie w rapie szczekaj? psy ?

zako?cz bo si? wkurwie.

Nie po twarzy, plx !

No to wal my?lisz ?e s?uchaj?c te zje*ane gadanie jakiego? cw*la to b?dziesz wiedzia? co robi? w swoim zjeba*ym ?yciu ? muzyka jest poto by jej s?ucha? a nie s?ucha? debila kt?ry pier*oli jakie on b??dy robi? w swoim ?yciu i ty niby si? uczysz na tym ???.. we? przesta? poprostu robisz rzeczy jak jaki? ma?y bachor i nie umiesz pomy?le? a potym zrobi? tylko najpierw robisz potem my?lisz przesta? nie umiesz swoim ?yciem kierowa?.

B?d? Ci? nazywa?

WKLINACZ MASTER
:):):)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry