• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja playlista

Status
Zamknięty.

Boaze

Active User
Liczba reakcji
4
Pi?kna muzyka, nadzwyczajny dzwi?k, nic pi?kniejszego nie mo?na us?ysze?...

Ti?sto

Benny Benassi

Scooter

Fall Out Boy

Dj Swede

S?ucha? porz?dnej muzyki -!-!-!-!-!-
Nie mia?em czasu na to wi?c dzi? troche go mia?em i poprawi?em s?ab? playliste na lepsz?..

Ostatnia edycja:
Odp: Moja playlista

R?wnie? lubi? Fall Out Boy i Scootera.
A najlepsza piosenk? Scootera moim zdaniem jest Ramp (the logical song)

Doda?em linki wzamian za nazwy, my?l? ?e b?dzie miodzio ? i dzi?ki widze ?e nie tylko Hip Hopu ta Polska s?ucha -.- bo to najgorsza muzyka..

Rap Srap co to za muzyka dla lamus?w kt?rzy tarzaj? ?achami po pod?odze i my?l? ?e s? super lu?ni...

Ostatnia edycja:

Doda?em linki wzamian za nazwy, my?l? ?e b?dzie miodzio ? i dzi?ki widze ?e nie tylko Hip Hopu ta Polska s?ucha -.- bo to najgorsza muzyka..
Haha, Testo i te inne techniawki to najwiekszy ch?am.Co ta muzyka Ci da ?
umc,umc,umc... ?
A w rapie chodzi o przekaz, mozemy czegos sie nauczyc, na kogos b?edach.
Teraz jest era ludzi bez gustu... =/

Haha, Testo i te inne techniawki to najwiekszy ch?am.Co ta muzyka Ci da ?
umc,umc,umc... ?
A w rapie chodzi o przekaz, mozemy czegos sie nauczyc, na kogos b?edach.
Teraz jest era ludzi bez gustu... =/

Zgadzam si? w 100 %. S?ucha? techno, to tak jakby s?ucha? walenia pa?k? w ?mietnik, oczywi?cie bez obrazy, wyra?am swoje zdanie...

#down

Nie b?d? tego komentowa?, wida? ?e prawdopodobnie nigdy rapu nie s?ysza?e?. Tak wogle id? baw si? przy swoich techno na dyskotekach, powkr?caj ?ar?wki w bia?ych r?kawiczkach i wy?eluj se ?eb. :)

#edit

Ani ja, ani ?aden z moich koleg?w nie malujemy budynk?w, nie palimy (s? wyj?tki) i jako? wi?kszo?? s?ucha rapu. Wi?c ?

btw.

jest dobre a nie jakie? Rapy srapy kt?re ci m?wi? co masz robi?

Daj piosenk? w kt?rej kto? m?wi co ma robi? ; o

Ostatnia edycja:

#Up i Up 2

Ojjjj uwierz jest od zajebu takich piosenek kt?re m?wi? (We? pistolet i zabij swoj? mame)(idz na komistariat i pozabijaj wszystkie psy) nie jest tak ?

Ale tego g?wna nawet na dyskotekach nie puszczaj? nie wkr?cam ?ar?wek w r?kawiczkach i si? ciesze ?e nie s?ucham tego ?miecia o nazwie ''RAP'' i nie smaruje komu? budynk?w bo np koledzy to robi? to ja te?..Nie pale, nie pije, konia wale..czemu ? bo nie ??ucham si? koleg?w strasznie wybitnie m?drych i robie wed?ug mojego uznania co jest dobre a nie jakie? Rapy srapy kt?re ci m?wi? co masz robi?, nie s?ucham muzyki Rapowej i wiem co mam w ?yciu robi? ucze si? na w?asnych b??dach a nie na b??dach muzyki...

I co ma muzyka do wy?elowanego ?ba ?

Rap Srap co to za muzyka dla lamus?w kt?rzy tarzaj? ?achami po pod?odze i my?l? ?e s? super lu?ni...
Mam du?o do Hip Hopu bo to nie muzyka tylko szczekanie ps?w i klni?cie na pot?ge czy to muzyka ? Muzyka to w?a?nie tak jak nazwa?e? walenie pa?k? o ?mietnik (Muzyka to nuty a nuty to Techno,Dance,Trance,Hardcore) a nie jakie? lamy m?wi?ce a nie ?piewaj?ce i ci?gle tylko CHWPD co ta policja im zrobi?a ? a wy si? jeszcze uczycie i smarujecie komu? bloki bo wy s?uchali?cie muzyki o Policji....
Jak mnie takie palanty wkurzaj? to si? w pale nie mie?ci..

Ostatnia edycja:

(Muzyka to nuty a nuty to Techno,Dance,Trance,Hardcore)
Dojeba?es, nie znasz sie ni chuja na muzce, w bitach sa sample(zapewne nic nie wiesz wiec -> google.pl).Sample jazzowe, funkowe, i mnustwo innych gatunk?w.I tu moze nie ma nut ? - jestes laikiem muzycznym bez gustu, o.

A w tym jebanym techno i jego popierdolonych od?amach, jest tylko sypana feta, dropsy(niestety to nie jest dla nich, nie kmina tego.I powiedz mi gdzie w tej muzyce masz kurwa sens?!

No to wal my?lisz ?e s?uchaj?c te zje*ane gadanie jakiego? cw*la to b?dziesz wiedzia? co robi? w swoim zjeba*ym ?yciu ? muzyka jest poto by jej s?ucha? a nie s?ucha? debila kt?ry pier*oli jakie on b??dy robi? w swoim ?yciu i ty niby si? uczysz na tym ???.. we? przesta? poprostu robisz rzeczy jak jaki? ma?y bachor i nie umiesz pomy?le? a potym zrobi? tylko najpierw robisz potem my?lisz przesta? nie umiesz swoim ?yciem kierowa?.

Ostatnia edycja:

Widzisz, tch?rz nic wiecej jestes, boisz sie podjac dyskusji, bo wiesz ze w tej pojebanej muzyce nie ma argument?w do przebicia moich.
Zb?azni?es sie i tyle.

#2x up

Hahahah, post roku 2008. Nie ma co <le?y>.

Ojjjj uwierz jest od zajebu takich piosenek kt?re m?wi? (We? pistolet i zabij swoj? mame)(idz na komistariat i pozabijaj wszystkie psy) nie jest tak ?

Podaj przyk?ad, wtedy pogadamy.

Masz kurwa zajebisty sens

W waleniu o ?mietnik ? \o

s?ucha? ps?w wyj?cych i szczekaj?cych przez ca?? muzyke

Pozdro, gdzie w rapie szczekaj? psy ?

zako?cz bo si? wkurwie.

Nie po twarzy, plx !

No to wal my?lisz ?e s?uchaj?c te zje*ane gadanie jakiego? cw*la to b?dziesz wiedzia? co robi? w swoim zjeba*ym ?yciu ? muzyka jest poto by jej s?ucha? a nie s?ucha? debila kt?ry pier*oli jakie on b??dy robi? w swoim ?yciu i ty niby si? uczysz na tym ???.. we? przesta? poprostu robisz rzeczy jak jaki? ma?y bachor i nie umiesz pomy?le? a potym zrobi? tylko najpierw robisz potem my?lisz przesta? nie umiesz swoim ?yciem kierowa?.

B?d? Ci? nazywa?

WKLINACZ MASTER
:):):)

Status
Zamknięty.
Do góry