• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Moja praca, 2 wysepki + domek.

Status
Zamknięty.

Sterok

User
Liczba reakcji
1
Witam. :) Poczyta?em troch? tutorialii, i chcia?em zrobi? co? swojego. Wi?c zrobi?em. Prosz? tylko o to, aby mi POWIEDZIE? CO JEST ?LE, CO MUSZ? POPRAWI?, NIE OCENIAJCIE! Bo wiadomo jaka by by?a ocena... ja to wiem, i wy to wiecie, ?e katastrofa ;) Ale mniejsza z tym, dlatego, ?e to moje pocz?tki w nauce.

PS. Nie zwracajcie uwagi na te Elfy, poniewa?, jak wida?, przy domku jaki? lag mi si? zrobi?, podczas robienia ss'?w, i tych Elf?w si? jako? tam namno?y?o. :P Sam nie wiem dok?adnie jak, bo da?em tylko par? na map?, a nie takiego massa :P No c??, tak?e prosi?bym o ocen?, bez Elf?w. :)

Z g?ry dzi?ki. :P

Odp: Moja praca, 2 wysepki + domek.

ta mniejsza wysepka jest o wiele fajniejsza od tej du?ej poniewa? ma ma?a wi?cej r??norodnych element?w,a ta wi?ksza ma za du?o elf?w w jednym miejscu ro?liny praktycznie te same no i na czym ten most ma si? niby trzyma?.
PS: Sam te? jestem pocz?tkuj?cy i wiem ?e w?asna praca cz??ciej si? podoba:D:D

Moje sugestie:
  • ten most trzyma si? na samych drabinach?!?! :ops: Dodaj filary, mo?e te? balustrad? ;P
  • mo?esz doda? r?wnie? przy tej wysepce jak?? tratw?, ?eby by?o czym dop?yn?? na sta?y l?d :D
Mo?e dwie sugestie to ma?o, ale jak to poprawisz, to mi wystarczy ;P

Racja ;P Chyba mi si? co? przy?ni?o, ?e filary zgubi?em... :P Most rzeczywi?cie wygl?da jak by fruwa?. :P A te elfy, to jako? mi si? zespamowa?o... ja ich bardzo ma?o da?em, a przy robieniu SS;u to jaki? spam wyszed?, sam nie wiem jak. Dzi?ki, poprawie to ;D Tak jak mo?na si? przypatrze?, dok?adniej, to nie wiem w jaki spos?b, ale mi z kamienia usune?o border... sam nie wiem jak... zobaczcie 2 wysepk?...

Mniejsza wysepka jest Bardziej przyjemna dla Oczu ni? ta du?a.
Aha i zapomnia?bym og?lnie to za du?o border?w itp.
Mo?esz poprawi? odrobinke prace.
Tylko u?ywaj mniej border?w bo to przeszkadza, i jest nieprzyjemne dla oczu.
Pozdro;)

Jak na pierwsz? prace to wida? ?e stara?e? si? nie tworzy? kwadratowej wysepki, troch? kszta?t jednak ci do ko?ca nie wyszed?, natura nie najgorsza ale i te? nie za ?adna, zbyt ma?o k?pek trawy. Most kt?ry prowadzi na 2 wysepk? wisi w powietrzu, robi?c takie mosty musisz dawa? jakie? belki kt?re by go trzyma?y. Og?lnie polecam poczyta? kilka poradnik?w, po?wiczy? troch? no i zamie?ci? co? ?adnego. Powodzenia.

Tak, stara?em si? nie tworzy? w?a?nie tych kwadrat?w, gdzie nie gdzie mi to wysz?o, a gdzie niegdzie nie. :) Z tym mostem to racja, ale ca?kowicie zapomnia?em o tych belkach podtrzymywuj?cych. :) No c??, teraz b?d? robi? kolejn? prac?, ale ju? bardziej dok?adniejsz?, tak my?l?.

Dzi?ki, pozdrawiam.

Pierwsze co przyku?o moj? uwag? niestety w negatywny spos?b to wisz?cy w powietrzu most :confused:. Natura jest o wiele lepsza i bardziej urozmaicona na ma?ej wyspie ni? na du?ej. Po za tym te elfy skupione w jednym miejscu... niee Jedyne co mi si? spodoba?o to domek mimo ?e ma kanciate kszta?ty :) :)
Czekam na kolejne twoje dzie?o i mam nadziej? ?e b?dzie o wiele lepsze. Pozdrawiam

@up

ale sie ob?mia?em, "elfy skupione w jednym miejscu".
no co, massorgazm sobie robi? fetyszy?ci.

co do mapy to zastrzezenia mam te same co inni, kwadratowa duza wyspa, i ten most wisz?cy w powietrzu magicznym sposobem, domek jakotako ujdzie

no i jak robisz screeny to postaraj sie zeby nie bylo czarnych p?l

Status
Zamknięty.
Do góry